- 16 Haziran 2009
- 8.155
- 13.991
- Konu Sahibi Ak kelebek
- #3.021
Öğle
-2 kaşık tarhana çorbası
-tavuk
-brokoli haşlama
-haydari
-2 kaşık tarhana çorbası
-tavuk
-brokoli haşlama
-haydari
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beğendim menünü canım afiyet olsunÖğle
-2 kaşık tarhana çorbası
-tavuk
-brokoli haşlama
-haydari
Akşam az geldi canım banaİyi akşamlar
2 gün kaçamak yaptım :/
Bugün kahvaltı 12.00
2 haşlanmış yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
1 çb ceviz
Akşam 19.30
Közlenmiş biberli cevizli yoğurt bir kase
Soğan kebabı
Olur canım kaçamak yapmaz isen regliden 5 gün sonra en geç güzel bir eksi görürsünBu arada sizde regl döneminde Karatayı tam uyguladığınız halde kilo verememe durumu oldu mu acaba?
Canım telefonum elimde olmadığı için ancak alabildim mesajını tabi ki memnun olurum sayfaya gelmendenGülbe şekercim gunaydin. Seni yeni keşfettim. Yediklerimiz o kadar çok benziyor ki... Arada bir sayfana misafir olmak isterim. Kilo verme maceram bu eylülde başladı. Karatay beslenmesini örnek alıyorum. Bir iki değişiklik yaptım sadece. İki haftadır gram veremez oldum. Tb ekmeği ekledim menume ama günde en fazla bir buçuk bazen yarım öyle öyle devam ediyorum.
Takımlara girmeden 82.4 tü kilom. Kendi çabamla 80.2 ye ulaşabildim. Bu kilomla cuma takımı yarışmalarına girdim. Geçen cuma 62.8 di kilom. İki hafta aynı kiloda kalınca panikledim. Su , spor ve menülerde bir değişiklik yoktu ama durma noktasına geldim. Tabi mücadeleden vazgeçmedim. Hedefimi 56 belirlemiştim. Bizim takımdan bir arkadaşım sonundaoldu senin günlüğünü takip ettiğini yazmıştı o vesileyle seni çok merak etmiştim. Menülerin mesajların gerçekten heyecan ve ümit verici. Severek okudum. Tb ekmeği olumlu etki bıraktı bende. En azından sindirim sistemini iyi çalıştırıyor artı da görmüyorum iki gündür.Sabahlari meyve yemen de dikkatimi çekti. Bunu da denemek istiyorum. Özetle takibindeyim gulbeşekerim.Canım telefonum elimde olmadığı için ancak alabildim mesajını tabi ki memnun olurum sayfaya gelmenden
Kilo biraz duraklayanilir ne kadar kilo verdin canım ne kadar kilo ile başladın bende tb ekledim bakalım sonuç nasıl olacak
Süper kilo vermişsin Can'ım tebrik ederİm Karatay Hakkı'nda o kadar çok şey araştırdım ki bu yüzden meyve yemeyi sabah yapıyorum erken kalkıyorum aslında Onur'da etkisi var metabolizmam çalışsın diye çocukların kahvaltısını yaptırmadan meyvemi yiyorum aklına takılan her şeyi sorabilirsin Can'ım bildiğim ölçüde cevaplarımTakımlara girmeden 82.4 tü kilom. Kendi çabamla 80.2 ye ulaşabildim. Bu kilomla cuma takımı yarışmalarına girdim. Geçen cuma 62.8 di kilom. İki hafta aynı kiloda kalınca panikledim. Su , spor ve menülerde bir değişiklik yoktu ama durma noktasına geldim. Tabi mücadeleden vazgeçmedim. Hedefimi 56 belirlemiştim. Bizim takımdan bir arkadaşım sonundaoldu senin günlüğünü takip ettiğini yazmıştı o vesileyle seni çok merak etmiştim. Menülerin mesajların gerçekten heyecan ve ümit verici. Severek okudum. Tb ekmeği olumlu etki bıraktı bende. En azından sindirim sistemini iyi çalıştırıyor artı da görmüyorum iki gündür.Sabahlari meyve yemen de dikkatimi çekti. Bunu da denemek istiyorum. Özetle takibindeyim gulbeşekerim.
Süper kilo vermişsin Can'ım tebrik ederİm Karatay Hakkı'nda o kadar çok şey araştırdım ki bu yüzden meyve yemeyi sabah yapıyorum erken kalkıyorum aslında Onur'da etkisi var metabolizmam çalışsın diye çocukların kahvaltısını yaptırmadan meyvemi yiyorum aklına takılan her şeyi sorabilirsin Can'ım bildiğim ölçüde cevaplarım
Bu arada takımlarda kilo vermede çok etkili kesinlikle inşallah bir an önce hedeflerimize kavuşuruz benim metabolizmada yeni kendine geldi çok şükür çok uğraşıp veremiyordum
sonundaoldu nerelerdesin sen neler yapıyorsun kilon ne alemde
Süpersin canım çok sevindim adına inş Bebiş haberi ile gel olur muSelam cnm. koruma yapıyorum kendimce. eksilirse ne ala. ama diyet olarak takılmıyorum. günboyu canım ne isterse abartmadan yiyorum. akşam yemiyorum. 62.6 ile devam ediyorum
Akşam yok mu canımSabah
-peynir
-zeytin
-1 top kepek ekmeği
-acı közlenmiş biber
Öğle
-Kabak yemeği
-az mercimek çorba
-yeşillik salata
Akşam yok mu canım