- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
55 çok ya bence o kadar verme bence kendini zarif hissettiğin yerde kalhiç boyumdan 2 kilo aşağısına inemedim bilemiyorum o yüzden ama diğer konuda hemfikirim seninle bende çok zayıf olmak istemiyorum şahsen ama isterim ki giydiğim kalıp gibi dursun üstümde göbek çıkmasıneşimde geçen 70 ol yeter diyor yağma yok 55 dedim
Nasıl sın canım uzun zamandır görüşemedikSenin boyun kaç ki canım.
İyiyim çok şükür canım sen nasılsın. Bazen gelmeye yüzüm olmuyor az yazıyorumNasıl sın canım uzun zamandır görüşemedik
1,60 canım ama daha dik durunca 1,62 ben pek dik durmuyorumSenin boyun kaç ki canım.
ya zaten 55 hesapta yoktu ben 60 falan düşünüyordum eşimle iddaya girince 55 oldu.hiç o kilolara inmedim nasıl olurum bilemiyorum hiç55 çok ya bence o kadar verme bence kendini zarif hissettiğin yerde kal
Hımmm benimki 165 55-57 arası istiyorum.1,60 canım ama daha dik durunca 1,62 ben pek dik durmuyorum
Senin öyle rahatsız edici bir kilon yok gülüm ya boyun iyi çünküHımmm benimki 165 55-57 arası istiyorum.
17 gün oldu başlayalı verdigim ise 1.5 kilo cok az. Istahin fazla yok zaten öyle porsiyon fazlam yok.eksigim var fazlam yok:) tiroid lerime hic baktirmadim oda mi engeller kilo vermemi?yeni mi başladın canım sen?tiroidlerine bir baktır bi de porsiyon çok önemli abartmamaya çalış.bakın kızlar bu seda akgül var ya mide ameliyatı diyorlardı falan kadın bugün telefonla bir yayına bağlandı aynen ne dedi biliyormusunuz 2 öğün beslenin sporunuzu yapın bakın nasıl çatır çatır veriyorsunuz dedi.kadın incecik şimdi bayılıyorum bu haline.
Tabi engeller canım d vitaminine de baktirabilirsin. Ben oglani emanet edecek kimseyi bulamıyorum çünkü sabah 6 gibi gitmem gerek bir gidebilsem herseye baktiracam bak eğer tiroid vs sorun yoksa kesin porsiyon sikintilidir spor yapabiliyormusun gulum17 gün oldu başlayalı verdigim ise 1.5 kilo cok az. Istahin fazla yok zaten öyle porsiyon fazlam yok.eksigim var fazlam yok:) tiroid lerime hic baktirmadim oda mi engeller kilo vermemi?
Valla tam bir yapabilsen kaçamak olmadan çok. Güzel vereceğine inanıyorum ben canım yaİyiyim çok şükür canım sen nasılsın. Bazen gelmeye yüzüm olmuyor az yazıyorum
Bilmiyorum ki ben çok kilo verdiğim de yüzümden çok gidiyor o yüzden bilmiyorum ki sende 65 in altında bakarsın nasıl olacak ona göre devam edersinya zaten 55 hesapta yoktu ben 60 falan düşünüyordum eşimle iddaya girince 55 oldu.hiç o kilolara inmedim nasıl olurum bilemiyorum hiç
Evet gülüm 60 düşünüyorum 60 ta güzel olacağını düşünüyorumBilmiyorum ki ben çok kilo verdiğim de yüzümden çok gidiyor o yüzden bilmiyorum ki sende 65 in altında bakarsın nasıl olacak ona göre devam edersin
Bende öyle düşünüyorum kaçamak yapmasa hemen fark ediyor tartidaValla tam bir yapabilsen kaçamak olmadan çok. Güzel vereceğine inanıyorum ben canım ya
Bende troid var yavaş çalışıyor o da etkili çok yavaş gidiyorBende öyle düşünüyorum kaçamak yapmasa hemen fark ediyor tartida