- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.236
-
- Konu Sahibi Ak kelebek
- #2.721
Evet çok iyi verdim hamilelikte 8 kg aldım Karatay ve sağlıklı beslenme yaptım Şuan eski kiloma döndüm ama maalesef göbeğim varSeni en eski Karatay grubundan tanıyorum Canım bayağı kilo vermiştin aldın mı
Tabi ki Canım edebilirsin
Mezun olmuşsun Canım hangi takımda idin
Ak kelebek ah ah sorma bende eskisi gibi Karatay’da istikrarlı olamıyorum bir silkelenmem bir toplanmam laxım ama nasıl
Hatırladım canım herkes kullanıcı adını değiştirmiş bende uzun süredir buralarda yoktum evet herkes şok geçiriyor zaten çok dikkatli beslendim ve yaptığım sporlarda işe yaradı vücudum sarkma bozulma olmadı sadece sezeryan göbeğim varsaol cnm. evet mezun oldum şükür. hedefim 63tü ama 64le bitirmek istedim. 8. takımdaydım. çok tatlılar düşünürsen aklında olsun cnm.
meraba miyavsu. kedinin topiğinde takılıyorduk hatırladın mı?? değişiklikiyidir nickimdi?? ahmileiği gayet az kiloyla bitirmişsin tebrikler.
Hatırladım canım herkes kullanıcı adını değiştirmiş bende uzun süredir buralarda yoktum evet herkes şok geçiriyor zaten çok dikkatli beslendim ve yaptığım sporlarda işe yaradı vücudum sarkma bozulma olmadı sadece sezeryan göbeğim var
Anladım iyi yapmışsın canım inşallah gider hepimizin ben çok fit olmak istiyorum inanılmaz derecede işe başlarsam eğer ilk işim spora yazılmak olacakevet cnm değiştirdim. aslında bu benim ilk nickimdi. biraz deşifre olunca diğerini kullandım. ama buna alışmışım tekrar döndüm. o göbek gider cnm. çünkü rahim ancak toparlanıyor. bir de minnoşlarımızın hediyesi diyelim
Anladım iyi yapmışsın canım inşallah gider hepimizin ben çok fit olmak istiyorum inanılmaz derecede işe başlarsam eğer ilk işim spora yazılmak olacak
İnşallah canım Haziran ayında düğün var çok acayip fit ve havalı olmak istiyorum hedefim oinş cnm. ben baya forma girdim. aslında verdim kiloları. benim kilo vermek gibi sıkıntım hiç olmadı çok şükür. tek sıkıntım korumakbaşa döndürüyor beni bu. ama bu defa onu da başaracağıma inanıyorum.
tabi hamilelik düşünüyorum o olursa koruma yalan olur. sadece az kiloyla kapatmaya çalışırım. senin azmine de MaşAllah. bu azimle mutlaka en fitinden bir hatun olursun inanıyorum.
İnşallah canım Haziran ayında düğün var çok acayip fit ve havalı olmak istiyorum hedefim o
Kilo veremek istiyorum sıkılaşmakta evde pilates seti aldım 100 tl verdim de ama bir kez bile yapmadım bebişten yılbaşından sonra işe başlarsam eğer spor salonuna gideceğim reform pilates ve kardiyo ağırlık sporu yapıcam öyle karar verdim haftasonlarında miyav_can ile gezeriz diyorum yürüyüş yaparımooo hazirana çok var cnm. o iş tamamdır. kilo verecek misin?? kaç kilosun? eğer kilo derdin yoksa plates yap evde. bana çok yaramıştı ya. hani çok bildiğimden değil de kendi çapımda yuvarlanıyordumdüğünden önce yapmıştım. gelinlikte gayet iyi duruyordum
Kilo veremek istiyorum sıkılaşmakta evde pilates seti aldım 100 tl verdim de ama bir kez bile yapmadım bebişten yılbaşından sonra işe başlarsam eğer spor salonuna gideceğim reform pilates ve kardiyo ağırlık sporu yapıcam öyle karar verdim haftasonlarında miyav_can ile gezeriz diyorum yürüyüş yaparım
sonundaoldu reform daha iyi diğer pilatesten canım acayaip sıkılaşan var haftanın belli günlerinde onu diğer günlerde de kardiyo ve ağırlık düşünüyorum sonra bütçem el verirse göğüs ameliyatı aklımdan geçiyor
Benim çok ama çok ihtiyacım var inanılmaz derecede depresyondayım çok ama çok korkuyorum kötü birşey yapmaktan tek umudum şu işin olması ve ben tekrardan kendim olmak istiyorumtabi o zaman daha verimli olur ama yarım saat yapsan inan o bile etkisini baya güzel gösterir. hem spor insanı psikolojik olarakda rahatlatıyor. bana iyi geliyor mesela. öğle araları çıkıp 1 saat yürüyüp geliyorum enerjim coşuyor
Ne kadar acaba karın germe hoş yaptırıcan izin almak lazım iş yerinden değil mi hemen işe gidilmez evet önemli olan insanın kendiyle barışık olması beğenmesi bende hiç çatlak olmadı sanırım kilo almadığımdanben azıcık cesaret etsem karın germe isterdim ama karın işi zormuş. çok çalak var. kilo verdim ama o çatlaklar moralimi bozuyor. kapalıyım ama olsun ben görüyorum yani
Benim çok ama çok ihtiyacım var inanılmaz derecede depresyondayım çok ama çok korkuyorum kötü birşey yapmaktan tek umudum şu işin olması ve ben tekrardan kendim olmak istiyorum
Ne kadar acaba karın germe hoş yaptırıcan izin almak lazım iş yerinden değil mi hemen işe gidilmez evet önemli olan insanın kendiyle barışık olması beğenmesi bende hiç çatlak olmadı sanırım kilo almadığımdan
cnm ben de hamilelikte olmadı. ben de 10 kilo almıştım hamileyken. bekarlıkta oldu. kil al ver al ver derken az az çatladı. hatta ilk hamilelik muayenesine gidince dr kaçıncı doğum dedi. baya üzüldüm de yapacak birşey yoktu işte. artık kısmet olursa 2 derimyani hamilelikte olsaymış daha iyiymiş.
Ay aslında hamilelikte çok ideal almışsınEvet çok iyi verdim hamilelikte 8 kg aldım Karatay ve sağlıklı beslenme yaptım Şuan eski kiloma döndüm ama maalesef göbeğim var
Tamam canım aklımda olsun İnşAllahsaol cnm. evet mezun oldum şükür. hedefim 63tü ama 64le bitirmek istedim. 8. takımdaydım. çok tatlılar düşünürsen aklında olsun cnm.
meraba miyavsu. kedinin topiğinde takılıyorduk hatırladın mı?? değişiklikiyidir nickimdi?? ahmileiği gayet az kiloyla bitirmişsin tebrikler.