Karatay Günlüğüm

Benimki düdüklüde pişen yemeği de yemiyor.

Sebep, korkuyormuş. bana düdüklü alma demişti ben de aldım. Sen madem beni dinlemedin aldın, o zaman ben de onda pişirdiğin yemeği yemem, diyerek inadını sürdürüyor.

Akşamki yahniyi de vaktimin darlığından düdüklüde yaptım. yemedi. Umrumda da değil açıkçası... Ben afiyetle yedim. Ekstra da yemek yapmadım.
ohh iyi yapmışsın. ne zor bir adammış! Allah yardımcın olsun. şükür benim eşim düdüklüye karışmaz. bir yemeyi 3 gün yer. bir şey yoksa kahvaltı yer. ama sebze yemez işte.
ya ben koşa koşa gidiyorum eve . kapalıyım inan eşarbımı açmadan yemekleri yapıyorum. sofrayı kurup öyle gidiyorum üzerimi değişmeye. vakit varsa pişerken değişiyorum. bir de burun kıvırsa kafasına geçiririm tencereyi :D

Evet canım maalesef çabuk kilo alıyorum ama kızımda Doğumdan sonra böyle değildim bu ikinci gebelik sonrası alt üst oldu vücudum

Kızlar dün kızım düştü dudağı yarıldı çık kötü
İdi dün gece 4 dikiş atıldı rabbim korusun yavrularımızı
ya cnm uzmanlar bazen 2 yılda toparlıyor vücut diyor. belki senin zamana ihtiyacın var. böyle sağlıklı beslenmeye devam et gün gelir gider tıkır inş. tabi baya zorlu bir hamilelik de geçirmişsin kolay değil.
bu arada minnoşa çok geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun inş. benim oğlanın da kafasının çarpmadığı yer kalmadı. 2 kere tomografi çektirdim. bir kere beyin cerrahına götürdük. küçükler düşüp kalkmadan büyümüyorlar işte.

Kızlar napiyorsunuz. Bugunluk planiniz nedir. Ben birazdan pazara gidicem balık almak için. Akşam menu de balık var.30 dk yürüyüş de aradan çıkmış olur. Sonra evi supurup silicem :temizlik:

cnm ben annemdeyim bu hafta malum ev soğuk. akşama da fırın yemeyi yapacakmış annem. sebzeli et . öğle arası ben çarşıya ineceğim almam gerekenler var. o bana yürüyüş olur..

bu arada oğlan çok öksürüyor mecbur kapalı marka bal alacağım. bir yerden sipariş verdik ama sanırım 1 haftası var onun gelmesine. önereceğiniz marka var mı??
aklımda balparmak var. bir de nasıl karışımlar versem öksürük için.

Bende balık yaparım dün geç yedim hala çok tokum kahvaltı yapmam sanırım bi mandalina yedim sütlü kahve içtim oğluna eşime hamurişi yapacam birazdan
Bende şimdi yapim bir sütlü kahve. Gittim geldim pazara. Oglusu uyutunca temizler im. 1 haftalik menumu olusturdum sebze protein ağırlıklı.

Oyyy bebegim. Nasıl düştü yavrum yaa.Allah beterinden korusun. Cokk geçmiş olsun canım
Evde oynarken ünitenin kenarına düştü çıldıracaktım onu öyle görünce ay küçücükler ya ben korkunca o daha da korktu ağzını yıkarken dudağın parası elime falan geldi ay çok kötü
İdi

Evde oynarken ünitenin kenarına düştü çıldıracaktım onu öyle görünce ay küçücükler ya ben korkunca o daha da korktu ağzını yıkarken dudağın parası elime falan geldi ay çok kötü
İdi
Cokk geçmiş olsun canım yaa. Allahım esirgesin :dua: senin tahlil sonucun ciktimi

meraba kızlar. işte baya yoğunum pek uğrayamadım. menüm

sabah
1 dilim ekmek
biraz lor
1 çay kaşığı salça
1 haşlanmış yumurta

öğlen
4-5 kaşık tavuklu türlü
3 kaşık yoğurt

ara
1 armut

akşam
yarım nescafe
biraz bitter

ohh iyi yapmışsın. ne zor bir adammış! Allah yardımcın olsun. şükür benim eşim düdüklüye karışmaz. bir yemeyi 3 gün yer. bir şey yoksa kahvaltı yer. ama sebze yemez işte.
ya ben koşa koşa gidiyorum eve . kapalıyım inan eşarbımı açmadan yemekleri yapıyorum. sofrayı kurup öyle gidiyorum üzerimi değişmeye. vakit varsa pişerken değişiyorum. bir de burun kıvırsa kafasına geçiririm tencereyi :KK70:

İnat konusunda zor. diğer konuda o da "niye bu yemek var" demez. alır kahvaltı yer. olmadı dışarıdan söyleyelim der vs.

Ben de öyleyim ayrıca biz ikimiz aynı anda giriyoruz eve. o çocukla ilgilenirken ben de yemek faslını hallediyorum "üzerimi değişmeden" :)
İşim bitince değişiyorum. :KK5:

Kızlar dün kızım düştü dudağı yarıldı çık kötü
İdi dün gece 4 dikiş atıldı rabbim korusun yavrularımızı
Cok gecmis olaun canim. Allahim korumus
Kızlar napiyorsunuz. Bugunluk planiniz nedir. Ben birazdan pazara gidicem balık almak için. Akşam menu de balık var.30 dk yürüyüş de aradan çıkmış olur. Sonra evi supurup silicem :temizlik:
Baligi nasil pisiriyorsun? Ben de onumuzdeki hafta yapmayi dusunuyorum.

ada81 ada81 kız sen nerelerdesin yine
Canim , koşuşturma ile geciyor spora gidiyorum hafta içi.. bugundedr gittim son 10 gundur kalbim pir pir atiyor anlik saniyelik suruyordu...
Dr kalbe bakti hersey normal dedi..ritim bozukluğu olabilir dedi.. haftaya bi holter takilacak..
Diyetime dikkat ediyorum cok ac kalmadan saglikli seyler yiyorum saat 18den sonra bir findik daho yemiyorum.. tarti gülümsedi biraz ;)))

Canim , koşuşturma ile geciyor spora gidiyorum hafta içi.. bugundedr gittim son 10 gundur kalbim pir pir atiyor anlik saniyelik suruyordu...
Dr kalbe bakti hersey normal dedi..ritim bozukluğu olabilir dedi.. haftaya bi holter takilacak..
Diyetime dikkat ediyorum cok ac kalmadan saglikli seyler yiyorum saat 18den sonra bir findik daho yemiyorum.. tarti gülümsedi biraz :KK66:))
Geçmiş olsun canım daha sık uğra buraya ozletme

Diyetime dikkat ediyorum cok ac kalmadan saglikli seyler yiyorum saat 18den sonra bir findik daho yemiyorum.. tarti gülümsedi biraz :KK66:))

Kalbin boğazında atıyor gibi mi, yoksa göğüs kafesinde mi hissediyorsun attığını?

Tiroidler çok çalışınca da kalp çarpıntısı gibi oluyor. Tiroidlerine de bir baktır kalp ile ilgili sorun çıkmazsa.

Back