Almanya dün firtina altina girdi yarina kadar sürecekmis, bizim bulundugumuz yerdede vardi ama bazi yerlerde cok cok daha siddetli rüzgar varmis, bugünse rüzgar biraz dinmis, kisin ilk kari yagmis, cok degil ama genede görünce sevindik nedense, Allah sokakta kalanlara yardim etsin, biz seviniyoruzda ya onlar...
arkadaslar ben acaba bildirmi bugünmü yapariz diye bu sabah tartildim, leptinim süper calismis, masallah diyeyim tam 2 kilo vermisim, 4 günde mucize gibi, ama ben hep ilk hafta hizli veriyorumda sonra tabi düsüyor bu rakam. olsun genede cok sevindim, insallah böyle devam edebilirim
bu sabah kahvaltimi yaptim, ama gözüm meyvelerde oldugu icin, günkurusu yemedim, yarim armutla, yarim portakal 1 meyve eder diyerek yedim, kahvaltimin yaninda acaba fazlami oldu, eger öyleyse uyarin arkadaslar olur mu..
Sabah : karatay kahvaltisi, yarim armut, yarim portakal, tereyaginda yaptim bu sefer yumurtayi
Öglen : 1 tane palamut ve bol salata ( Dünden kalmisti )
aksam : firinda mantar güvec, salata ve keten tohumlu yogurt
arkadaslar bir sey sormak istiyorum, canan hanim, balik yedikten sonra helva yenmesine izin vermis, ben bu hafta iki sefer balik ve helva yedim, acaba helva haftada 1 sefermi yenecekti, mesela bugün öglende artan baligi yiyecegim, yaninda yemeyim degilmi helva cok olurmuki...
Birde sabahlari yeterince ceviz, findik, badem , yiyoruz, arti yogurdumuzada keten tohumu ekleyerek yedigimizde , acaba yeterli omega 3 ve 6 almis olmuyormuyuz , ayrica omega 3 tablet almamiz gerekiyormu ... cünkü önceden bu kadar ceviz, badem yemiyordum, keten tohumuda, ayrica baliktada var, e simdi birde kapsülümü almaliyim bilemedim