• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

merhaba arkadaşlar ben de katılmak istiyorum aranıza alır mısınız beni de acilen kilo vermemi hızlandırmalıyım çoktandır durmuştu ama ben bu karataya bayıldım tam bana göre bişey bu hayatımda hiçbir diyete buna uyduğum gibi uyamadım uzun süre.burada sizinle daha kolay olacağına inanıyorum desteklerinizi bekliyorum..

ne zaman bildirim yapıyosunuz arkadaşlar sayfalar okuyamadım da
Hoşgeldin. :) Normalde pazartesi yapılıyor ama şı an cuma ve pazartesi için oylama yapılıyor. Sende hangi gün istiyorsan yazabilirsin. Çoğunluğa göre belli olacak.

merhaba arkadaşlar ben de katılmak istiyorum aranıza alır mısınız beni de acilen kilo vermemi hızlandırmalıyım çoktandır durmuştu ama ben bu karataya bayıldım tam bana göre bişey bu hayatımda hiçbir diyete buna uyduğum gibi uyamadım uzun süre.burada sizinle daha kolay olacağına inanıyorum desteklerinizi bekliyorum..

Hosgeldiiiiin aramiza aldik bile seni:)
Burada destek moral sohbet boll..kolaylıklar dilerim çabucak kurtulursun inşallah fazlalıklarından:)
Her gün menunu paylasirsan degerlendiririz :1:

Hoşgeldin ipekkız.
Ve günaydın herkese.bildirim yapıyomuyuz bugün gül abla yoksa ptesi mi yapcaz?

Selamm herkese alprmus nerekerdesin cnm merak ettik
Kedicim tarcin cok faydali bisey keske bende sevsem
Ekincim napicaz bu kocalar bizim kilolarimiza engel oluyor valla:)
Sarjim az hemen aksami yazayim cinekop balik kizarmis ama unsuz roka helva yarin gorusuruz sekerlerr

Canım benim teşekkür ederim merak ettiğin için. çarşamba günü buraya müthiş kar yağdı, perşembe günü de güneş aşçtı hava çok güzeldi, çarşamba gelemeyen hastalar perşembeye yığılınca bir türlü giremedim topiğe, ne zaman niyetlensem hasta girdi içeriye ben de sonunda vazgeçtim:1:

Hosgeldin canim, lavaş olmamiş ama azıcık oldugu icin lahmacun hamuruna sayalım..lahmacun yesen daha fazla hamur yemis olurdun:)

valla canım çok çekti abla yaaaaa.. ama bi daha cısss

hoşgeldiniz aramıza doğru karar vermişsiniz. topiğimiz çok eğlenceli ve faydalı bilgiler havada uçuşuyor maşallah:nazar:

hoşgeldin canım karatay hoca dan Allah razı olsun bizi şok dşyetlerin elinden kurtardı:kkk:
bugün bildirim yapacakmıydık ben tartılmadım:26:

Günaydın sevgili karaytaycılar
burada gün çok aydınlık umarım heryer öyledir.
şu an karatay kahvaltımı yapıyorum..biliyormusunuz önceden ekmek eşliğinde o kadar geniş bir kahvaltı yapardımki o yaptığım kahvaltıyla akşam ederdim.benim için günün en önemli öğünüydü.şu an ise bir an önce yiyim bitsin diye bakıyorum çünkü zeytini ekmeksiz yemekten hoşlanmıyorum ama kendimi zorlayarak 10 tane yedim :1:zeytinyağının tadını sevmiyorum bana çok ağır geliyor ..oysa şu an maydanozlu doğranmış şalgama zeytinyağı gezdirdim limon sıktım ve kendimi yemek için zorluyorum.yumurtayı oldum olası severim ama zeytinyağını :17: nasıl alışıcam bilmiyorum.öncesinde Ayçiçek yağı kullanırdım.yine salatalara gezdirsem nasıl olur acaba..:69:

evet böyle nereye kadar sabredecegim hem degilmi, bencede normal günlerde zaten 3 ögün olurda oruc tuttugum günlerde, 2,5 ögün yaparim, haftason zaten tutamam, coluk cocuk hep evdeyken olmaz, simdi benim leptinim calismazmi, bende diyorum erken yedim ya daha iyi calisir, vay leptin vaayyy :1:

aramıza hoşgeldiniz :71:
doğru karar vermişsiniz ve doğru yerdesiniz
burada motivasyon bol
hem karatay hem sohbet hem kaçamak yapanlara sopalar :57: ne ararsanız var :52:

iyi geceler ıssız topiğim

gece sahurda çok az yedim..yanlıştı biliyorum ama moralım o kadar bozuktu ki leptin meptin dinlemedim.12,30'da yedim yattım..halbuki 4,00'te sahur yapsam leptin çalışacaktı:(

neyse sahur: 1 fincan sütlü kahve, yoğurt ,1 avuç ceviz

iftar: tarhana çorbası, yarım tabak kuru fasülye,4 köfte... tabi doymadım kalktım yarım armut ve yarım portakal doğrayıp ceviz ve tarçınla karıştırıp yedim..

akşam acıktım 20,30 'da: yine sütlü kahve ve 1 tane beypazarı kurusu yedim:41::57::4::47: abla ben kendi cezamı verdim..sen yorma o güzel ellerini:1:

su: 2,5 litre
spor: jillian 1/6 bu arada kiloda değişme yok ama bu gün ,geçen ay aşırı sıkan bi pantolonuma rahatlıkla girdim..mucize misin jillan :52:
sen leptine ihanet edersen kendi kendinide sopalarsın:1: aferin size artık herkes kendi cezasını veriyor :57: hata yapıp bilmek güzel en güzelide o hatayı birdaha yapmamak :1:

canım sende iftardan sonra 8 e doğru bişeyler ye yarım öğünlük..dün bnde okula gideceğim diye 4 te burada yedim 9 da eve gittim acıkmaya başladım yatana kadar ılık limonlu suyla oyaladım kendimi ...ooo süper kilo vermesende sıkılaşmışsın tebrikler:46:

arkadaşlar çoğunluk cumayı istediği için bir seferlik kuralda değişiklik yapıyoruz ve bundan sonra her cuma bildirim yapıyoruz,
bu pazartesi tartı günümüz tartılalım bildirim yapalım 5 gün sonra tekrar tartılıp cuma bildirimlerine başlayalım...
haftayada listeleri ben yaparım sonraki haftalar içinde liste hazırlarım kim ne zaman yapacak ona göre yaparız
o hafta olmayan kişinin sırası bir alttakine kayarak gideriz

itirazı olan varsa parmak kaldırsın :3: yoksa ömür boyu sussun :14:

Son düzenleme:
şu an karatay kahvaltımı yapıyorum..biliyormusunuz önceden ekmek eşliğinde o kadar geniş bir kahvaltı yapardımki o yaptığım kahvaltıyla akşam ederdim.benim için günün en önemli öğünüydü.şu an ise bir an önce yiyim bitsin diye bakıyorum çünkü zeytini ekmeksiz yemekten hoşlanmıyorum ama kendimi zorlayarak 10 tane yedim :1:zeytinyağının tadını sevmiyorum bana çok ağır geliyor ..oysa şu an maydanozlu doğranmış şalgama zeytinyağı gezdirdim limon sıktım ve kendimi yemek için zorluyorum.yumurtayı oldum olası severim ama zeytinyağını :17: nasıl alışıcam bilmiyorum.öncesinde Ayçiçek yağı kullanırdım.yine salatalara gezdirsem nasıl olur acaba..:69:

Ben siyah zeytini ekmeksiz yiyemiyorum, onun için siyah birkaç tane yiyorum, yeşil zaten turşu gibi sade yenilebiliyor. Zeytinyağına seviyorsan tabi, kekik, pulbiber, nane atabilirsin, limonda sıkınca daha rahat yenilebiliyor. Hatta salatadan kalan suyu limonlu olunca çok severek içiyorum.

Son iki saat midem kazınınca limonlu su içtim. Ama kilo fazlası çok olmayanlar için 3 öğün ideal bence.
Dün gecede bende bir göz açlığı vardı, canım şeker, ekmek değilde, birşeyler yemek istiyordu. Ama yemedim tabii. :1:

Dün gecede bende bir göz açlığı vardı, canım şeker, ekmek değilde, birşeyler yemek istiyordu. Ama yemedim tabii. :1:[/QUOTE]

Valla geçen iki gün o göz açlığı bende de vardı. Adet dönemim yaklaşınca gözüm dönüyor. Doyma hissim yok oluyor sanki. Günlerdir canım tatlı çekiyordu akşamları yemeden atlattım bugün adet oldum biiraz rahatlarım artık.

arkadaşlar çoğunluk cumayı istediği için bir seferlik kuralda değişiklik yapıyoruz ve bundan sonra her cuma bildirim yapıyoruz,
bu pazartesi tartı günümüz tartılalım bildirim yapalım 5 gün sonra tekrar tartılıp cuma bildirimlerine başlayalım...
haftayada listeleri ben yaparım sonraki haftalar içinde liste hazırlarım kim ne zaman yapacak ona göre yaparız
o hafta olmayan kişinin sırası bir alttakine kayarak gideriz

itirazı olan varsa parmak kaldırsın :3: yoksa ömür boyu sussun :14:
ablacım yanlış anlamazsan eğer birde yüzde hesaplaması yapmadan direk verilen kilomuzu yazsak.yüzde benim kafamı çok karıştırıyor.bilmiyorum çok şeymi istiyorum acaba:24::24::24::1::1:

İpekkız hoşgeldin aramıza

Herkeslere günayyydııınnnn... iyi ki bu hafta pzt sine kaldı bildirim, tartılmamıştım çünkü :1: arkadaşlar ben kabuk tarçını sürahimin içinede atıyorum bazen , içtiğim su tarçın aromalı oluyor :34:

canım zeytinyağı sızma mı sızma biraz daha ağır oluyor ben yemeklere sızma, zeytine salataya falanda soğuk sıkım kullanıyorum daha lezzetli oluyor...
ayçiçek yağı ile ilgili bilgi vereyim....
doğal olan bütün yağlar
sağlıklıdır. Bozulmamış olan (trans yağ içermeyen) tereyağı, hayvansal katı
yağlar, çoklu doymamış balık yağı (Omega-3), ısıl işlem görmemiş, yanmamış
ve acımamış özellikteki çiğ mısırözü ve ayçiçeği yağı (Omega-6) gibi sıvı yağlar,
tekli doymamış soğuk sıkım zeytin ve fındık yağları (Omega-9) sağlıklıdır.

sabah kkk 1 yumurtalı zeytin,peynir,pancar 1 tane de portakal yedim dün akşam canım çok çekmişti sabah uyandığımda ilk aklıma gelen oydu:1:

ablacım yanlış anlamazsan eğer birde yüzde hesaplaması yapmadan direk verilen kilomuzu yazsak.yüzde benim kafamı çok karıştırıyor.bilmiyorum çok şeymi istiyorum acaba:24::24::24::1::1:

Herkes yüzdesini yazsın bence çünkü liste yapan arkadaş için çok zor olur. hesaplaması gıcık gerçekten:1::1::1:

Almanya dün firtina altina girdi yarina kadar sürecekmis, bizim bulundugumuz yerdede vardi ama bazi yerlerde cok cok daha siddetli rüzgar varmis, bugünse rüzgar biraz dinmis, kisin ilk kari yagmis, cok degil ama genede görünce sevindik nedense, Allah sokakta kalanlara yardim etsin, biz seviniyoruzda ya onlar...

arkadaslar ben acaba bildirmi bugünmü yapariz diye bu sabah tartildim, leptinim süper calismis, masallah diyeyim tam 2 kilo vermisim, 4 günde mucize gibi, ama ben hep ilk hafta hizli veriyorumda sonra tabi düsüyor bu rakam. olsun genede cok sevindim, insallah böyle devam edebilirim :52: bu sabah kahvaltimi yaptim, ama gözüm meyvelerde oldugu icin, günkurusu yemedim, yarim armutla, yarim portakal 1 meyve eder diyerek yedim, kahvaltimin yaninda acaba fazlami oldu, eger öyleyse uyarin arkadaslar olur mu..
Sabah : karatay kahvaltisi, yarim armut, yarim portakal, tereyaginda yaptim bu sefer yumurtayi
Öglen : 1 tane palamut ve bol salata ( Dünden kalmisti )
aksam : firinda mantar güvec, salata ve keten tohumlu yogurt

arkadaslar bir sey sormak istiyorum, canan hanim, balik yedikten sonra helva yenmesine izin vermis, ben bu hafta iki sefer balik ve helva yedim, acaba helva haftada 1 sefermi yenecekti, mesela bugün öglende artan baligi yiyecegim, yaninda yemeyim degilmi helva cok olurmuki...
Birde sabahlari yeterince ceviz, findik, badem , yiyoruz, arti yogurdumuzada keten tohumu ekleyerek yedigimizde , acaba yeterli omega 3 ve 6 almis olmuyormuyuz , ayrica omega 3 tablet almamiz gerekiyormu ... cünkü önceden bu kadar ceviz, badem yemiyordum, keten tohumuda, ayrica baliktada var, e simdi birde kapsülümü almaliyim bilemedim

canım zayıf olan kişi nin 1 kg vermesi ile kilolu olan bir kişinin 1 kilo vermesi aynı olmaz ...senin dediğin gibi yüzde hesaplamadan yaparsak hep kg lu kişiler 1. olur....50 kilo olan bir kişi 1 kilo verince 50 de 1 vermiş olur, 100 kilo olan bir kişi 1 kilo verince 100 de bir vermiş olur , yani yüzdelik hesapta 50 kg olan % 2, 100 kg olan %1 vermiş olur...bu sonuca göre zayıf olan kilolu olana göre 2 katı kg vermiş olur :52:

yüzde hesaplamak çok kolay örnek ;
geçen hafta 60.200 dün bu hafta 60.000 diyelim
aradaki fark 200 gram 100 le çarpacaksın....200*100=20000
20.000 ide önceki haftaki kg na böleceksin yani 60.200 e
60.200/20.000=0.332

o hafta verilen kilo (gram cinsinden)x100/ geçen haftaki kilon (gram cinsinde)= yüzde

ben geçen hafta 800 gr vermiştim bir önceki hafta 86.3 tüm yüzdemi hesaplıyorum.

800(gr)x100/86300(gr)=0.926...

benim için de pratik oldu hem de yeni gelen arkadaşlar için yardımcı olmuştur inşallah

Back