- 7 Temmuz 2010
- 6.960
- 3.747
- 248
Canlarimmmm benim,herbirinize gonulden simmmmsicacik merhabalar.Gulcugum ve sdfcigim elma sirkemi ben burada organik urunler satan bir magaza var oradan aldim,senelerdir cok guvendigim bir yer.Esiminde hiiic bir zaman yildizinin barismadigi bir magaza.Omrum esimi dogal ve kimyasal arasindaki farki anlatmaya yetmeyecek.Bende biraktim zaten hele sizleri bulduktan sonra her derdime deva oldunuz.Keza peynirimide oradan aliyorum kendim icin cunku peynir yogurt ve kaymak yapablmek icin acik sutu orasi bile getirmiyor.Bin sukur deyip uygun ne bulabilirsem ve de sizlerle ne paylasabilirsem bana yetiyor.Googelden saglikli yasiyoruza bakiyorum sagolsun Gulcugum baslibasina bilgi kaynagi maasallah.Bu sekilde,belki inanmiyacaksiniz tam yirmiyedi senedir agzima tavuk surmedim.Turkiyede misss gibi yerdik,burada ilk pisirdim noktayi koydum o oldu,aileme pisiriyorum mshrum edemem tabii ki.Iste boyle bir hikaye canlarim.
Sizin işinizde çok zor Canan abla, hem sigarayı hemde beslenmeyi anlatmaya çalışıyorsunuz. Benim malesef annem ve babamda içiyor, ne kadar şikayet etsemde bıraktıramıyorum. Oooo 27 sene, çok iyi yapmışsınız, biz bilmiyorduk yiyorduk bol bol. Bizim evde hala yapılıyor, bende Karatay'a başladıktan sonra 1 defa minik bir parça yemişimdir. Hem evde hemde işyerinde çok yapılır, bu aralar işyerinde şansıma yapılmadı.

Son düzenleme: