Karatay Günlüğüm

Ah ah aynı şeyler bizde de var iki kardeş arasında eşti girince işin içine herşey değişti üzerine kv demler de gitmiyor detaylı sormuyorum yakın oturuyoruz ama hiç gitmem ben
Elinde avucunda birşey kalmadı kaynımın ama işte bekliyormuş olmaz ise bitecek diyor evlilik o yüzden biz hiç
Birşeye karışmıyoruz

aman hiç karışma cnm ağrısız başını ağrıtma. beni zerre ilgilendirmiyor aile ilişkileri naparsa yapsınlar. ama çocuğumun rızkı benim emeğim söz konusuysa susamıyorum işte.
dediğim gibi anladı neyse ki. şimdi baya törpüledi kendini şükürler olsun.

bugünkü menüm

sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
1 kaşık zeytin
1 tatlı kaşığı salça
lor peyniri

ara
Türk kahvesi (hiç sevmem ikramdı zorla içtim ama wc ye çıkardı beni :KK70: gerçekten metabolizma çalıştırıyormuş)

öğlen
1 salep (arkadaşla dışarı çıktık da)

ara
4 kaşık bulgurlu ıspanak
(havalar soğuduğundan beri resmen aşerdim ıspanağa yeni yemek kısmet oldu)
3 kaşık yoğurt

ara
1 avuç dutkurusu
yarım nescafe

akşam
yemem sanırım. midemde bulantı var. ev soğuk ya üşüttüm sanırım

bugünkü menüm

sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
1 kaşık zeytin
1 tatlı kaşığı salça
lor peyniri

ara
Türk kahvesi (hiç sevmem ikramdı zorla içtim ama wc ye çıkardı beni :KK70: gerçekten metabolizma çalıştırıyormuş)

öğlen
1 salep (arkadaşla dışarı çıktık da)

ara
4 kaşık bulgurlu ıspanak
(havalar soğuduğundan beri resmen aşerdim ıspanağa yeni yemek kısmet oldu)
3 kaşık yoğurt

ara
1 avuç dutkurusu
yarım nescafe

akşam
yemem sanırım. midemde bulantı var. ev soğuk ya üşüttüm sanırım
Afiyet olsun balım iyi tatiller ❤️

Senin modun niye düşük asya_01 asya_01
Yaa bu kaynanam ortalığı karistirdi ya canim cok sinirlendim o duruma. Birde bir ay kadar menu yazamicam ben. Eşim pazartesi günü ise baslicak maaşı alana kadar diyet menüsü cikaramicam ancak porsiyon kontrolü yapıcam. Şu an zor zamanlar yani

A
Yaa bu kaynanam ortalığı karistirdi ya canim cok sinirlendim o duruma. Birde bir ay kadar menu yazamicam ben. Eşim pazartesi günü ise baslicak maaşı alana kadar diyet menüsü cikaramicam ancak porsiyon kontrolü yapıcam. Şu an zor zamanlar yani
Allah yardımcın olsun tez zamanda ferahlayın inşallah Kaynananı allah bildiği gibi yapsin

Selam herkese dün yoğundum menü yazamadim çokta karışık oldu zaten :KK43:
Sabah kahvaltım:
Yulaf ezmesi
Iki kaşık lor
3 zeytin
1.5 yumurta

Ara
2 dilim baklava
1 küçük dilim yaş pasta

Akşam
Bulgur pilavı
Tavuk kanat
Turp

Menü
Sahur iki haşlanmış yumurta yoğurt
Iftar yeşil mercimek yemeği cayın yanında çekirdek bi dilim ağlayan kek bi havuç yarim portakal
Zencefil çayı içtim bide

X