- 9 Ocak 2012
- 15.207
- 29.343
- 798
- Konu Sahibi Ak kelebek
-
- #2.161
ohh iyi yapmışsın. ne zor bir adammış! Allah yardımcın olsun. şükür benim eşim düdüklüye karışmaz. bir yemeyi 3 gün yer. bir şey yoksa kahvaltı yer. ama sebze yemez işte.Benimki düdüklüde pişen yemeği de yemiyor.
Sebep, korkuyormuş. bana düdüklü alma demişti ben de aldım. Sen madem beni dinlemedin aldın, o zaman ben de onda pişirdiğin yemeği yemem, diyerek inadını sürdürüyor.
Akşamki yahniyi de vaktimin darlığından düdüklüde yaptım. yemedi. Umrumda da değil açıkçası... Ben afiyetle yedim. Ekstra da yemek yapmadım.
Evet canım maalesef çabuk kilo alıyorum ama kızımda Doğumdan sonra böyle değildim bu ikinci gebelik sonrası alt üst oldu vücudum
ya cnm uzmanlar bazen 2 yılda toparlıyor vücut diyor. belki senin zamana ihtiyacın var. böyle sağlıklı beslenmeye devam et gün gelir gider tıkır inş. tabi baya zorlu bir hamilelik de geçirmişsin kolay değil.Kızlar dün kızım düştü dudağı yarıldı çık kötü
İdi dün gece 4 dikiş atıldı rabbim korusun yavrularımızı
Kızlar napiyorsunuz. Bugunluk planiniz nedir. Ben birazdan pazara gidicem balık almak için. Akşam menu de balık var.30 dk yürüyüş de aradan çıkmış olur. Sonra evi supurup silicem
Bende şimdi yapim bir sütlü kahve. Gittim geldim pazara. Oglusu uyutunca temizler im. 1 haftalik menumu olusturdum sebze protein ağırlıklı.Bende balık yaparım dün geç yedim hala çok tokum kahvaltı yapmam sanırım bi mandalina yedim sütlü kahve içtim oğluna eşime hamurişi yapacam birazdan
Evde oynarken ünitenin kenarına düştü çıldıracaktım onu öyle görünce ay küçücükler ya ben korkunca o daha da korktu ağzını yıkarken dudağın parası elime falan geldi ay çok kötüOyyy bebegim. Nasıl düştü yavrum yaa.Allah beterinden korusun. Cokk geçmiş olsun canım
Cokk geçmiş olsun canım yaa. Allahım esirgesinEvde oynarken ünitenin kenarına düştü çıldıracaktım onu öyle görünce ay küçücükler ya ben korkunca o daha da korktu ağzını yıkarken dudağın parası elime falan geldi ay çok kötü
İdi
ohh iyi yapmışsın. ne zor bir adammış! Allah yardımcın olsun. şükür benim eşim düdüklüye karışmaz. bir yemeyi 3 gün yer. bir şey yoksa kahvaltı yer. ama sebze yemez işte.
ya ben koşa koşa gidiyorum eve . kapalıyım inan eşarbımı açmadan yemekleri yapıyorum. sofrayı kurup öyle gidiyorum üzerimi değişmeye. vakit varsa pişerken değişiyorum. bir de burun kıvırsa kafasına geçiririm tencereyi
Cok gecmis olaun canim. Allahim korumusKızlar dün kızım düştü dudağı yarıldı çık kötü
İdi dün gece 4 dikiş atıldı rabbim korusun yavrularımızı
Baligi nasil pisiriyorsun? Ben de onumuzdeki hafta yapmayi dusunuyorum.Kızlar napiyorsunuz. Bugunluk planiniz nedir. Ben birazdan pazara gidicem balık almak için. Akşam menu de balık var.30 dk yürüyüş de aradan çıkmış olur. Sonra evi supurup silicem
Kızartma yapıyorum eşim fırın sevmiyor ben de az yağda sonra da yagini alıyorum alabildigim kadarCok gecmis olaun canim. Allahim korumus
Baligi nasil pisiriyorsun? Ben de onumuzdeki hafta yapmayi dusunuyorum.
Canim , koşuşturma ile geciyor spora gidiyorum hafta içi.. bugundedr gittim son 10 gundur kalbim pir pir atiyor anlik saniyelik suruyordu...ada81 kız sen nerelerdesin yine
Geçmiş olsun canım daha sık uğra buraya ozletmeCanim , koşuşturma ile geciyor spora gidiyorum hafta içi.. bugundedr gittim son 10 gundur kalbim pir pir atiyor anlik saniyelik suruyordu...
Dr kalbe bakti hersey normal dedi..ritim bozukluğu olabilir dedi.. haftaya bi holter takilacak..
Diyetime dikkat ediyorum cok ac kalmadan saglikli seyler yiyorum saat 18den sonra bir findik daho yemiyorum.. tarti gülümsedi biraz))
Sağol canım gelirim , senin nasıl gidiyor diyet ? Tartilar ne diyor ?Geçmiş olsun canım daha sık uğra buraya ozletme
İyi bebeğim 70 ı gördüm şükürSağol canım gelirim , senin nasıl gidiyor diyet ? Tartilar ne diyor ?
Cook şükür hadi gelsin 6larrrrrrİyi bebeğim 70 ı gördüm şükürgelsin 6 li rakamlar
Canim , koşuşturma ile geciyor spora gidiyorum hafta içi.. bugundedr gittim son 10 gundur kalbim pir pir atiyor anlik saniyelik suruyordu...
Dr kalbe bakti hersey normal dedi..ritim bozukluğu olabilir dedi.. haftaya bi holter takilacak..
Diyetime dikkat ediyorum cok ac kalmadan saglikli seyler yiyorum saat 18den sonra bir findik daho yemiyorum.. tarti gülümsedi biraz))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?