• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

8 gibi 1 muz

KAHVALTI 12:00 saate bakmaya unutmuşum tahmini söylüyorum
1 tavada tereyağlı, peynirli, maydanozlu yumurta
TURP, MAYDANOZ
ZEYTİN
ÇEÇİL PEYNİR
Fındık, Fıstık, Badem
Biraz ciğer
Büyük boy nar'ın çeyreği :)
Siyah çay

TÜRK KAHVESİ

Akşam Yemeği
5'i geçiyordu.

Mercimek Çorbası (içinde havuç ve patates var)
Bezelye yemeği (havuç ve patatesleri ayırdım)
Saat 8'e doğru 1 kase keten tohumlu yoğurt yedim

KARBONATLI SU
SU

benimde bir kizim ve bir oglum var , gecen sene cevremin ve evdekilerin baskilariyla bir tane daha dogurayim dedim, bir kac ay olmayinca doktora gittigimde yumurtalikta kist oldugunu ögrendim, sonra kist tedavisi icin dogum kontrol hapi icmeye basladim, fayda etmedi kistte büyüyünce ameliyat olmak zorunda kaldim, ameliyattan sonrada bir kac ay denedik olmadi bende biraktim, kizim cok istiyor , cok yalvariyor, bende ben yaslandim artik , bak sen büyüyorsun 3-5 sene sonra evlenir sen dogurursun severiz diyorum , bana kiziyor, daha gecen gün, gencligimin baharindayim diyodun ne oldu diyor :1: saka bir yana bende bir kizim olsun cok istiyordum, artik gözümde kesmiyor 37 ye girdim artik, ama bazi büyüklerim iki az bak ilerde pisman olursun diyorlar, oda kafami karistiriyor, pisman olmakda istemiyorum, bazen rüyalarima girer kiz cocugu emzirirken , laf aramizda aslinda bende bir kizim olsun isterdim :34:
almanyada yaşayıp ta 2 çocukla kalmak olmaz benim yukarıda bahsettiğim arkadaşımın oğlunun birisi 24 birisi 19 yaşındaydı kadında 42 yaşındaydı emekliliğe yakın doğurdu emekli oldu...sen daha gençsin vakit varken yap...benim 3. istemeyerek oldu günah diye aldırmadım oda kız tabııı:1: şimdi yanımda sadece o var 15 yaşında o babasının yanına tatile gidince çalıştığım halde sıkılıyorum ev bom boşoluyor...evdeyken farklımı o kendi odasında derste pc de ben salonda ama nefesi yetiyor ona göre yemek hazırlıyorum vakit geçiyor....yol yakınken yap ben ne zorluklarla büyüttüm onları tek başıma çalışarak...şimdide iyiki yapmışım diyorum 3. yü...

merhaba gül ablacigim nasilsin, evet simdilik iyi gidiyorum galiba, su an gayet tokum, bakalim sabaha kadar ne olacak, uyuyunca hissetmem acligimi, bu gece sahura kalkip karatay kahvaltimi yapip oruca niyetlenmeyi düsünüyorum, bakalim nasipse...

suyuda kisin hic icmeyen birisi olarak, gene iyi gibi 2 litre ama yavas yavas cogaltacagim insallah :16::16::16:

masallah ablacigim bir cevher gibisiniz, ne güzel her konuda bilginiz var, iyiki tanimisim sizi :16::16::16: diger rkadaslarimida tabii:34::16::16::16:

allah kabul etsin canım sahura kadarsa dayanırsın ben gecen 3.5 ta sahur yapıp yattım aksam 5 nasıl oldu anlamadım vakıt geçiveriyor....

teşekkür ederim canım .çevremde senin gibi düşünür hep sağolsunlar..senin bilmediğin bişey yokmu diye :nazar:bende varrrr oklavayla hamur açmayı bilmiyorum derim gülerler...:1:ben arastirmaci bir ruha sahipim...kafaya taktigim herseyi arastirir dogrusunu öğrenirim kulaktan dolmalara inanmam, arkadaşlar da takıldıkları konularda bana sorarlar karşınızda pc :126:var baksanıza deyincede sen nasıl olsa araştırmışsındır biz senin gibi araştıramayız sıkılırız derler...:52: ....

Bugün ne yedim??
Sabah 9:30 1 tereyağında yumurta, 1 havuç 1 bardak ceviz, 1 bardak ballı ıhlamur 10 zeytin ve 2 mandalina (mandalina yediğim için günkurusu yemedim)
Akşam 18:00 1 kocaman tabak kıymalı karnıbahar, 1 kase ekşili köfte ve 1 kase yoğurt.
1 tek şekersiz türk kahvem var ve şu an sanırım hiç su içmediğim geldi aklıma su içmeye gidiyorum hemen.

afiyet olsun canım,
ballı ıhlamur mu...?

aksam yemeginde esimin cani cekmiş sucuklu yumurta yedik tabiki ev yapimi sucuk kadikoy carsidan almistim gittigimde cok alip buzluga atcam
GUL abla taktik bekliyoruz senden buraya yazmassan ozel mesaj at aydinlat bizi:)

afiyet olsun canım ,
yarın isteyenlere tek tek mesaj atacağım buradan yazamam ayıp olur:34:

Gerçekten canım ya çok hevesleniyorum kız bebeğe ama hayırlısı tabii.
Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı bebişler nasip etsin. Amin

Ben de bazen düşünüyorum 3.yü ama gece yarım saatte bir uyanıp oğlumu emzirdiğim için ve tabii sabah uykusuzca işe gittiğim için vazgeçiyorum:)))
daha küçük senin bebeğin, biraz daha büyüyünce sıkıntıların azalınca ancak düşünebilirsin :18:

Ben büyük oğlana hemen hamile kalmıştım ikinciyi 4 ay istedim olmadı ben tabi kafaya taktım olmuyo diye. sonra babam rahatsızlandı ve babamı kaybettik iki yıl önce ki babama aşırı düşkün bir evlattım.
ben bu arada bebeği falan unuttum tabii ve hiç aklımda yokken 3 ay sonra hamile kaldım. Allah size böyle acılar göstermesin,ama kafayı çok takınca olmuyo. Oğlum olunca babamın ismi olsun dedik bir tanecik Mustafam oldu
başın sağolsun canım,ALLAH rahmet eylesin nur içinde yatsın,
oğlunda ismiyle yaşasın allah onlara uzun ömür versin

Muntazam ve sürekli olarak yapılan egzersiz, insülin ve leptin direncini kırar ve gelişmesini önler.

Egzersizin süresi 20 dakikayı geçince, enerji olarak kanda bulunan şeker ve serbest yağlar kullanılır.

Kırk dakikadan fazla süren egzersizde, vücudumuzda depo edilmiş olan yağlarımız yıkılarak kan şekerine dönüşür ve gerekli enerji sağlanır.

Prof. Dr. M.Canan Efendigil Karatay

almanyada yaşayıp ta 2 çocukla kalmak olmaz benim yukarıda bahsettiğim arkadaşımın oğlunun birisi 24 birisi 19 yaşındaydı kadında 42 yaşındaydı emekliliğe yakın doğurdu emekli oldu...sen daha gençsin vakit varken yap...benim 3. istemeyerek oldu günah diye aldırmadım oda kız tabııı:1: şimdi yanımda sadece o var 15 yaşında o babasının yanına tatile gidince çalıştığım halde sıkılıyorum ev bom boşoluyor...evdeyken farklımı o kendi odasında derste pc de ben salonda ama nefesi yetiyor ona göre yemek hazırlıyorum vakit geçiyor....yol yakınken yap ben ne zorluklarla büyüttüm onları tek başıma çalışarak...şimdide iyiki yapmışım diyorum 3. yü...

allah kabul etsin canım sahura kadarsa dayanırsın ben gecen 3.5 ta sahur yapıp yattım aksam 5 nasıl oldu anlamadım vakıt geçiveriyor....

teşekkür ederim canım .çevremde senin gibi düşünür hep sağolsunlar..senin bilmediğin bişey yokmu diye :nazar:bende varrrr oklavayla hamur açmayı bilmiyorum derim gülerler...:1:ben arastirmaci bir ruha sahipim...kafaya taktigim herseyi arastirir dogrusunu öğrenirim kulaktan dolmalara inanmam, arkadaşlar da takıldıkları konularda bana sorarlar karşınızda pc :126:var baksanıza deyincede sen nasıl olsa araştırmışsındır biz senin gibi araştıramayız sıkılırız derler...:52: ....
masallah süphanallah gül ablacim, aslinda bendede var arastirma ruhu diyebilirim, bende bir sey duyunca hemen arstiririm, yas olarak siz daha tecrübelisiniz tabi, sizden ögrenecek cok sey var daha elbette, siz istediginiz müddetce hep sizinle olmak isterim, birakmam sizi ve bu syfayi , arkadaslarim banada diyorlar bilmedigin yok seninde diye :27::27::27:

afiyet olsun canım ,
yarın isteyenlere tek tek mesaj atacağım buradan yazamam ayıp olur:34:
demek sizde 2 az diye düsünüyorsunuz gül ablacim, o zaman bende kiz istiyorum, formülü banada yollayiverin, yalniz benim kac senedir istemememin sebebi , cok kilo aliyorum hamilelikte, birde oglandan sonra kilolarimi veremedim, ya kiloluyken hamile klirsam üstünede kilo alacagim korkusuyla hep kacindim, ama sonucta senelerdirde bir türlü veremedim kilomu, bir verdim iki geri aldim,

Ablacım demin profiline baktım. Kusura bakma adınla hitap ediyorum kaç gündür.kız formülü listene benide ekle olurmu :)

sorun değil canım ister ismimle ister abla diye hitap edebilirsin...
yarın herkese mesaj atacağım, şimdi hem iş yapıyorum hem sizlere laf yetiştiriyorum oturup oturup kalkıyorum...

Ben bu sabah yine arti ciktim.67.3 tum pzt 67.5 ciktim bu sabah ...artik bu olayi fazla kafama takmaya başladım.tum gun inanılmaz moralsizdim
neyse...
Sabah 10.30 KKK
16.00 sütlü kahve
Aksam18.30 köfte, kuru fasulye, salata
Su cok az 1.5ltre olabilir
Spor yokkk
Yeşil cayda yok

sabredeceksin canım, ağır sporlarda bir haftadan sonra düşmeye başlıyor,bende 2 aydır gram gitmiyordu 2 gündür biraz düşmeye başladım inşallah devam eder

masallah süphanallah gül ablacim, aslinda bendede var arastirma ruhu diyebilirim, bende bir sey duyunca hemen arstiririm, yas olarak siz daha tecrübelisiniz tabi, sizden ögrenecek cok sey var daha elbette, siz istediginiz müddetce hep sizinle olmak isterim, birakmam sizi ve bu syfayi , arkadaslarim banada diyorlar bilmedigin yok seninde diye :27::27::27:

topiğimize :nazar:
inşallah hep birlikte güle oynaya bu sayfayı birlikte götüreceğiz...

demek sizde 2 az diye düsünüyorsunuz gül ablacim, o zaman bende kiz istiyorum, formülü banada yollayiverin, yalniz benim kac senedir istemememin sebebi , cok kilo aliyorum hamilelikte, birde oglandan sonra kilolarimi veremedim, ya kiloluyken hamile klirsam üstünede kilo alacagim korkusuyla hep kacindim, ama sonucta senelerdirde bir türlü veremedim kilomu, bir verdim iki geri aldim,

yarın hepinize mesaj atacağım canım,
kilo almalar eskidendi şimdi karatay var, hamilelikte bile fazla kg almadan geçiriyorsun, prenscim hamile karataya göre besleniyor bebek gelişiyor kendisi fazla boşa kg almıyor:nazar:

Iy i geceler arkadaslar, gül ablaa midemde biraz bosluklar hissetmeye basladim, daha yatsiyida kilmadim , namazimi kilip yatsam iyi olacak , yoksa kacamak yapmaya pek müsaitim suan , ben iyisimi isimi halledip uyuyum , tatli rüyalar herkese :16::16::16:

Iy i geceler arkadaslar, gül ablaa midemde biraz bosluklar hissetmeye basladim, daha yatsiyida kilmadim , namazimi kilip yatsam iyi olacak , yoksa kacamak yapmaya pek müsaitim suan , ben iyisimi isimi halledip uyuyum , tatli rüyalar herkese :16::16::16:

iyi geceler canım,
erken yeyince sonuç böyle oluyor bide yenisin ya saati biraz daha geçe al canım,
allah kabul etsin namazınıda ben o işleri hallettim vaktinde kılınca iyi oluyor aklı meşgul etmiyor :1:
tatlı rüyalar ve iyi sahurlar sana canım

Günaydınlarrrrr herkeseeee:16::16:
Hepinizin günü güzel geçsinnn canınızı sıkan hiçbişi olmasınnnnn:34:

Allah razi olsun canim. Rabbim sana da hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin. Bebek gerçekten çok zor çalışıyomusun bilmiyorum ama ben 2-3 saatlik uykuyla gidiyrm işe. Yaramazda bağımlılık oldu emmek yarım saate bir istiyo :))))zaten annelik duygusundan başka bişey buna sabredemez

Aminnn canım... evet canım çalışıyorum ama olsun dediğin gibi evvlat olunca söz konusu herşeye sabredilir. Ben bayadır istiyorum çocuk ama henüz nasip olmaı hayırlısı bakalım :(

Arkadaşlar sadece bir gün girmedim topiğe sayfalar ne kadar çok ilerlemiş 1 saattir oku oku anca bitirdim..
Gül ablacım kız çocuğu hakkındaki mesajıdan bende istiyorum.gerçi bende o sayfayı kapattım ama yakınlarım için lazım olabilir.
kilo bildirimi için cuma günü olsun diyenlerin sayısı pazartesi olsun diyenlerin sayısından fazla olduğunu gördüm.benim düşüncem bu haftada pazartesi tartılıp ondan sonraki hafta cuma günlerine kaydırmak
..

yarın hepinize mesaj atacağım canım,
kilo almalar eskidendi şimdi karatay var, hamilelikte bile fazla kg almadan geçiriyorsun, prenscim hamile karataya göre besleniyor bebek gelişiyor kendisi fazla boşa kg almıyor:nazar:[/QUOTE]

Gerçekten öyle ablacım,2-3 aldım.4 ayımızı doldurduk :)Karnım çıktı sadece..Bebek gelişiyor çok şükür..

Aminnn canım... evet canım çalışıyorum ama olsun dediğin gibi evvlat olunca söz konusu herşeye sabredilir. Ben bayadır istiyorum çocuk ama henüz nasip olmaı hayırlısı bakalım :(

Hayırlısı ile seninde bir bebeğin olur inşallah....

Günaydın...

Akşam 7 gibi;

Ispanak kavurması,
Yeşil domates katıklaması
Yeşillik

Sabah ;
kkk +3 gün kurusu

Dün yarım saat yürüdüm.

Back