Karatay Günlüğüm

1. Bugun menu
    Sabah 9.45
    1 haşlanmış yumurta
    9 yeşil zeytin
    1 yk lor peynir
    1 salatalik
    Yesillik
    1 adet kizarmis form light ekmek
    1 mandalina

Ara
    5 findik

Aksam 16.00
    1 tabak patlican yemeği
    1 kase tarhana çorbası
    Yarim dilim kepekli ekmek

2 lt su icildi ..
    60 dakika tempolu yürüyüş yapildi
    20 dakika eliptik
    5 dakika bolgesel hareket

Tertemiz bir menü

Afiyet olsun canim , suan açım yaaa canim nasil istedi karnabar yogurt yemegi resmen gozumde canlandi cok severim karnabahari

CKbeautyandsheer canim sana bisey soracam sende de bu kelebek gibi ucusmasi yemek yedikten sonra daha sık oluyormuydu ?

işte ona çok dikkat etmedim. ama diyelim bi gün günde 2-3 kere 3-4 saniyelik çarpıntı olurken, başka bir gün hiç olmadığı oluyordu.

Günaydın kızlar.

Kızlar yarım saat önce yemek yedik diyelim 2 lt su içilmis halde tartılınca tartı 4 kilo fark eder mi

cnm 2 kilo rahat fark eder. ama bence sen doğru tartılsan evde tuvaletten sonra ince kıyafetlerle kesin 6 lı rakamları görürsün. uygun bir tartı al bence. çok kısınca yaramaz erkek milletine

geçmiş olsun afiyet olsun

Kızlar yılbaşına bişey kalmadı. Planiniz nedir yılbaşına. Ben inşallah 65 i görürsem guzel bi elbise alıp giyicem yemeğe dışarı çıkarız.

63 görüp hamile kalmak

Günaydın hanımlar,
Akşamki menüm.

-bitmeyen yahni
-havuç-turp salatası (kolay diye)
-yoğurt

Akşam misafirim vardı. poğaça kek yapmıştım. onlardan tattım 1 poğaça-1 dilim kek

günaydın. abowwww poğaça olmayaymış iyiymiş. neyse sana ceza 30 dakika ek spor

Ak kelebek cnm misafirlerin gitti mi??

Ee inş hamsi olursun yok canım öyle değil gerçekten çok zor durumda şuan elektrik şu telefon faturasi bekliyor. Tartı desem sana da tartı nada dicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…