- 9 Ocak 2012
- 15.207
- 29.343
- 798
- Konu Sahibi Ak kelebek
-
- #2.181
Canim , koşuşturma ile geciyor spora gidiyorum hafta içi.. bugundedr gittim son 10 gundur kalbim pir pir atiyor anlik saniyelik suruyordu...
Dr kalbe bakti hersey normal dedi..ritim bozukluğu olabilir dedi.. haftaya bi holter takilacak..
Diyetime dikkat ediyorum cok ac kalmadan saglikli seyler yiyorum saat 18den sonra bir findik daho yemiyorum.. tarti gülümsedi biraz))
Selam
Menü
Sabah mandalina Sütlü kahve
Ara sütlü kahve bi hurma biraz fıstık
Aksam balık bulgur pilavı
Çay
Spor yok kafam çok ağrıyo nedense
Dün kızımdan gidemedim bu gün alacağım inşCokk geçmiş olsun canım yaa. Allahım esirgesinsenin tahlil sonucun ciktimi
Tesekkurler canim , ablamda panik atak olabilir dedi ama dr henuz bisey demedi..holterden sonra konusacagiz.Günaydın kızlar..
geçmiş olsun belki de paniktir
Canim sol göğsümde boyle atarken boğazima dogru pir pir oluyor...saniyelik anlik suruyor... iki ay once genel bir tahlil yatırmıştım tiroidlerde bisey cikmamisti bidaa mı baktirsam acaba ?Kalbin boğazında atıyor gibi mi, yoksa göğüs kafesinde mi hissediyorsun attığını?
Tiroidler çok çalışınca da kalp çarpıntısı gibi oluyor. Tiroidlerine de bir baktır kalp ile ilgili sorun çıkmazsa.
Geçmiş olsun canimCanim sol göğsümde boyle atarken boğazima dogru pir pir oluyor...saniyelik anlik suruyor... iki ay once genel bir tahlil yatırmıştım tiroidlerde bisey cikmamisti bidaa mı baktirsam acaba ?
Tesekkurler canim , ablamda panik atak olabilir dedi ama dr henuz bisey demedi..holterden sonra konusacagiz.
Tesekkurler canimGeçmiş olsun canim
Aslinda bu ikinci holterimya bende de oldu o lanet panik.
kaç kere acillerde kendimi buldum kalp krizi geçiriyorum diye
sonra bir kalp profuna gittim hiçbir şeyin yok dedi. o günden sonra bıraktım bu işleri
sen de içini rahatlat holterden sonra .
Aslinda bu ikinci holterimcunku daha once carpinti nedeniyle gitmistim dr taktilar bisey yok demisti ...haklisin beyinin bir oyunu takmamak lazim
Canim sol göğsümde boyle atarken boğazima dogru pir pir oluyor...saniyelik anlik suruyor... iki ay once genel bir tahlil yatırmıştım tiroidlerde bisey cikmamisti bidaa mı baktirsam acaba ?
Cook teşekkür ederim canimKendi durumumu anlatırsam daha iyi anlaşılabilir.
Hipotiroidi hastasıyım. Yani tiroidlerim az çalışıyor. Her gün ilaç kullanmam ve her ay bazen 3 ayda 1 kontrol ettirmem gerekiyor. Ona göre ilaç dozunu artırıyor/azaltıyor.
Bir dönem ilaç kullanırken gün içinde bazen 1 bazen bikaç sefer 1-2 saniyelik "güp güp güp" boğazımın altında bi çarpıntı hisseder oldum. Ama bunun için bir şey yapmadım. Neyse kontrol zamanı geldi. Tiroid hormonlarına bakarken TSH diye bir değere bakıyorlar. normalde onun 1-4 arası olması gerekiyordu sanırım. az çalıştıkça o değer yükseliyor, çok çalışırsa da düşüyor. Benimki o çarpıntı döneminde 0,08'e düşmüştü.
Doktor görür görmez "ilaç şu an fazla gelmiş sana, çarpıntı yapıyor olması lazım, kilo vermiş olabilirsin" vs dedi.
Ben de cevap olarak, "evet çarpıntım var anlık" demiştim.
ilacın dozunu düşürmüştü.
Ve bu tiroid günlük yaşam tarzına göre değişiklik gösterebiliyor. o sebeple kalpte bir şey çıkmazsa tiroidlerden de şüphelenebilirsin. En azından kontrol ettirmiş olursun.
Günaydın canım. Valla dün can sikintisiyla uyuduk sabah ta öyle uyandik. Eşimin is durumu malum. 1 ay sonra falan evi tasicaz kiraya cikacaz.borç harç dolu ama ev konusunda sikistiriliyoruz. Rabbim yardımcımız olsun. Sen napiyorsun nasılsınGunaydinlar kizlar bugün sohbet var yemek kıymalı patates bende pırasa yada karnabahar yaparım kendime siz nasılsınızasya_01 nasılsın canim sonundaoldu yorgunluk olabilir evet erken yattım dün zaten
Kasara dikkat et canım kalori si çok fazla. Afiyet olsunGunaydin kizlar. Bugun kahvalti baya gec oldu. Menum
3 sihah zeytin
Bir kasik lor
4-5 kasar dilimi
2 kirmizi biber(tostta izgara)
5-6 parca kizarmis hellim
Domates
Salatalik
Yarim avokado
Yarim muz
2 gun kurusu
2 bardak cay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?