Doğru kafaya takınca olmuyor ama kafaya takmamaya çalışıyorum. Hayırlısı artık ne diyim. Allah size başka acılar yaşatmasın.Ben büyük oğlana hemen hamile kalmıştım ikinciyi 4 ay istedim olmadı ben tabi kafaya taktım olmuyo diye. sonra babam rahatsızlandı ve babamı kaybettik iki yıl önce ki babama aşırı düşkün bir evlattım.
ben bu arada bebeği falan unuttum tabii ve hiç aklımda yokken 3 ay sonra hamile kaldım. Allah size böyle acılar göstermesin,ama kafayı çok takınca olmuyo. Oğlum olunca babamın ismi olsun dedik bir tanecik Mustafam oldu
herkese günaydınnnnn
gününüz aydın neşeniz bol olsun karataycılar...
yarın hepinize mesaj atacağım canım,
kilo almalar eskidendi şimdi karatay var, hamilelikte bile fazla kg almadan geçiriyorsun, prenscim hamile karataya göre besleniyor bebek gelişiyor kendisi fazla boşa kg almıyor
yeşil domates katıklaması ne canımIspanak kavurması,
Yeşil domates katıklaması
Yeşillik
Dün yarım saat yürüdüm.
yeşil domates katıklaması ne canımIspanak kavurması,
Yeşil domates katıklaması
Yeşillik
Dün yarım saat yürüdüm.
Gül ablacım ;
Bende kilomu bildirim mi? Eğer öyleyse 57 yim şuan.53-54 arası hamile kalmıştım.
Yeşil domatesi pazardan aldım arkadaşlar.Biz yeşil domatesi irice küpler halinde doğrayıp az suda haşlarız.
Üzerine sarımsaklı yoğurt-tereyağ nane biber sosu yaparız.Çok güzel olur.Biz katıklama deriz :)))
Bursadan getiriyorlar güz domatesi, kızarmayanları ayırdım da yaptım..
arkadaşlar topiği açarken ben tektim ve bildirim günlerini kurallara yazmam gerektiği için pazartesi olarak yazmıştım sonra çoğaldık biz olduk, artık topik hepimizin kurallar çoğunluğun isteği üzerine bir defaya mahsus değişebilir...
RuweYDaa arkadaşımız topiğimizin bildirim gününün değişmesi için bir teklifte bulundu, bu tek kişinin istemesiyle değişecek bir kural olmadığı için bende oylamaya sundum,
oylama sonuçlarını yazıyorum yanlışım veya eksiğim varsa düzeltelim aralarda gözden kaçırdığım olabilir
CUMA isteyenler
RuweYDaa
kaania
Gurbetçiçeği
Ekin06
Kedi83
alprmus
PAZARTESİ isteyenler
Gününüz aydın olsun .ablacım bildirim Günü konusunda cuma taraftarıyım galiba.çünkü hafta sonları eş çocuk babaanne anneanne derken ipin ucu kaçabilir.moral bozukluğuyla başlamayalım haftaya.bu arada artık kahvaltı etmek istemiyorum nedense.zorla yiyorum
arkadaşlar topiği açarken ben tektim ve bildirim günlerini kurallara yazmam gerektiği için pazartesi olarak yazmıştım sonra çoğaldık biz olduk, artık topik hepimizin kurallar çoğunluğun isteği üzerine bir defaya mahsus değişebilir...
RuweYDaa arkadaşımız topiğimizin bildirim gününün değişmesi için bir teklifte bulundu, bu tek kişinin istemesiyle değişecek bir kural olmadığı için bende oylamaya sundum,
oylama sonuçlarını yazıyorum yanlışım veya eksiğim varsa düzeltelim aralarda gözden kaçırdığım olabilir
CUMA isteyenler
RuweYDaa
kaania
Gurbetçiçeği
Ekin06
Kedi83
alprmus
PAZARTESİ isteyenler
Gününüz aydın olsun .ablacım bildirim Günü konusunda cuma taraftarıyım galiba.çünkü hafta sonları eş çocuk babaanne anneanne derken ipin ucu kaçabilir.moral bozukluğuyla başlamayalım haftaya.bu arada artık kahvaltı etmek istemiyorum nedense.zorla yiyorum
4 günde büyük değişikliknasıl yaparım derken alıştın bile
kahvaltı karatayın olmazsa olmazı temel taşı yani mutlaka yapılacakki metabolizma çalışsın sonraki öğünlerde canın istemezse az yersin ama aç kalmadan doyduğunu hissedince bırakırsın
sende her bildirim günü bildirirsen listeye ekleriz, bşka hamilelere yada kalacaklara güzel örnek olur
katıklamada iyi fikirmiş :)
Yeşil mercimek çorbası
Pırasa
salata-ayran
ben artık doymamaya başladım,ne yapabilirim acaba..eve gidince kurt kesiliyorum saldırıyorum .....
25 dk.yürüdüm geldim..
ara öğün yap canım, aç bırakma kendini senin bizlerden daha fazla yemen lazım
canım kırmızı et mi tüketsen acaba 1 öğün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?