- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
-
- Konu Sahibi Ak kelebek
- #2.701
Akşamki menüm (yine akşam krizi)
-bulgurlu kuru patlıcan dolması
-minik kurabiye ve zencefilli ekmek
Su 2 lt
spor evde atlama zıplama :)
Nacizane onerim Canim kilo verme seruveninde takimlarda yarissan insan daha disiplinli ve sorumlu hissediyor kendini.. bende 13. Takima listeye girinceye kadar acikcasi cook disiplinli degildim ay sunuda atayim agzima diyordum. . Ama takima girince takima duyulan sorumluluk senin yeme isteğini azaltıyor .bi yere baglilik insani tutuyor... bence incele kendini yakin gördüğün takimda devam et.. yoksa bir ileri iki geri çırpınıyoruz...Hayat ne garip dimi
İnsan özgürlüğünü özlüyor bir yandan çok mutlusun ama bir yanın baskılanmış
Annelik çok güzel bir duygu ama çok yorucu imiş annelerimizin bize dediklerini anlamak bu imiş ‘Anne olunca anlarsın ‘ cidden anne olunca kendinden geçmeyi fedakarlığı kıyamamayı öğreniyorsun...
Çocuklarım iyi ki varlar tabi
Ki ....
Ama sanırım bir türlü diyete odaklanamam da etkenler kahvaltı akşam spor onlara göre olmak zorunda... geçecek biliyorum oğlum da birazcık büyüdüğünde geçecek inanıyorum kopmadan yılmadan devam edip kilolarımdan kurtulmak istiyorum ve yeniden BİSMİLLAH diyorum inşallah....
Biliyorum canım daha önce takımlarda yarıştım ben tiroid yüzünden veremedim şimdi biraz verdiğimi görsem hemen yapacağım birşeyler bende inşNacizane onerim Canim kilo verme seruveninde takimlarda yarissan insan daha disiplinli ve sorumlu hissediyor kendini.. bende 13. Takima listeye girinceye kadar acikcasi cook disiplinli degildim ay sunuda atayim agzima diyordum. . Ama takima girince takima duyulan sorumluluk senin yeme isteğini azaltıyor .bi yere baglilik insani tutuyor... bence incele kendini yakin gördüğün takimda devam et.. yoksa bir ileri iki geri çırpınıyoruz...
Tabi ki Canım edebilirsingünaydın.. ben de devam edebilir miyim tatlım bildirime sayfa hareketli kalır. ben de koruurum hem
Mezun olmuşsun Canım hangi takımda idingünaydın.. ben de devam edebilir miyim tatlım bildirime sayfa hareketli kalır. ben de koruurum hem
Seni en eski Karatay grubundan tanıyorum Canım bayağı kilo vermiştin aldın mıAk kelebek ah ah sorma bende eskisi gibi Karatay’da istikrarlı olamıyorum bir silkelenmem bir toplanmam laxım ama nasıl