Karatay Günlüğüm

bugünkü menümü yazayım. annemdeydi oğlan çok ağlıyormuş kulağım diye eşim alıp hastaneye götürdü kafam hiç yerinde değil. muayene bitene kadar film izleyim dedim o da sarmıyor.

sabah
1,5 dilim etimek
1 kaşık yeşil zeytin
1 tatlı kaşığı salça
biraz peynir

ara
yarım nescafe

öğlen
4 kaşık fırında sebzeli et
3 kaşık yoğurt

ara
1 armut

akşam
bitter yarım nescafe
(regl gelecek sürekli tatlı yiyesim var böyle bastırıyorum)

Şöyle kızlar 1 tabak pırasa yedim gün içinde suyumu kahvemi içtim. Oğlum hasta sağlık ocağına götürdüm eczane de gitmisken tartilayim dedim. 74 çıktı tak diye:skandal:tok karna 4 kilo fark eder mi yahuu:KK57:

kilo verip vermediğini takip etmen için aynı tartı ve aynı şartlar olması gerekmekte. Reglden en az 3 gün sonra, sabah ve tuvalet işin bittikten sonra, çamaşırla tartılmalısın. her hafta aynı gün tartıldığında ve aynı tartıyı kullandığında ne kadar kilo verdiğin daha doğru ortaya çıkar.
Tartın doğru mu tartıyo öğrenmen için. aynı anda bi kaç farklı tartıyla aynı şartlarda tartılman lazım. Ya da diyelim 5kg lık bir şeyi tartıp analiz edebilirsin. 5 lt su olmaz. 5lt sıvı her zaman 5kg gelmez. sıvı ve katı ölçümleri farklıdır biliyorsun zaten.

Kizlar aksam menumu yazıyorum . Firinda yogurt soslu tavuk
Tuvalak corbasi( her yore de adi farkli. Bildiğiniz bulgur köftesi corbasi iste)
Sarimsakli marul salatasi

Tavuklar daha firinda. Bugunki aksam menum gozumu doyurmuyor ya bakalim umarim karnimi doyurur. Kizlar bi de ben aksam 8-9 gibi çiğ badem- kuru uzum-3 4 tane gunkuru yiyorum ya. Karatayin disinda bu yaptigim ama emzirdigimden midir nedir asiri acikiyorum ve canim tatli istiyor. Bu sekilde bastirmaya calisiyorum.

Kizlar tv de bi dr dinledim sebzenin yaninda et yerseniz daha cok tutar diyor .. hatta iki kasik makarna 2 kofte yerseniz sizi daha cok tok tutar diyor...aslinda dogry beskenirseniz aclik hissetmeyeceksiniz diyor..
Çok doğru bebeğim bencede. Ben bazen makarna pilav 2 kasik alıyorum ki sonradan saldirmayayim diye. Daha uzun süre tok kalıyorum öyle

Kızlar menum
Sabah 10 da
2 has yumurta salatalik peynir domates çay

Saat 14.de 1 tabak pırasa sonra sütlü kahve

Saat 15.20 de 1 sütlü kahve 1 avuç balık Kraker acıktım gözüm donmesin diye yedim

Saat 18 de 1 tabak Menemen 1 bardak ayran

Su 3 lt tamamlarim
Spor yok paşa hasta Uyumadi hic

Back