- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
Çabuk kilo veriyorsun bu zamana kadar niye yapmadın kikilo bildirimi
geçen hafta 79,3
bugün 78
fark 1,3
hedef 77
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çabuk kilo veriyorsun bu zamana kadar niye yapmadın kikilo bildirimi
geçen hafta 79,3
bugün 78
fark 1,3
hedef 77
Çok güzel ilerliyorsun bravokilo bildirimi
geçen hafta 79,3
bugün 78
fark 1,3
hedef 77
Elbiseye girecek inşallah bebemÇabuk kilo veriyorsun bu zamana kadar niye yapmadın ki
neyi yapmadım gülümÇabuk kilo veriyorsun bu zamana kadar niye yapmadın ki
msj geldi elbise kargoya verilmiş 2 güne teslimmişşama şuan o bedene giremem tabiElbiseye girecek inşallah bebem
yeni mi başladın canım sen?tiroidlerine bir baktır bi de porsiyon çok önemli abartmamaya çalış.bakın kızlar bu seda akgül var ya mide ameliyatı diyorlardı falan kadın bugün telefonla bir yayına bağlandı aynen ne dedi biliyormusunuz 2 öğün beslenin sporunuzu yapın bakın nasıl çatır çatır veriyorsunuz dedi.kadın incecik şimdi bayılıyorum bu haline.Ben cok yavaş veriyorum
Hadi hayırlı olsun canım. İnşallah düğüne kadar gireceksin.msj geldi elbise kargoya verilmiş 2 güne teslimmişşama şuan o bedene giremem tabi
sanmıyorum ama inşallah başarabilirimHadi hayırlı olsun canım. İnşallah düğüne kadar gireceksin.
Diyeti :) çat çat veriyorsun ne güzelneyi yapmadım gülüm
hepimiz çok güzel kilo veriyoruz aslında gülüm yediklerimiz hemen hemen aynı şeyler tek şey fark ettiriyor bence oda spor.sen napıyorsun nasıl gidiyorDiyeti :) çat çat veriyorsun ne güzel
Ben 83 ler de devam 82 yi göremedim daha bakalım hayırlısı ama gören kiloma inanmıyor maksimum 75 diyorlar eşim de çok verme diyor ama bakalım hayırlısı hedefim en az 70 ama ilk hedef 79 sonra 75 sonra 70hepimiz çok güzel kilo veriyoruz aslında gülüm yediklerimiz hemen hemen aynı şeyler tek şey fark ettiriyor bence oda spor.sen napıyorsun nasıl gidiyor
evet ya çok doğru söylüyorsun bazı insanlar gerçektende olduğu kilodan daha zayıf gösteriyor eti sıkı oluyor seninde öyledir büyük ihtimalle.insan kendini nasıl mutu hissediyorsa öyle olmalı bence.bende 55 diyorum ama çok ta zayıf olmak istemiyorum hani insanın giydiği yakışmalıBen 83 ler de devam 82 yi göremedim daha bakalım hayırlısı ama gören kiloma inanmıyor maksimum 75 diyorlar eşim de çok verme diyor ama bakalım hayırlısı hedefim en az 70 ama ilk hedef 79 sonra 75 sonra 70
olsun canım gittiği kadar.sonuçta sağlıklı besleniyoruz er yada geç gidecek o kilolarKızlar bende ki durum regl oldum bu hafta çok şiş vücudum çok gitmedi ne yazık ki
Ben çok zayıf sevmiyorum ya ki yakışmıyor yüzümden çok gidiyor boyundan 2 kilo aşağısı yeter benceevet ya çok doğru söylüyorsun bazı insanlar gerçektende olduğu kilodan daha zayıf gösteriyor eti sıkı oluyor seninde öyledir büyük ihtimalle.insan kendini nasıl mutu hissediyorsa öyle olmalı bence.bende 55 diyorum ama çok ta zayıf olmak istemiyorum hani insanın giydiği yakışmalı
hiç boyumdan 2 kilo aşağısına inemedim bilemiyorum o yüzden ama diğer konuda hemfikirim seninle bende çok zayıf olmak istemiyorum şahsen ama isterim ki giydiğim kalıp gibi dursun üstümde göbek çıkmasıneşimde geçen 70 ol yeter diyor yağma yok 55 dedimBen çok zayıf sevmiyorum ya ki yakışmıyor yüzümden çok gidiyor boyundan 2 kilo aşağısı yeter bence
hiç boyumdan 2 kilo aşağısına inemedim bilemiyorum o yüzden ama diğer konuda hemfikirim seninle bende çok zayıf olmak istemiyorum şahsen ama isterim ki giydiğim kalıp gibi dursun üstümde göbek çıkmasıneşimde geçen 70 ol yeter diyor yağma yok 55 dedim