Sen en iyi şekilde atlatacaksın canım eminim ben. 3-5 sn lik zevk için bedenimize eziyet etmeyelim artık. Şimdiye kadar yedik. Yediklerimiz hala göbeğimizde basenimizde duruyor. Bundan sonra nefsimize esir olmuyoruz. Zararlı bişey olursa koşesinden tadına bak. Zararlı olmayanlardan ye ve pişmanlık duymadan gururla gel.Günaydin arkadaslar, bugün kahvaltiya davetliyim sans dileyin bana :)
Dün 50 dk yürüdüm tempolu
Sagolun kizlar,kahvaltilarda cesit oluyo illaki bana göre bisey vardir bugün - gördüm tartida cöpe atmiycam insaAllah
İnşallah canımGünaydın kızlar
H Hamzakifzulal güzel bir kahvaltı olmuş canımMuMu85 inş kaçamaksız atlatırsın Anka iyi az kalmış inş 1 kg gider inş da ekside olursun
Sen en iyi şekilde atlatacaksın canım eminim ben. 3-5 sn lik zevk için bedenimize eziyet etmeyelim artık. Şimdiye kadar yedik. Yediklerimiz hala göbeğimizde basenimizde duruyor. Bundan sonra nefsimize esir olmuyoruz. Zararlı bişey olursa koşesinden tadına bak. Zararlı olmayanlardan ye ve pişmanlık duymadan gururla gel.
Kızlar giremedim kaç gündür çok hastayım kafamı toparlayayim yazıcam size
kızlar slm herkese.şu son bir kaç gün içinde 3 kes acillik oldum.2 kez bayıldım küçük tansiyon 5 e düştü.halbuki hiç tansiyon sorunuum yoktu yalnız doğumda tansiyonum fırlamıştı.sonra boğazım şişti kulaklarıma vurdu iğneler ilaçlar hala devm ediyor.kendimi toparlamaya çalışıyorum şimdi.
Geçmiş olsun canım çok üzüldüm neden oldu bunlar durduk yere değildir biseyemi üzüldün ben ne zaman dediğin gibi hastalansam illaki bişeye uzulmusumdurkızlar slm herkese.şu son bir kaç gün içinde 3 kes acillik oldum.2 kez bayıldım küçük tansiyon 5 e düştü.halbuki hiç tansiyon sorunuum yoktu yalnız doğumda tansiyonum fırlamıştı.sonra boğazım şişti kulaklarıma vurdu iğneler ilaçlar hala devm ediyor.kendimi toparlamaya çalışıyorum şimdi.
Merhabalar kızlar bugün gelemedim fazla köye geldik evdede inşaat vardı oyüzden
Bugün Çayda hiç şeker kullanmadım ekmekte hiç yemedim ama acıktım ilk gün olunca heralde aralarda kayısı kayısı kurusu salatalık vs yedim inş yarın onada dikkat edicem ama kendimi iyi hissediyorum olacak ins