- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.236
-
- Konu Sahibi Ak kelebek
- #2.741
Yok canım problem değil çevremdeki herkes şaşırdı zaten sadece sabahları bazlama yedim tereyağlı peynirli ve düşük glisemik indeksli meyve ve çerez tükettim ,öğlenleri ve akşamları sebze ve et ağırlıklı beslendim ,bol su içtim 3-4 litreye yakın birde ben düşük ve erken Doğum riskinden yattım devamlı hiçbir iş yapmadım evdeAy aslında hamilelikte çok ideal almışsın
Geç cevap verdim kusura bakma telim bakımda ancak gördüm yazdıklarını
Olsun her şeye rağmen çok iyi şimdiYok canım problem değil çevremdeki herkes şaşırdı zaten sadece sabahları bazlama yedim tereyağlı peynirli ve düşük glisemik indeksli meyve ve çerez tükettim ,öğlenleri ve akşamları sebze ve et ağırlıklı beslendim ,bol su içtim 3-4 litreye yakın birde ben düşük ve erken Doğum riskinden yattım devamlı hiçbir iş yapmadım evde
Süper ben çikolatayı çok seviyorumHazır gıda , meyve suları ,pasta ,börek ,makarna ,pilav ,asitli içecekler ,bal ,reçel şekerli gıdalar cips filan hiç tüketmedim ve Şuan da bile tüketmiyorum
Ben gerçek çikolata yedim 1 kere oda Migros’ta satılıyor sanırım fiyatı geçen sene 12 tl idi lind olması lazım adı %90 kakao var içindeSüper ben çikolatayı çok seviyorum
Ağır mı nasıl beğendin mi tadınıBen gerçek çikolata yedim 1 kere oda Migros’ta satılıyor sanırım fiyatı geçen sene 12 tl idi lind olması lazım adı %90 kakao var içinde
Doğum yapalı canım 7 ay oldu bazı sorunlarım vardı sanırım kilo aldım henüz tartılmadım 65 kg idim en son Şuan dikkat etmiyorum dedim ya çok büyük sorunlarım var 1 Ocak’tan itibaren Karatay başlamayı düşünüyorum eskisi gibi sıkı çünkü -55 kg verdim ben Karatay ileOlsun her şeye rağmen çok iyi şimdi
Ne kadar oldu Doğum yapalı kaç
Kilo vermek istiyorsun birde Karatay ile mi devam edeceksin
Süper bir çikolata sadece Migros’larda var onu yiyince diğerleri çikolata değil başka birşey dedim canım tatlı cekmişti kuru meyve ve bu çikolatalyı yedim hamileyim diye kendime ödül verdimAğır mı nasıl beğendin mi tadını
Anlıyorum canım rabbim en kısa zamanda çözsün dertlerini inşDoğum yapalı canım 7 ay oldu bazı sorunlarım vardı sanırım kilo aldım henüz tartılmadım 65 kg idim en son Şuan dikkat etmiyorum dedim ya çok büyük sorunlarım var 1 Ocak’tan itibaren Karatay başlamayı düşünüyorum eskisi gibi sıkı çünkü -55 kg verdim ben Karatay ile
Dikkat edeyim bir daha ki gidişimde inş çok sağol canımSüper bir çikolata sadece Migros’larda var onu yiyince diğerleri çikolata değil başka birşey dedim canım tatlı cekmişti kuru meyve ve bu çikolatalyı yedim hamileyim diye kendime ödül verdim
Günaydın kızlar nasılsınız ? Neler yapıyorsunuz ? Bende aranıza katılmak istiyorum yanlız 1 Ocak’ta olurum burada
Yok ben bekleyeyim canımhoşgeldin cnm. bence 1 ocağı bekleme hiç. başla bakalım. zaten sen baya tecrübeli ve iradeli hatunsun. başaracağına eminim.
Olur Can'ım ne Zaman istersen bak ne yapalım sen Başlayınca Karatay menülerimizi yarıştıralım olur muGünaydın kızlar nasılsınız ? Neler yapıyorsunuz ? Bende aranıza katılmak istiyorum yanlız 1 Ocak’ta olurum burada
Can'ım bende aynen öyleyim benimde hamileliğim sıkıntılı idi çok ama çok kilo aldım yemeden gel hep birlikte verelim birbirimize destek olalım bende kilolu olmak istemiyorum hayatımda hiç bu kadar kilolu olmadımGunaydin kizlar daha once karatya 22 kilo verdim ustune 2 defa tup bebek sorunlu surekli yatarak hamilelik derken evde otur otur iyce sistim artik cok moralim bozuluyor acil kilo vermem gerekverdigimin hepsini hatta ustunu geri aldim ama bur turlu baslayaniyorum bana yardim edin plase