bunlar çok güzel bilgiler....
benim yağım ne yazıkki sızma..bursa dönüşünde gemlikteki zeytincilerden aldık soğuk sıkım olsun dedim özellikle ama yokmuş koca zeytincilerde..hayret bir şey.... bu verdikleride onunla eşdeğermiş..çocukken hatırlıyorum gerçek zeytinyağı böyle ağır olmazdı annem lokmasını bandırarak yerdi..bende ona özenir yerdim..:ama bu elimdekinin tadı ağır kızım bile istemiyor salatalara dökmemi
soğuk sıkım internetten alabilirsin canım gerçekten farkediyor,,,
Bana verdiğin Datçadaki soğuk sıkım yazıyordu, oda güzeldir herhalde.
ZEYTİNYAĞI ÜRETİMİNİ KENDİ FABRİKAMIZDA YAPMAKTAYIZ SOĞUK SIKIM TEKNİĞİ İLE ÜRETİM YAPILMAKTA VE İÇERİĞİNDEKİ VİTAMİN DEĞERLERİNDE KAYIP MİNİMUM SEVİYEDEDİR DATÇA ZEYTİNYAĞINDAN DENEMENİZİ TAVSİYE EDERİZ
yazmışlar
Şu an almadım, ama alacağım zaman buradan almayı düşünüyorum.
bugünün menüsü
7.30 kkk
12.30 mercimekli köfte, salata
akşama da inşallah fırında çipura, salata üzerine helva
ben niye 188. sayfayı okuyamıyorum kiiiiii:26::26::26:
çıkmıyormu sende
Hep düşünüyordum acaba dişimi gece fırçalarken leptine bir zararı oluyormu diye, çünkü diş macunu kullanıyorum. Acaba misvağımı kullansam diyordum, ama üşeniyordum. Şimdi Sağlıklı Yaşıyoruz sayfasında bununla ilgili bir yazı yazılmış.
AR Türkyılmaz
Dişlerinizi fırçalarken de insülinizin salgılandığını biliyor musunuz? Dolayısıyla insülin direncin kırılmasını da engelleniyor. Çünkü diş macunlarında sakkarin gibi yapay tatlandırıcılar var.
afiyet olsun prenscim, patlicani baharatlayip firinami sürdün, tarifini yazmismiydin, gözümden kacti galibaa
bencede ilk etapta su gidiyor, ama olsun iyi bir motive oldu benim icin, bugünkü menümdede balik var ozaman gene yiyebilirim helvamieskiden cok seker tüketiyordum, su yerine cola iciyordum ve tabiki cayimada seker atiyordum, simdi birden kesince böyle helvaya bile seviniyor insan, cok komigim yani o zaman ilk is omega 3 tablet alinacak tesekkür ederim ablacigim, % hesabini bende merak ediyordum anladim sagolun
evet sonuç doğru yazarken hatalı yazmışım 60.200 ü sonra yazacakmışım
canım günaydın tarifini verebilirmsin yapması kolay mı benim basit kısa süren tariflere ihtiyacım var
canı çok tatlı isteyenlere
ELMALI İNCİRLİ KEK
Malzeme
2 adet yumurta
1,5 çay bardağı süt
1 çay bardağı iri kıyılmış ceviz
4 adet elma
4 adet kuru incir
1 yemek kaşığı bütün keten tohumu
1 çay kaşığı tarçın
Yarım su bardağı un
1 kaşık kabartma tozu
Hazırlama
Elmalar soyulup, küp şeker büyüklüğünde doğranır. İncirler nohut
büyüklüğünde doğranır. Bir kapta elma, tarçın, incir, ceviz ve keten tohumunu
karıştırılır. Diğer taraftan başka bir kapta yumurta blender ile çırpılıp un, kabartma
tozu ve süt eklenerek karıştırılır. Ardından elmalı malzeme hamura katılır ve
yağlanmış tepsiye dökülür. 180 derece ısıtılmış fırında 20 dakika kadar pişirilir.
napalım bende sade salata yerim.olmadı erken gidip mercimek çorbası yapayım birde
Gül ablacım kg. almaktan korkuyorum ..zaten çok yemek yiyen biri değilim,kendimi bildim bileli hep zayıfımdır..Sağlıklı besleneyim de önemli değil kilo..Bebek beni çok rahatsız ediyor,burda yazıp yazıp sizi sıkmayım diye bahsetmiyorum..normalde biraz toparlı durması gerekiyor,bu yayıldı resmen uzunca yatıyor hissediyorum..oturamıyorum bile doğru düzgün..yemek yiyorumya mesela hemen yatmam lazım yada yürümem..
kendine göre bişeyler ya evde varsa götür yada annen de yap sakın kaçamak yapma kaçamak kaçamağı doğuruyor ...bol salata ve yoğurt mutlaka olsun yanınada çorba, doymazsan turp, havuç, kuruyemiş falan idare et
paşanın yeri rahat yayılmış yatıyor
işin zor canım allah yardımcın olsun 2 can taşımak kolay değil...bide ehlikeyf bir bebek olunca dahada zor
böyle anlatınca
çok iyi oldu ablacım... teşekkür ederim..
insan mantığını çözünce daha iyi oluyormuş.çok iyi anladım canım teşekkürler..
bu arada nasıl gidiyor alprmus.varmı bir gelişme
bunlar çok güzel bilgiler....
benim yağım ne yazıkki sızma..bursa dönüşünde gemlikteki zeytincilerden aldık soğuk sıkım olsun dedim özellikle ama yokmuş koca zeytincilerde..hayret bir şey.... bu verdikleride onunla eşdeğermiş..çocukken hatırlıyorum gerçek zeytinyağı böyle ağır olmazdı annem lokmasını bandırarak yerdi..bende ona özenir yerdim..:ama bu elimdekinin tadı ağır kızım bile istemiyor salatalara dökmemi
yemin ederim benim aklıma gelmiştiii
çünkü hep diş fırçaladıktan sonra acıkıyorum
yemin ederim benim aklıma gelmiştiii
çünkü hep diş fırçaladıktan sonra acıkıyorum
ALPRMUS, bunlar yazılmış.
Çıkmıyor gül abla ben sebebini anlamadım. ama çok şey kaçırdım mı ne konuştunuz
ALPRMUS, bunlar yazılmış.
Ya siz dis macununu dert ediyosunuz ben kenfimden utandim nolacak benim bu kacamaklarim(( mucver yedim kizartma degil ama icinde un varmiydi bilmiyorumm ve bitane kucuk pogaca (( artik disimi neyle fircalasamda beni aklamaz dimi gul abla gonullu teslim oluyorum cezami yatar cikarim:)))
genelde yorumlar var birde elmalı incirli kek tarifi paylaşmştım o var yarın evden bakarsın o sayfaya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?