- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben dun de yedim bu gün de. Neyse başka yemem 10 gün dengelerBulgur haftada bir kez 3-4 kaşık serbes
Evet bulgur serbest3-4 kaşık serbest diye biliyorum.. Hem saat erken hem sut yapıyor.. Bulgur pilavı bu arada.
Kestane yasak mı ki ben pek sevmem yemem zaten de yasak olduğunu bilmiyordum .Dun cok kotu kacamak yaptim , 3 kestane ve dayanamadim biraz da meyve yedim inanilmaz kotu hissediyorum
Pilav deyince pirinc algilamamistim.bulgur emzirdigi icin 3-4 kasik yiyebilir.ama haftada 1Afiyet olsun canım ama pilav yasak değil mi.bulgur mu pirinç mi?
Kestane yasak cunku nisastali ve glisemik indeksi yuksek.eger kilonuz normal dizeyde ise 3-5arasi ynilebiliyorKestane yasak mı ki ben pek sevmem yemem zaten de yasak olduğunu bilmiyordum .
Limon sikilmadigi surece serbest kabuguyla dograyip suya atin.limon en yuksek sekere sahip oldugundan sikmiyoruz..ama kabugundada leptin oldugundan ondan yararlanmaya calisiyoruzBu arada maden şuyu serbes içine limon sıkıp içebilir miyim limonlu su da serbest ondan soruyorum
Nohut pistiginde nisasta orani yuksek oldugundan kismi olarak yiyebilirsiniz.glisemik inseksi yukseliyor.tarhanada haftada 1 ev tarhanasiysa tuketilebiliyorBende 17.30 da nohut yemeği. Ev yoğurdu. Tarhana çorbası yedim.
Afiyett olsun bol leptin olsun.bol sut olsu. KuzucugaBen daha yemedim emzirdiğim için geç yediğim de daha rahat oluyor 7 gibi yemeyi düşünüyorum ben de 1 saat sonra kahvaltıyı da 12 de yaptım
Ben yarın başlıcagim.evdeki olanla idare ettim.yarin sabahta tartılacagim. Ama uyandığın için teşekkür ederimNohut pistiginde nisasta orani yuksek oldugundan kismi olarak yiyebilirsiniz.glisemik inseksi yukseliyor.tarhanada haftada 1 ev tarhanasiysa tuketilebiliyor
ELİNE SAGLİK CANİM AFİYET BOL LEPTİN BOL SUT OLSUNBiz bu sene tarhanamızı Karatay mutfağı kitabından yaptık. Çok güzel oldu. Kızım çok severek yiyor.