- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
- Konu Sahibi Ak kelebek
-
- #2.141
Ben karataycıyım amaSagol canim. Tum topigi okuyamadim sadece ilk sayfaya goz gezdirip iceri daldim :)
Emzirme bitince mi hemen gitti? Ya hamilelik icinde oyle dediler emzirirken gidecek diye tam tersi oldu. Hayatim boyu kilolu bi insandim ama hic 96 ya kadar gelmemistim. 84-85 ti max. KilomBirde bende ilk kızımda senşn gibi idim 80 li kilolardan emzirme dönemi 98 e çıktım ama hemen gitti kilolar
Yaa cok sevindim. O zaman ilk sorumu soruyorum :) bu serbest olan seyleri ogunlerimizde istedigimiz kadar yiyebiliriz degil mi? Aksam yemeginde 1 tabak pirasa 2 tabak haslanmis karnabahar yedim deBen karataycıyım amao kadar çok araştırma yaptım ki sorabilirsin herşeyi
Yok canim. Karbonhidrat almıyorum elimden geldiğince. 3 ana öğün yapıyorum genelde. Kabak citmesi yaptım soğanlı SalçalıKabagi nasil yaptin? Bi de sen karatay yapmiyor musun?
Benimde 65Kızlar yılbaşı hedeflerini hatırlayalım. Tiril tiril giyinmek varherkes hedefi hatırlarsın bakalım benim hedef 65
Doyana kadar yiyebilirsin evet canımYaa cok sevindim. O zaman ilk sorumu soruyorum :) bu serbest olan seyleri ogunlerimizde istedigimiz kadar yiyebiliriz degil mi? Aksam yemeginde 1 tabak pirasa 2 tabak haslanmis karnabahar yedim de
Doğru herkesin bünyesi farklı. Bana çorba bulgur meyve kilo yapıyor. Direk karnım çıkıyor bir kaç güne. İşyerine ayran stokla.
Aaa benimkini anlattın resmen.
hoşgeldin aramıza. ay o duygu çok kötü di mi?? oğlum 5 yaşında Allah bağışlar inş. hamile kaldığımda 64 kiloydum. 74le doğuma gittim. ve 2 ay önce 78,5 kiloydum. düşünsene doğum kilomu solladım geçtim! neyse ki başladım ucundan . sen de şükür geç kalmadan başlamışsın.Karatay diyetinin en güzel yani porsiyon sinirlamasi olmamasi. Ben de dun başladım. 94 le doguma gittim. Dogumdan sonra 12 kilo vererek 82 ye düştüm. Ama emzirme döneminde 96 ya çıktımhala emziriyorum bebegim 6 bucuk aylık. Ama artik birbyerden tutmamin zamani geldi. Bugune kadar diyete baslamak icin hep adet gormeyi bekledim. Adet gorunce baslayacam dedim ve cok sukur o gun geldi. Takipteyim burayı . Ben de menulerimi paylasabilirim rahatsiz olmazsaniz.
ay cnm nasıl bir bünyen varmış senin. peki kolay da kilo alıyor musun??Gittim diyetisyene özele menü verdi arkadaşım 3 ayda 15 kilo verdi ayni diyetisyen ile bende tık yoktu öyle bilmiyorum
Sagol canim. Tum topigi okuyamadim sadece ilk sayfaya goz gezdirip iceri daldim :)
Menü
Sabah yumurta salatası zeytin peynir ceviz bir kayısı çay bir mandalina
Ara sütlü kahve bir hurma
Akşam saat 8
Bulgur pilavı köfte yoğurt
Bu kadar geç olmazdı normalde camiden hastaneye koşturduk bir akraba trafik kazası yapmış kendi iyi şükür ama arabs pert çok da korkmus
demek ki çoğu aynıaslında hayat müşterek bir hafta onlar bir hafta biz yemek yapmalıyız.
Evet canım maalesef çabuk kilo alıyorum ama kızımda Doğumdan sonra böyle değildim bu ikinci gebelik sonrası alt üst oldu vücudumGünaydın Kızlar... Biliyorsunuz yeni ev taşıdım ev şantiye gibi göründüğünden doğalgaz yok hala ve alece hastayız. oğlanı anneme verdim bugün. bizde oraya yerleşiriz artık bağlantılar olana kadar . antibiyotik başladım ve regl de gelmek üzere o nedenle artıya geçtim ben.
ben de bahaneci gibi olacağım şimdi ama ben hazır ayran yoğurt peynir falan yiyemiyorumeşimin çiftliği var ordan geliyor hep taze süt ürünleri o nedenle alıştım. diğerleri krema gibi falan geliyor. ama daha masum birşeyler bulurum inş
demek ki çoğu aynıaslında hayat müşterek bir hafta onlar bir hafta biz yemek yapmalıyız.
hoşgeldin aramıza. ay o duygu çok kötü di mi?? oğlum 5 yaşında Allah bağışlar inş. hamile kaldığımda 64 kiloydum. 74le doğuma gittim. ve 2 ay önce 78,5 kiloydum. düşünsene doğum kilomu solladım geçtim! neyse ki başladım ucundan . sen de şükür geç kalmadan başlamışsın.
ay cnm nasıl bir bünyen varmış senin. peki kolay da kilo alıyor musun??
ben de karatay yapmıyorum. araya kaynağımhoş geldin
çok geçmiş olsun
Oyyy bebegim. Nasıl düştü yavrum yaa.Allah beterinden korusun. Cokk geçmiş olsun canımKızlar dün kızım düştü dudağı yarıldı çık kötü
İdi dün gece 4 dikiş atıldı rabbim korusun yavrularımızı
Büyük geçmiş olsun canimKızlar dün kızım düştü dudağı yarıldı çık kötü
İdi dün gece 4 dikiş atıldı rabbim korusun yavrularımızı
Bende balık yaparım dün geç yedim hala çok tokum kahvaltı yapmam sanırım bi mandalina yedim sütlü kahve içtim oğluna eşime hamurişi yapacam birazdanKızlar napiyorsunuz. Bugunluk planiniz nedir. Ben birazdan pazara gidicem balık almak için. Akşam menu de balık var.30 dk yürüyüş de aradan çıkmış olur. Sonra evi supurup silicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?