- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.236
- Konu Sahibi Ak kelebek
- #2.761
Olur canım uyar haftalık kilo bildirimi yapalım tartılarımızı fotoğraflayalımOlur Can'ım ne Zaman istersen bak ne yapalım sen Başlayınca Karatay menülerimizi yarıştıralım olur mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olur canım uyar haftalık kilo bildirimi yapalım tartılarımızı fotoğraflayalımOlur Can'ım ne Zaman istersen bak ne yapalım sen Başlayınca Karatay menülerimizi yarıştıralım olur mu
Aynen süper olur inşallah hadi bakalımOlur canım uyar haftalık kilo bildirimi yapalım tartılarımızı fotoğraflayalım
Bende zayiflamak istiyorum ama evde durdukcada yiyorum sistikce sisiyorum cok cok uzuluyorum halime yetmiyor gibi ben dogum yaptim kaynanam diyete basladi kadin 20 kilo verdi :)Can'ım bende aynen öyleyim benimde hamileliğim sıkıntılı idi çok ama çok kilo aldım yemeden gel hep birlikte verelim birbirimize destek olalım bende kilolu olmak istemiyorum hayatımda hiç bu kadar kilolu olmadım
Ben fotograflamam son bitisi atarim :)Olur canım uyar haftalık kilo bildirimi yapalım tartılarımızı fotoğraflayalım
Can'ım önce beyninde oturt diyeti o oturmadan olmuyo çünkü sonra evde olsanda birşey olmayacakBende zayiflamak istiyorum ama evde durdukcada yiyorum sistikce sisiyorum cok cok uzuluyorum halime yetmiyor gibi ben dogum yaptim kaynanam diyete basladi kadin 20 kilo verdi :)
Hadi bakalım çekişelim Nasıl olacak kaç kilosun şimdiBen fotograflamam son bitisi atarim :)
100 e dayndim benceHadi bakalım çekişelim Nasıl olacak kaç kilosun şimdi
Iste beynime nasil islemeliyim onu yapaniyorumCan'ım önce beyninde oturt diyeti o oturmadan olmuyo çünkü sonra evde olsanda birşey olmayacak
Ben fotograflamam son bitisi atarim :)
Yakında bende öyle olucağımı düşünüyorum önce şu iş görüşmemi halledebilirsem sonrada spor gitmeyi planlıyorum100 e dayndim bence
Ben tuvalete zor gidiyorum spora zor giderim :)))Yakında bende öyle olucağımı düşünüyorum önce şu iş görüşmemi halledebilirsem sonrada spor gitmeyi planlıyorum
Son 6 gunmu ne yesek hahahah :)Ak kelebek canım sen oluştur kuralları 1 Ocak’tan itibaren başlayalım ödül -ceza şeklinde basbelasiyim sende katıl
Ay o psikoloji çok kötü tartıl bence kaçıŞ yok Can'ım100 e dayndim bence
Bence olmamışsındır ama tartılmadın insan anlayamıyorYakında bende öyle olucağımı düşünüyorum önce şu iş görüşmemi halledebilirsem sonrada spor gitmeyi planlıyorum
Gün koy mesela peki ben 20 gün diyete tam oyacağım bakalım ne kadar kilo gitmiş kendine hedefler koy o şekilde başlarsan devamı gelirIste beynime nasil islemeliyim onu yapaniyorum
Evet olmadım ama olucağım az kaldı Haziran ayında düğün var o düğüne kadar fit olmam lazımBence olmamışsındır ama tartılmadın insan anlayamıyor
Makarna ,ekmek ,kek ,börekSon 6 gunmu ne yesek hahahah :)
Tam Karatay yapacak isek zaten oluşturalım birlikte birliktede keselim cezalarımızıAk kelebek canım sen oluştur kuralları 1 Ocak’tan itibaren başlayalım ödül -ceza şeklinde basbelasiyim sende katıl
Oy oy son günler karbon çukuru muMakarna ,ekmek ,kek ,börek