- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.885
-
- Konu Sahibi Ak kelebek
- #2.781
Su beynimin hazirlanmasi gerek biliyorum boyle baslarsam bozarimGün koy mesela peki ben 20 gün diyete tam oyacağım bakalım ne kadar kilo gitmiş kendine hedefler koy o şekilde başlarsan devamı gelir
Aynen öyle bınu yapmam lazım gerçektenOy oy son günler karbon çukuru mu
Ben kesinlikle varım canım yılbaşından sonra spor merkezini halletmem lazım daha önce gittiğim kardiyo ve ağırlık merkezine gideceğim 3 gün ona ilave reform pilates yapmayı düşünüyorum haftanın 2 günü bakalım uygun bir yer var mıTam Karatay yapacak isek zaten oluşturalım birlikte birliktede keselim cezalarımızı
Ooo süper Can'ım birlikte olursak süper motive oluruz bende varım cezasına kesinlikle kilolu olmak istemiyorum mutsuz oluyorum kilolu oluncaBen kesinlikle varım canım yılbaşından sonra spor merkezini halletmem lazım daha önce gittiğim kardiyo ve ağırlık merkezine gideceğim 3 gün ona ilave reform pilates yapmayı düşünüyorum haftanın 2 günü bakalım uygun bir yer var mı
Beynini şartla o zaman canım 1 ocak içinSu beynimin hazirlanmasi gerek biliyorum boyle baslarsam bozarim
Evet katılıyorum 36 beden olmak istiyorum canım benOoo süper Can'ım birlikte olursak süper motive oluruz bende varım cezasına kesinlikle kilolu olmak istemiyorum mutsuz oluyorum kilolu olunca
Alllahom nolur azimBeynini şartla o zaman canım 1 ocak için
Kotu tabiki cok mutsuzum dana gibi oldum vallaAy o psikoloji çok kötü tartıl bence kaçıŞ yok Can'ım
Isi beynimde bitireyimde yapmam lazim mayista ise basliycam ayy ne kadar kilo almissin demelerino istemiyorumGün koy mesela peki ben 20 gün diyete tam oyacağım bakalım ne kadar kilo gitmiş kendine hedefler koy o şekilde başlarsan devamı gelir
Ay İnşAllah ben eski kıyafetlerimi giymek istiyorum geçen yılın bu zamanlar hamile iken bile 89 kilo idim şu an çok fazlayım yaEvet katılıyorum 36 beden olmak istiyorum canım benhedefim 1 Haziran dolabımı değiştirmek hayatıma sil baştan başlamak istiyorum
Bak o da ortak yön benim de 2 çocuk var evde biri 39 aylık biri 9 aylık sen düşün işte hep beraber motive olup bu işi bitirelim zordu ama değdi diyelimAlllahom nolur azimbenim bir oglan var inanilmaz huysuz ve uyumayan mizmizlanan bebek umarim il evre aclikla beraber yapabilirim
Isi beynimde bitireyimde yapmam lazim mayista ise basliycam ayy ne kadar kilo almissin demelerino istemiyorum
Bende öyle kilom herşeyimi etkiliyor hep bir mutsuzum sebebini biliyorum kilom yüzümden kendimi toplayamıyırum güvensizim maalesefKotu tabiki cok mutsuzum dana gibi oldum valla
Eskiden bir dükkanım vardı Şuan ev hanımıyımMiyav_su senin mesleğin ne idi
Anladım canım tekrar çalışmayı istiyordun değil miEskiden bir dükkanım vardı Şuan ev hanımıyım
Evet çalışamayı düşünüyorum da başka bir sektörde olacak artık kendi sektörümde iş yokAnladım canım tekrar çalışmayı istiyordun değil mi
Hakkı'nda hayırlısı olsun Can'ım inşallahEvet çalışamayı düşünüyorum da başka bir sektörde olacak artık kendi sektörümde iş yok
İnşallah canım olmaZsa o iş evlere temizliğe gideyim diyorum çünkü piyasa acayip durgun evde boş durmaktansaHakkı'nda hayırlısı olsun Can'ım inşallah
Bebeğin var ama dimi çok zor olmaz mıİnşallah canım olmaZsa o iş evlere temizliğe gideyim diyorum çünkü piyasa acayip durgun evde boş durmaktansa