- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.885
-
- Konu Sahibi Ak kelebek
- #2.901
Tabiki hosgeldin canim :) cok rahat verirsin karat doyuruci bir diyet :)Merhabalar bende Karatay yapmaya çalışıyorum 1 havtadır 15 kg vermem lazım, bende aranıza katılabilir miyim
Ooo maşallahMerhaba kizlar ben basladim yazamadim bugun 3. Gunum
Sabah 10:00 2 dilim mercimek ekmegi 1 yumurta haslamasi peynir zeytin yesillik ,1 bardak tarcinli sut ,yarim caybardagindan fazla ceviz
Tabi ki canım hoşgeldinMerhabalar bende Karatay yapmaya çalışıyorum 1 havtadır 15 kg vermem lazım, bende aranıza katılabilir miyim
Canım tahlil yaptırdın su hormon ve vitamin onlara bakılması lazım menülerini paylaşırsan bizde görmüş oluruz be fazla ne eksikÇok teşekkür ederim evet aslında insan sağlıklı şeyler yediğinde 4 5 saat acıkmıyor. Ama mesela 4 5 gündür kilom aynı hergün tartılıyorum acaba öğünde fazla yemekte kg vermesini zorlaştırıyor mu
Pazartesi diye düşünmüştük biz hafta sonu kaçamaklarını önlüyor hemBide siz tartı günleriniz var mı ortalama haftada ayda kaç kg veriyorsunuz mesela
Tamam o Zaman menüleri paylaşalım bide spor şart mı sporsuz verilmiyor muPazartesi diye düşünmüştük biz hafta sonu kaçamaklarını önlüyor hem
İlla ki verilir ama verimi düşük olur bir diğer sebep sıkılaşmak için çok önemli sporTamam o Zaman menüleri paylaşalım bide spor şart mı sporsuz verilmiyor mu
Canım mercimek ekmeğini nasıl yapıyorsun10 :00 da 2 dilim mercimek ekmegi 1 haslanmis yumurta zeytin peynir yarim caybardagindan fazla ceviz ,1 bardak tarcinli sut
15:00 da 1 elma
17:30 da 1 tabak taze yesil fasukye dolaptan,yogurtlu kavrulmus ispanak
2 lt su spor yapamiyorum ama temizlik yaptim :)
Yukleyemedim yaCanım mercimek ekmeğini nasıl yapıyorsun
Çok sağol canım eve geçince deneyeceğimYukleyemedim ya1 subardagi kiemizi mercimegi aksamdan kaynar 2 subardagi suyla islatiyorsun saban icine 2 yumurta 1 su bardagi yorut 1 paket kabart tozu koyup mikserden gecirip firinda kek gibi pisiriyorsun
Menü gayet güzel olmuşSukur bugunde doyduk :)
11:00 karatay kahvalti 1 bardak tarcinli sut
15:00 turk kahvesi
16:30 elma
18:00 yogurtlu semizotu , haftalik hakkim olan 4 kasik bulgir pilavi yerine kucuk bulgurdan yapilan 5 tane yumurtali kebap bol salata 1.5 lt su