Karatay Günlüğüm

Ay aslında hamilelikte çok ideal almışsın
Geç cevap verdim kusura bakma telim bakımda ancak gördüm yazdıklarını
Yok canım problem değil çevremdeki herkes şaşırdı zaten sadece sabahları bazlama yedim tereyağlı peynirli ve düşük glisemik indeksli meyve ve çerez tükettim ,öğlenleri ve akşamları sebze ve et ağırlıklı beslendim ,bol su içtim 3-4 litreye yakın birde ben düşük ve erken Doğum riskinden yattım devamlı hiçbir iş yapmadım evde

Olsun her şeye rağmen çok iyi şimdi
Ne kadar oldu Doğum yapalı kaç
Kilo vermek istiyorsun birde Karatay ile mi devam edeceksin

Olsun her şeye rağmen çok iyi şimdi
Ne kadar oldu Doğum yapalı kaç
Kilo vermek istiyorsun birde Karatay ile mi devam edeceksin
Doğum yapalı canım 7 ay oldu bazı sorunlarım vardı sanırım kilo aldım henüz tartılmadım 65 kg idim en son Şuan dikkat etmiyorum dedim ya çok büyük sorunlarım var 1 Ocak’tan itibaren Karatay başlamayı düşünüyorum eskisi gibi sıkı çünkü -55 kg verdim ben Karatay ile

Anlıyorum canım rabbim en kısa zamanda çözsün dertlerini inş
Benim de oğlum 9 aylık oldu teyzesi ben de Karatay yapmaya çalışıyorum ama ben gebelik zehirlenmesi geçirdim hamilelikte çok kilo almadan bitirmek ilken niyetim 30 kg aldım 21-23 kg arasını 1.5 ayda aldım vücut alt üst oldu toplamaya çalışıyorum bakalım inş

Süper bir çikolata sadece Migros’larda var onu yiyince diğerleri çikolata değil başka birşey dedim canım tatlı cekmişti kuru meyve ve bu çikolatalyı yedim hamileyim diye kendime ödül verdim
Dikkat edeyim bir daha ki gidişimde inş çok sağol canım

Sabah 11.00
Pastırmalı yumurta
Peynir zeytin
Domates

Ara 16.15
1 muz

Akşam 19.00
1 kase mercimek çorbası
1 tabak kapuska
6 yk yoğurt

Su 2.5 tl
Spor 20 dk dans

Gunaydin kizlar daha once karatya 22 kilo verdim ustune 2 defa tup bebek sorunlu surekli yatarak hamilelik derken evde otur otur iyce sistim artik cok moralim bozuluyor acil kilo vermem gerek verdigimin hepsini hatta ustunu geri aldim ama bur turlu baslayaniyorum bana yardim edin plase

Can'ım bende aynen öyleyim benimde hamileliğim sıkıntılı idi çok ama çok kilo aldım yemeden gel hep birlikte verelim birbirimize destek olalım bende kilolu olmak istemiyorum hayatımda hiç bu kadar kilolu olmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…