Kıymalı yumurta olur seviyorsan. Yanına salata yoğurt veya ayran yap.Köfte yapacak kadar kıymam yok avuç içi kadar kıyma var kavurup koymuştum,yumurtalı yapsam akşama ? Canım çekti yeşil mercimeği ama kalır yiyemeyiz.
Patatese de miKizlar kontrolden yeni ciktim.sizin YEMEDİGİNİZ patatesler varya onun konteolu iste.tarladan sofraya gelene kadar zavalli patatesler ne kimyasal gubre ne kimyasal ilac yiyor bir bilseniz.
Hem.ole hemde nisastasindam dolayi canan hoca tuketilmesinden yana degil.
Patatesi ve pirinci bir süre suda bekletip öyle kullandığımızda nişastası suya çıkmış olmuyor mu?Kizlar kontrolden yeni ciktim.sizin YEMEDİGİNİZ patatesler varya onun konteolu iste.tarladan sofraya gelene kadar zavalli patatesler ne kimyasal gubre ne kimyasal ilac yiyor bir bilseniz.
Hem.ole hemde nisastasindam dolayi canan hoca tuketilmesinden yana degil.
9Kıymalı yumurta olur seviyorsan. Yanına salata yoğurt veya ayran yap.
Akşam da leslie yapalım beraber walk walk walk
Ben sabah akşam yapacağım. 3 erden 6 mil
Afiyet olsun. Ben temizlik yapınca sanırım acıktım mercimek yemeğini yedim mecbur akşama ne yerim bakalım. 6 şubatta bekliyorum o zaman. Bakalım ben 6 şubatta kaç kilo olacağım.9
Öğlen limonlu yeşil cay içtim. Akşam da kıymalı kuru patlıcan biber yapacağım yoğurtlu.
Ben bugün yapamam yaa.Baslangic 6 şubat inşallah.
Afiyet olsun. Ben temizlik yapınca sanırım acıktım mercimek yemeğini yedim mecbur akşama ne yerim bakalım. 6 şubatta bekliyorum o zaman. Bakalım ben 6 şubatta kaç kilo olacağım.
istediğiniz kadar suda bekletin nişaştasının az bi kısmı çıkar.sonuçta karbonhidrat.vucut şeker olarak algıladığından kilo kaçınılmazPatatesi ve pirinci bir süre suda bekletip öyle kullandığımızda nişastası suya çıkmış olmuyor mu?
ne boranisi yapacaksın canımKizlar aksama borani yapacagimda yanina ne yapsam bi fikir verseniz
Öyle mi,teşekkürler.istediğiniz kadar suda bekletin nişaştasının az bi kısmı çıkar.sonuçta karbonhidrat.vucut şeker olarak algıladığından kilo kaçınılmaz
Ocean balik yagi surubu var iciriyorum tabi herzaman degil icmek istemiyirlar.nutrigen i kullandim.birbirleriyle kavga ediyorlardi.arastirdim ifos sertifikasina sahip olanlardan uygun fiyatlisi ocean di.simdi iciremiyorum kaciyorlar.zamanla oturtayim diyorumtuanairem çocuklara besin takviyesi kullanıyor musun?
Ocean balik yagi surubu var iciriyorum tabi herzaman degil icmek istemiyirlar.nutrigen i kullandim.birbirleriyle kavga ediyorlardi.arastirdim ifos sertifikasina sahip olanlardan uygun fiyatlisi ocean di.simdi iciremiyorum kaciyorlar.zamanla oturtayim diyorum
Geçmiş olsun canımÇok hastayım. Bugün zorla yemek yedim.
Yarına Allah Kerim...