- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
Çok sağol canımgeçmiş olsun canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sağol canımgeçmiş olsun canım
Şükür ya gidecek yavaş yavaş :)off off offfff harika sonucumuz
yaptım her türlü çok huysuz eşimlede tartıştık yedik birbirimizi hiçç yardımcı olmuyor orucum biraz bak ilgilen evde izinlide ancak sevmeye gelince agu magu yapıyorİnşallah canım kaç aylık oldu kabızlık diş çıkarma falan huysuz ediyor çocukları biraz dizine yatır masaj yapsana bizimki öyle rahatlıyor
Hadi inşallah ya gelecek devamıBen de 69.8 geldim bu gün. 70 barajını geçtim artık inşallah geri dönmem.
Erkekler öyle canım ya maalesef çocuk bakamıyorlar anlıyorum seniyaptım her türlü çok huysuz eşimlede tartıştık yedik birbirimizi hiçç yardımcı olmuyor orucum biraz bak ilgilen evde izinlide ancak sevmeye gelince agu magu yapıyor
oruçlu oruçlu gözyaşı döktürdü bana Allah yanına koymasın Allaha havale ediyorum seni dedim dışarı çıktı lastiği patlamış.iyi oldu dedim.sevmeye gelince sever çocuğu biraz ilgilenir insan ya dün oruçtum kalktım börek yaptım yanına daha bir kaç bişey hiç fedakarlık yok gece saat 1 di baktım tepsi boş 1 tepsi böreği zıkkımlanmayı biliyor.çok sinirliyim yaaErkekler öyle canım ya maalesef çocuk bakamıyorlar anlıyorum seni
pazartesi sabah aç karnına gidemezmisin gülüm eczaneye.ben hep eczanede tartılıyorum eve alsam zırt pırt tartılırım kendimi tutamam biliyorum sırf o yüzden almıyorum.kurtuluruz inşallah şu kilolardan yaatartı gününe çok az kaldı ve ben hâlâ yeni tartı alamadım. :/
yakında eczane de yok. hem tok karnına ve kıyafetle de tartılmak istemiyorum. Gramlar bile etkiliyor çünkü insan psikolojisini. önümüzdeki p. tesi -eğer tartım hala gelmemiş olursa- 2 hafta olucak tartılmayalı. ben de şu 55 barajını aşıp eski kiloma geri dönsem keşke. bir an önce sıkılaştırma aşamasına atlamak istiyorum.
Afiyet olsun bol leptin olsun canımAkşam yemeğim piràsa...Yanina da karnabahar haşladım yoğurt ve kıyma döküp yiyeceğim.
YuppiiiBen de 69.8 geldim bu gün. 70 barajını geçtim artık inşallah geri dönmem.
Degil bir hafta idare etpazartesi sabah aç karnına gidemezmisin gülüm eczaneye.ben hep eczanede tartılıyorum eve alsam zırt pırt tartılırım kendimi tutamam biliyorum sırf o yüzden almıyorum.kurtuluruz inşallah şu kilolardan yaa
Allah kabul etsin inşallahmenüm
sahur
2 haş yum
salatalık
zeytin
yoğurt
sütlükahve
iftar
çorba
menemen
yoğurt
turp