Gunaydin arkadaşlar...
Sabah ılık limonlu sudan sonra klasik karatay kahvaltımı yaptım. Yalnız dün gece yarısına doğru inanılmaz bir tatlı krizi tuttu. Burnuma bitterler gofretler koktu resmen.Elbette yemedim çareyi uyumakta buldum.
Sevgili anka beyaz peynir de tetikliyor migreni annemden biliyorum.
Sağol canım. Uykum benim 7 yıldır böyle. Vücut alıştı artık. Ama etkiliyor olabilir tabii.kahvaltımı yapıyorum,
2 adet yumurta
1 kırmızı pancar
1havuç
2 yerelması
20zeytin
6-7 ceviz
eski kasar
Anka geçmiş olsun canım...uyku düzensizliğin var ondan olmasın?
Sağol canım salıya kadar atlarım inşallah o eşiği. 31 ocakta 68 istiyordum 70 bile olamayacağımYa gecen hafta benim de oyle olduAnka ama simdi gunden gune azaliyor. Tam bilmemekle birlikte kendi deneyimimden soyluyorum galiba o bir eşik atlattigin zaman patir patir dokuluyor kilolar
Evet maalesef öyle oldu...Tamam canim.hafatada 1 ve ayda 1 hakkin öldu.
Aksam yemeği saati mi geç acaba. Uyku duzeni de önemli leptin için...tabi senin şu an için elinden gelen bu çocuklar olunca....sabırlı ol ben inanıyorum olacak olmalı..Sağol canım salıya kadar atlarım inşallah o eşiği. 31 ocakta 68 istiyordum 70 bile olamayacağım
6 da yiyorum canım. Evet karataya uymayan uyku var. 8 saat uyumuyorum hiç en fazla 4 saat o da her gün mümkün olmuyor.Aksam yemeği saat içinde mi geç acaba. Uyku da önemli leptin için...
Saat altıçok iyiymiş ..ben o kadar erken yiyemiyorum herkes işten geliyor çocuk fln 8 ı geçmemeye çalışıyor um ben de...6 da yiyorum canım. Evet karataya uymayan uyku var. 8 saat uyumuyorum hiç en fazla 4 saat o da her gün mümkün olmuyor.
Saat altıçok iyiymiş ..ben o kadar erken yiyemiyorum herkes işten geliyor çocuk fln 8 ı geçmemeye çalışıyor um ben de...
Stres yapıyorsun o zaman kilo verilmiyor rahat ol nasıl gidecekBen bu gün 72 çıktım.
Ne kaçamak yapıyorum ne sporumu aksatıyorum. Niye böyle oluyor. Bütün moyivasyonum gitmek üzere. Haa diyet yaptığımdan beri hiç sivilcem kalmadı, sutum çoğaldı. Daha dinç hissediyorum ama tartı neden oynamıyor
inş uygun bi zamanını bulursun canım spor bi kaçtımı sonrasında yapmak zor geliyor insanaKızlar spor yapamadım dün misafirim var ama yapmak istiyorum