Karatay Günlüğüm

Günaydın kızlar..

geçmiş olsun belki de paniktir

Canim sol göğsümde boyle atarken boğazima dogru pir pir oluyor...saniyelik anlik suruyor... iki ay once genel bir tahlil yatırmıştım tiroidlerde bisey cikmamisti bidaa mı baktirsam acaba ?

Tesekkurler canim , ablamda panik atak olabilir dedi ama dr henuz bisey demedi..holterden sonra konusacagiz.

ya bende de oldu o lanet panik.
kaç kere acillerde kendimi buldum kalp krizi geçiriyorum diye
sonra bir kalp profuna gittim hiçbir şeyin yok dedi. o günden sonra bıraktım bu işleri
sen de içini rahatlat holterden sonra .

ya bende de oldu o lanet panik.
kaç kere acillerde kendimi buldum kalp krizi geçiriyorum diye
sonra bir kalp profuna gittim hiçbir şeyin yok dedi. o günden sonra bıraktım bu işleri
sen de içini rahatlat holterden sonra .
Aslinda bu ikinci holterim cunku daha once carpinti nedeniyle gitmistim dr taktilar bisey yok demisti ...haklisin beyinin bir oyunu takmamak lazim

Son düzenleme:
Aslinda bu ikinci holterim cunku daha once carpinti nedeniyle gitmistim dr taktilar bisey yok demisti ...haklisin beyinin bir oyunu takmamak lazim

o zaman eminim bir şey yoktur. bu da başka bir hastalık ve kadınlarda oluyor hep. sen bunu erkenden yen cnm ilerletme. benim ki ilerledi ve ilaçlı tedavi olmak zorunda kaldım. o da hezimetle sonuçlandı. kullandığı ilaçlar beni hastanelik etti.
en güzeli böyle hissettiğin an başka şeylere odaklan. sana gelen iyi şeyleri yap. ben duş alıyorum unutuyorum ya da temiz hava alıyorum o da iyi geliyor.
ama dediğim gibi sonuçtan sonra rahatlat kendini

Canim sol göğsümde boyle atarken boğazima dogru pir pir oluyor...saniyelik anlik suruyor... iki ay once genel bir tahlil yatırmıştım tiroidlerde bisey cikmamisti bidaa mı baktirsam acaba ?

Kendi durumumu anlatırsam daha iyi anlaşılabilir.

Hipotiroidi hastasıyım. Yani tiroidlerim az çalışıyor. Her gün ilaç kullanmam ve her ay bazen 3 ayda 1 kontrol ettirmem gerekiyor. Ona göre ilaç dozunu artırıyor/azaltıyor.

Bir dönem ilaç kullanırken gün içinde bazen 1 bazen bikaç sefer 1-2 saniyelik "güp güp güp" boğazımın altında bi çarpıntı hisseder oldum. Ama bunun için bir şey yapmadım. Neyse kontrol zamanı geldi. Tiroid hormonlarına bakarken TSH diye bir değere bakıyorlar. normalde onun 1-4 arası olması gerekiyordu sanırım. az çalıştıkça o değer yükseliyor, çok çalışırsa da düşüyor. Benimki o çarpıntı döneminde 0,08'e düşmüştü.

Doktor görür görmez "ilaç şu an fazla gelmiş sana, çarpıntı yapıyor olması lazım, kilo vermiş olabilirsin" vs dedi.

Ben de cevap olarak, "evet çarpıntım var anlık" demiştim.

ilacın dozunu düşürmüştü.

Ve bu tiroid günlük yaşam tarzına göre değişiklik gösterebiliyor. o sebeple kalpte bir şey çıkmazsa tiroidlerden de şüphelenebilirsin. En azından kontrol ettirmiş olursun.

Cook teşekkür ederim canim bende baktirayim belki bi degisiklik olmustur . .aynen anlattiklarin gibi bi kelebek uçuşuyor bogazima dogru

Günaydın canım. Valla dün can sikintisiyla uyuduk sabah ta öyle uyandik. Eşimin is durumu malum. 1 ay sonra falan evi tasicaz kiraya cikacaz.borç harç dolu ama ev konusunda sikistiriliyoruz. Rabbim yardımcımız olsun. Sen napiyorsun nasılsın

Günaydın kızlar. Kahvaltı mi yaptım şimdi kahvemi içiyorum. Sonrası evi toparlicam bugünü kendime ayiracam. Oğlum uyuyunca yürüyüş yapıcam inş sizin günlük plan nedir. Akşam a Menemen yapıcam bu arada

Gunaydin kizlar. Bugun kahvalti baya gec oldu. Menum

3 sihah zeytin
Bir kasik lor
4-5 kasar dilimi
2 kirmizi biber(tostta izgara)
5-6 parca kizarmis hellim
Domates
Salatalik
Yarim avokado
Yarim muz
2 gun kurusu
2 bardak cay
Kasara dikkat et canım kalori si çok fazla. Afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…