Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ins bol bol aktif olmaya çalışacağım bugün yasak olan ne varsa yedim içtim sonra kk da dolasirken burayı gördüm ve gerçekten artık gitsin istiyorum bu kilolar burasi benim için bi denetim mekanizması olacak insHoş geldin canım tabi ki buraya yazabilirsin sürekli aktif olursak etki alanı daha fazla olur
hosbulduk tatlimHoşgeldin canım.
ooo maşallah çok güzel bir menü afiyet olsunSabah 10:30
1 dilim şeftali
2 haşlanmış yumurta ile domates salatalık
Peynir
7 zeytin
1 avuç çiğ fındık
Ara Türk kahvesi
Akşam 18:30
1 tabak dolusu taze fasülye
1 kaşık bamya 1 kaşık nohut
1 kase salata küçük kase
1 küçük bardak ayran
Su 3 lt olur
Spor Leslie 3 fast mil + 1.5 km yürüyüş
geçmiş olsun canimKızlar giremedim kaç gündür çok hastayım kafamı toparlayayim yazıcam size
ssk iyiymiş hoşuma gitti hosbulduk canimHoşgeldin canım
Doğru yerdesin kaeatayla kilolara veda sağlıklı hayata nerhaba diyoruz ayda beş kilı veriliyor yeterki ssk ya dikkat et
Spor
Su
karatay beslenmesi
Kamile canım nasılsınIns bol bol aktif olmaya çalışacağım bugün yasak olan ne varsa yedim içtim sonra kk da dolasirken burayı gördüm ve gerçekten artık gitsin istiyorum bu kilolar burasi benim için bi denetim mekanizması olacak ins
Şu an aktif olan 5 kişi olacağız seninle inş ne kadar çok kişi olursak daha iyi olacak ama burası çok samimi cidden eskiden bayağı motive oluyorduk ve güzel geçiyordu inş yine öyle olurBu arada kaç kisiyiz belli mi
iyiyim abla sen nasılsın valla git gel git gel gruba yüzüm kalmadı inş burda izin kiloma dönebilirsem öyle gelicem utanıyorum artıkKamile canım nasılsın
Inşallah öyle olur motivasyon acayip ihtiyacım varŞu an aktif olan 5 kişi olacağız seninle inş ne kadar çok kişi olursak daha iyi olacak ama burası çok samimi cidden eskiden bayağı motive oluyorduk ve güzel geçiyordu inş yine öyle olur
Sabah 10:30
1 dilim şeftali
2 haşlanmış yumurta ile domates salatalık
Peynir
7 zeytin
1 avuç çiğ fındık
Ara Türk kahvesi
Akşam 18:30
1 tabak dolusu taze fasülye
1 kaşık bamya 1 kaşık nohut
1 kase salata küçük kase
1 küçük bardak ayran
Su 3 lt olur
Spor Leslie 3 fast mil + 1.5 km yürüyüş
gece üçte kalkıp spor yaptıran azminize hayran kaldım, çok tebrik ediyorum.Ben de gece üçte kalktım spor yaptım
Ben de artıdayım da gece 1.5 saat spor yaptım. Sabah da erkenden yürüdüm geldim. Bu gün detoks yapacağım. O artı gidecek inşallah..Harika bir menü gülbe
Spor da dolu dolu
Ben de gece üçte kalktım spor yaptım
Ben de artıdayım da gece 1.5 saat spor yaptım. Sabah da erkenden yürüdüm geldim. Bu gün detoks yapacağım. O artı gidecek inşallah..
gece üçte kalkıp spor yaptıran azminize hayran kaldım, çok tebrik ediyorum.
Başarılar efenim, sağlıklı günler dilerim
Maşallah anka detoksy nasıl yapıyorsun emzikli iken yapılır mı
Afiyet olsun canım resmi yeni gördüm