- 15 Mart 2017
- 1.467
- 2.380
- 45
Kızlar işlerimin yoğun olması nedeniyle giremedim acıkcası bu grubun kapanmasını da istemiyorum
Ben de yazarım kızlar devam ederseniz. Toparladım çok şukur ben. Tam karatay yapamasam da uyarım size
Hadi kızlar bencede kapanmasın grup yazalım toparlarız
Ben de buracıkta sizi bekliyordumBende burdayiimm
Kız sen diğer gruba neden yazmıyorsun kaç kere etiketledimBen de buracıkta sizi bekliyordum
Kız sen diğer gruba neden yazmıyorsun kaç kere etiketledim
kilo bildirimim
pazartesi 74,1
bugün 72,5
fark 1,6
yüzde 2,15 li bişeyler çıktıkızlar verdim verdim de bu oğlanın düzeni bozuldu iyice.uyumuyor hiç gece napıcam ben vallahi gece dayanamadım yedim bişeyler ama kim yerimde olsa yeminle söylüyorum yer yaa geceler bitmiyorr
Bak gştmeye başladı gülbeGeçen hafta 84,5
Bu hafta 83.9
Ayy gülüm yaa hiç iyi değilim eski istikrarim yok.gündüz gayet iyi geceler kabus oldu banaHarikasın Asya herzaman ki gibi maşallah böyle devam et
Gece çok dayanamazsam çocuktan dolayı ayran iyi oluyor bir dene
Süt yoğurt da olur zaten çok acıkıp yememek de yasak ya böyle geçiştirmek lazım
Bak gştmeye başladı gülbe
su +spor+ Karatay bu iş tamamdır
Yazarsanız bende yazarım kızlar sıkıntı Yök bu arada sen kaç kilo oldun canımBen pazartesi tartılacağım
Sabah
Peynir zeytin çay
Ve kek
Oğlum heveslendi yaptı dayanamadım
İlkindi köfte salata geçiştiritim
Gece acık çok spor yaparım
Bime adamsayarlı tel gelmiş kaldıysa ondan alacağım
Burayı ihmal etmeyin iki grup zor olacak bakalım nasıl olacak
Tuanairem nasılsın neler yapıyorsun kaç lilo oldun verdin mi aldın mı
Şuan 72 lerdeyim gülbem pazartesi 71 olurum tekrar umarımYazarsanız bende yazarım kızlar sıkıntı Yök bu arada sen kaç kilo oldun canım
Şuan 72 lerdeyim gülbem pazartesi 71 olurum tekrar umarımYazarsanız bende yazarım kızlar sıkıntı Yök bu arada sen kaç kilo oldun canım
Çok hızlı verdik asya_01 bende onun ceremesini çekiyorum biraz ara versem dikkat etmesem hemen alıyorum ayda yarım gitsin ama yeter ki geri dönmesinAyy gülüm yaa hiç iyi değilim eski istikrarim yok.gündüz gayet iyi geceler kabus oldu bana
Sen dikkat et gider yine canım 6 ayda ancak sabitler kiloŞuan 72 lerdeyim gülbem pazartesi 71 olurum tekrar umarım
Çok hızlı verdik asya_01 bende onun ceremesini çekiyorum biraz ara versem dikkat etmesem hemen alıyorum ayda yarım gitsin ama yeter ki geri dönmesin
bende şuan 3 öğüne çıkardım.dikkat edelim de tekrar vermeye başlarız inşallah.bende saldımmı tam salıyorumŞuan 72 lerdeyim gülbem pazartesi 71 olurum tekrar umarım
Çok hızlı verdik asya_01 bende onun ceremesini çekiyorum biraz ara versem dikkat etmesem hemen alıyorum ayda yarım gitsin ama yeter ki geri dönmesin