Mutlu yıllar yazıyor.... gözünüz doysun babında koydum onu
oh oh oh ne mutlu sanaBirinci öğün
Çökelekli iki yumurta
Keten tohumu
Fıstık
Çorba çay
İkinci öğün
Salata çorba
Az bulgur köfte
Biberli yoğurt
İki su
İncelme oluyor sahiden de yıllardır giremediğim eteğime girdim hem de rahat oldu çok şükür
en güzel incelme yürüyüş inankiBugün de. Onbin adımı atacam ve size yollayacağım inşallah
geçmiş olsun canım nesi var bebeninGünaydın kızlar çok kötü geçti gecem.sürekli ağladı oglus yatirana kadar mahfoldum
Bişeyi yok normalde ama huysuzlandi.iftardan sonra baş ağrısı başladı zaten sonrada kuzucum canıma okudugeçmiş olsun canım nesi var bebenin
Aynen dün tansiyonum tavan yaptı kıpkırmızı gezdim evde birde kızmamak için tutuyorum kendimi içimde patlıyorumNiye ağlıyor benimkiler de bilmiyorum azı diş olabilir mi ki ama erken daha 11 aylık olmadılar
Tüm gece ağlayıp meme istiyorlar çok berbat geçiyor geceler
içine atmak en kötüsü.neden çıktı tansiyon peki gülüm.geçmiş olsunAynen dün tansiyonum tavan yaptı kıpkırmızı gezdim evde birde kızmamak için tutuyorum kendimi içimde patlıyorum
Gün boyu ağladı bilmiyorum ki ona kızsam anlamayacak psikolojisi bozulacak diye birşey yapamadım çaresiz kalınca çıktı tansiyoniçine atmak en kötüsü.neden çıktı tansiyon peki gülüm.geçmiş olsun
Seninki de durmamış canım ya sen nasıl oldun yorgun musunniçine atmak en kötüsü.neden çıktı tansiyon peki gülüm.geçmiş olsun
ooo çok sevindim kırdın o barajıSeninki de durmamış canım ya sen nasıl oldun yorgun musunn
geçmiş olsun canımAynen dün tansiyonum tavan yaptı kıpkırmızı gezdim evde birde kızmamak için tutuyorum kendimi içimde patlıyorum
off off offfff harika sonucumuzGün boyu ağladı bilmiyorum ki ona kızsam anlamayacak psikolojisi bozulacak diye birşey yapamadım çaresiz kalınca çıktı tansiyonama bugün tartıda 82.9 u gördüm 83 barajı da geçti şükür
İnşallah canım kaç aylık oldu kabızlık diş çıkarma falan huysuz ediyor çocukları biraz dizine yatır masaj yapsana bizimki öyle rahatlıyorooo çok sevindim kırdın o barajıgerisi de gelicek Allahın izniyle.off hem ne yorgun niyetliyim bide canıma okudu sıpa.sahurada kalktım gece zaten gece boyu toplasan 3 saat yatmışımdır.bugün hala huysuz neden bilmiyorum