Canim hosgeldin.seni aramizda gormek.bizi mutlu eder.Merhaba arkadaşlar, bende aranıza katılmak istiyorum.4 aylık bebeğim var.sutumu azaltma dan sağlıkli beslenerek zayiflamak istiyorum. Yarın sabah tartı bilgilerimi yazarak başlıyorum. İnşallah kilo verene kadar devam ederim sizlerle.suan 80 kiloya gibiyim.
Saol canim.bugunluk isim bitti cok sukurtuanairem kolay gelsin canim.
Teşekkür ederim.gunluk mu yediklerimizi paylaşıyoruz. Kilo bildirimi hangi gün?Canim hosgeldin.seni aramizda gormek.bizi mutlu eder.
Evet olabilir mantiklituanairem kilo bildirimini cuma yapsak nasıl olur.
Kilo bildirimimiz sali gunu.gunluk yemek paylasimini yapiyoruz. Sende yaparsan iyi olur.Teşekkür ederim.gunluk mu yediklerimizi paylaşıyoruz. Kilo bildirimi hangi gün?
Fark edecek bi durum yok.nasil isterseniz bana uyar.haftasonu kacamak yapalim diye cumaya aliyonuz dimi hahhahatuanairem kilo bildirimini cuma yapsak nasıl olur.
yok hayatım hafta içi daha zor geçiyor. Haftanın birincisi de yapalım mıFark edecek bi durum yok.nasil isterseniz bana uyar.haftasonu kacamak yapalim diye cumaya aliyonuz dimi hahhaha
Ben emziren anneler grubunda da yazıyorum orda cuma tartılıyorlar o yüzden. Haftada 2 kere tartılmak istemiyorum. Soyun tartıl giyin kaç klalori yakıyorum sormaFark edecek bi durum yok.nasil isterseniz bana uyar.haftasonu kacamak yapalim diye cumaya aliyonuz dimi hahhaha
Ben emziren anneler grubunda da yazıyorum orda cuma tartılıyorlar o yüzden. Haftada 2 kere tartılmak istemiyorum. Soyun tartıl giyin kaç klalori yakıyorum sorma
Bilmem öyle diyorsan olabilir. Denemek lazım. Çok eskilerden de cuma takımlarında yarışınca öyle alışkanlık kaldı. Deneyelim o zaman haftada 2 günaslında bebeğim bu seni daha disipline etmez mi?
Ben 4.45 gibi akşamdan kalan patlıcanla az pilav yedim. Yemem artık bi daha.aksama ne yemek var kızlar????
Emziriyorsun ama yarim ogun yerine gecek bisey yiyebilirsin canim.aksam 8 den sonraya kalma amaBen 4.45 gibi akşamdan kalan patlıcanla az pilav yedim. Yemem artık bi daha.
Afiyet olsun canım ama pilav yasak değil mi.bulgur mu pirinç mi?Ben 4.45 gibi akşamdan kalan patlıcanla az pilav yedim. Yemem artık bi daha.
3-4 kaşık serbest diye biliyorum.. Hem saat erken hem sut yapıyor.. Bulgur pilavı bu arada.Afiyet olsun canım ama pilav yasak değil mi.bulgur mu pirinç mi?