Herkese merhaba umarım iyisinizdir arkadaşlar. .
Bende iki gündür bi enerji düşüklüğü var ki anlatamam.hayrolsun inşallah
Dün akşam eşimi gaza getirdim göbeğin kötü duruyor falan diye ki öyle çok kilosu yok..5 kilo verse yetecek cinsten..Biz ikimizde sigarayi birakinca kilo artışımiz oldu..onemsemedik tek sigaradan kurtulalimda veririz dedik.artik çok şükür 2.5 yil oldu yeni hayatimiza alıştık ve çok sevdik.simdi esimde istiyor kilo vermeyi bakalım yeni yila kadar kendine süre verdi..
Dün biraz tatli bi rekabet başladı aramızda yaparsin yapamazsın diye.belki banada yansir bu durum..
Hatta bu ayi oruçla gecirmeye karar verdik.yalniz bunun diyetle alakasi yok,gunler çok kisayken tutalim dedik.ben planimin olmadığı günler tutacagim esim her gün tutacak..öyle işte başladık bu gün...
Hepinize kolay gelsin kizlar..sporumu akşam yapıcam inşallah. .
5 saat sutlu kahve disinda hicbisey tuketmedim simdide kisir yanina lahana yogurt yedim aksam acikirsam yarim ogun yapicam 8de olur dimi gul abla
Dün akşam eşimi gaza getirdim göbeğin kötü duruyor falan diye ki öyle çok kilosu yok..5 kilo verse yetecek cinsten..Biz ikimizde sigarayi birakinca kilo artışımiz oldu..onemsemedik tek sigaradan kurtulalimda veririz dedik.artik çok şükür 2.5 yil oldu yeni hayatimiza alıştık ve çok sevdik.simdi esimde istiyor kilo vermeyi bakalım yeni yila kadar kendine süre verdi..
Dün biraz tatli bi rekabet başladı aramızda yaparsin yapamazsın diye.belki banada yansir bu durum..
Hatta bu ayi oruçla gecirmeye karar verdik.yalniz bunun diyetle alakasi yok,gunler çok kisayken tutalim dedik.ben planimin olmadığı günler tutacagim esim her gün tutacak..öyle işte başladık bu gün...
keşke benim kocam da yapsa benimle hergün mc donalds yiyorr
erik kurusu yedim,limonlu su içicem şidmi..ne yiyebilirim diye düşünüyorum,işyerinde de ..
Akşama etli bişeyler yapıcam canım zaten..işyerinde bazen çıkıyor bazen çıkmıyor ben ete çok düşkün oldum..haftasonu da hep et tüketiyorum..2 gün ara vermiştim..
bu haftalardan sonra iştah açılmaya başlıyor zaten..
hadi bakalım iyi gidiyorsun canım, olur canım yarım öğün yapabilirsin akşam5 saat sutlu kahve disinda hicbisey tuketmedim simdide kisir yanina lahana yogurt yedim aksam acikirsam yarim ogun yapicam 8de olur dimi gul abla
öğlen bende farkettim, dün grev vardı bugünde varmıki,alprmus yok bugün sanki bilen var mı?
Merhaba, soğuk hava dışında iyi sayılır.
Hamburgerin zararları ile ilgili videoları izlet. Mcdonalds gibi yerlerin hamburger ekmekleri hiç bozulmuyor. Onunla ilgili şeyler vardı.
allah kabul etsin canım oruçlarınızı, bende hafta sonları tutmaya çalışıyorum günler kısayken
negüzel canim Allah kabul etsin insallah bende bugün niyetliyim, her gün tutamamda ara ara tutmaya karar verdim, esinle birlikte tatli rekabet senin icin iyi olmus, daha güzel sonuclar alirsiniz , sporunda tamam , e daha ne olsun masallah, birde ben baslayabilsem spora:18:Herkese merhaba umarım iyisinizdir arkadaşlar. .
sen bugün almanyayi görsen , öyle bir firtina varki, pencereler ucacak sanki, bu gün bazi yerlerde okullar kapatildi, tufan olacakmis, bugün Allah esirgesin evdeyiz cöp dökmeye bile inemedimEvet sonbahar ne ara bitti 3 gündür çok soğuk hatta önümüzdeki 10 gün daha da soğuk olacakmış. Dikkatli olmak lazım. .
Amin cumlemizin inşallah abla..yazin o sicaklarda nası bi sabır vermiş rabbim hic dokunmadi.simdi daha kolayken değerlendirmek lazım..
Abla koftenin içine tam buğday unu 1-2 kaşık atsam dogru olurmu..
gül ablacim cok tesekkürler mesajini okudum, bir deneyelim bakalim, nasipse olabilir, bugün evde hapis kaldik, cok siddetli bir firtina var, ben menümü yazayim, aksam yemegimi 4,30 gibi yiyecegim, hic aclik hissetmedim, sadece biraz susadim, cok kolay bu günlerde oruc tutmak, tavsiye ediyyorum, haftasonu tutamam artik haftayada bir kac gün tutayim bari
Sabah : karatay kahvaltisi (5,30 da )
aksam : bir kase tarhana corbasi, bol salata, alabalik ve tabikide helva
Gece : bol bol su ve beyaz cay
gül ablacim cok tesekkürler mesajini okudum, bir deneyelim bakalim, nasipse olabilir, bugün evde hapis kaldik, cok siddetli bir firtina var, ben menümü yazayim, aksam yemegimi 4,30 gibi yiyecegim, hic aclik hissetmedim, sadece biraz susadim, cok kolay bu günlerde oruc tutmak, tavsiye ediyyorum, haftasonu tutamam artik haftayada bir kac gün tutayim bari
Sabah : karatay kahvaltisi (5,30 da )
aksam : bir kase tarhana corbasi, bol salata, alabalik ve tabikide helva
Gece : bol bol su ve beyaz cay
sorunla ilgili, sabah sağlıklı yaşıyoruzda okuduğum canan hocanın buğday unu ile ilgili bir yorumunu paylaşayım ...
bir taraftan buğdayı koyup diğer taraftan un olarak aldığınız gerçek taş değirmen ununu Canan Hoca Datça'ya geldiğinde sorduk. Bize aynen şu şekilde anlattı. Buğdayı istediğiniz kadar yiyebilirsiniz. Buğdayın bir kaç parçaya bölündüğü bulguru bir kaç kaşık yiyebilirsiniz ama buğdayın un ufak hale gelmiş olanını ağzınıza bile sokmamalısınız. Çünkü undan yapılan herhangi bir ürün ağzınıza attığınız anda sindirim başlıyor. Gİ çok yükseliyor. Bir dilim ekmeğin bir çorba kaşığı şeker kadar şekerinizi yükselttiğini asla unutmayın
kararı sen ver canım:44:
negüzel canim Allah kabul etsin insallah bende bugün niyetliyim, her gün tutamamda ara ara tutmaya karar verdim, esinle birlikte tatli rekabet senin icin iyi olmus, daha güzel sonuclar alirsiniz , sporunda tamam , e daha ne olsun masallah, birde ben baslayabilsem spora:18:
sen bugün almanyayi görsen , öyle bir firtina varki, pencereler ucacak sanki, bu gün bazi yerlerde okullar kapatildi, tufan olacakmis, bugün Allah esirgesin evdeyiz cöp dökmeye bile inemedim
Anladım abla Sağol yardimin için. Koymayim o zaman buğday serbest diye biliyordum o yüzden unu da serbest olabilir mi acaba dedim..sagol tekrar:)
ben kendim yapiyorum kaaniacim, kaynanamdan ögrendim, fakat burda günes pek olmadigi icin, kurusunu degilde yasini dondurup buzluga koyuyorum , ordan cikarip pisiriyorum inan kurusundan daha lezzetli oluyorcanım ya nasıl buluyosun orda tarhanayı ben yurtdışına gittiğimde çok zorlanmıştım onların damak tadı bizden çook farklı ama almanyada türk fazla ya belki farklıdır orda
amiiinnn ablacigim sagolasinALLAH kabul etsin canım,
sagol canim, cikmiyoruz bizde evdeyiz, sporu zaten havalar böyle olunca canimda bir sey istemiyor, bende öyle diyorum 3-4 kilo vereyim öyle baslarim insallah,Canım amin hepimizin inşallah..
Canim ben bu sporu bir aydır yapiyorum ama işte gitmiyor kilolar.sabirla devam
Sende başlayabilirsin evde yapılabilen sporlardan amayeni baslayanlara önce kilo verip sonra sporu öneriyorlar
Allah esirgesin dikkat edin o kadar kötüyse cikmayin arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?