• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

dün sabah....KKK
akşam...mercimek çorbası,ıspanak, salata,yoğurt

sabah..20 dkk işe kadar yürüyüş
öğlen ..1 saat yürüyüş...30 dkk aletlerle kalça-göbek çalışması :8:

Son düzenleme:
Ben büyük oğlana hemen hamile kalmıştım ikinciyi 4 ay istedim olmadı ben tabi kafaya taktım olmuyo diye. sonra babam rahatsızlandı ve babamı kaybettik iki yıl önce ki babama aşırı düşkün bir evlattım.
ben bu arada bebeği falan unuttum tabii ve hiç aklımda yokken 3 ay sonra hamile kaldım. Allah size böyle acılar göstermesin,ama kafayı çok takınca olmuyo. Oğlum olunca babamın ismi olsun dedik bir tanecik Mustafam oldu
Doğru kafaya takınca olmuyor ama kafaya takmamaya çalışıyorum. Hayırlısı artık ne diyim. Allah size başka acılar yaşatmasın.

Ispanak kavurması,
Yeşil domates katıklaması
Yeşillik
Dün yarım saat yürüdüm.[/QUOTE]
yeşil domates katıklaması ne canım

herkese günaydınnnnn
gününüz aydın neşeniz bol olsun karataycılar...:54:

günaydınn abla ne güzel pozitif bir mesaj sabah sabah ben daha uyanamadım bi gözüm kapalı :)))
ama kkk mı ihmal etmedim
2 yumurta zeytinyağına kırdım
peynir yeşil zeytin
pancar dilimledim
maydonoz tere
kuruyemiş öğleye sakladım zaten fazlasıyla tokum yoğurdun içine atıcam
şu kırmızı pancarlar yasak değil dimi ben turptan daha çok seviyorum onu hem rengi mükemmel antiokssidan..

yarın hepinize mesaj atacağım canım,
kilo almalar eskidendi şimdi karatay var, hamilelikte bile fazla kg almadan geçiriyorsun, prenscim hamile karataya göre besleniyor bebek gelişiyor kendisi fazla boşa kg almıyor:nazar:

Gerçekten öyle ablacım,2-3 aldım.4 ayımızı doldurduk :)Karnım çıktı sadece..Bebek gelişiyor çok şükür..

Hayırlısı ile seninde bir bebeğin olur inşallah....

Günaydın...

Akşam 7 gibi;

Ispanak kavurması,
Yeşillik

Sabah ;
kkk +3 gün kurusu

Dün yarım saat yürüdüm.[/QUOTE]

Prenscim çok merak ettim bu yeşil domates katıklaması nedir?

Ispanak kavurması,
Yeşillik
Dün yarım saat yürüdüm.

günaydınn abla ne güzel pozitif bir mesaj sabah sabah ben daha uyanamadım bi gözüm kapalı :)))
ama kkk mı ihmal etmedim
peynir yeşil zeytin
pancar dilimledim
maydonoz tere
şu kırmızı pancarlar yasak değil dimi ben turptan daha çok seviyorum onu hem rengi mükemmel antiokssidan..[/QUOTE]

Pancar yasak olmamalı olsa turp da yasak olur çiğ havuç da. Ben çok yiyorum akşamları pancarı salatalara rendeleyip, bide üstüne nar ekşisi nar sirkesi felan ohhhh :1:

arkadaşlar topiği açarken ben tektim ve bildirim günlerini kurallara yazmam gerektiği için pazartesi olarak yazmıştım sonra çoğaldık biz olduk, artık topik hepimizin kurallar çoğunluğun isteği üzerine bir defaya mahsus değişebilir...
RuweYDaa arkadaşımız topiğimizin bildirim gününün değişmesi için bir teklifte bulundu, bu tek kişinin istemesiyle değişecek bir kural olmadığı için bende oylamaya sundum,
oylama sonuçlarını yazıyorum yanlışım veya eksiğim varsa düzeltelim aralarda gözden kaçırdığım olabilir

CUMA isteyenler

RuweYDaa
kaania
Gurbetçiçeği
Ekin06
Kedi83
alprmus

PAZARTESİ isteyenler

Gulhatun
Mydenizzz…pazartesi ağırlıklı yazdıkları:1:

FARKETMEZ diyenler

gul_0663
Fm..

henüz belirtmeyenler

prenscim
erzurumlu

Son düzenleme:
Ispanak kavurması,
Yeşillik
Dün yarım saat yürüdüm.

ama kkk mı ihmal etmedim
peynir yeşil zeytin
pancar dilimledim
maydonoz tere
şu kırmızı pancarlar yasak değil dimi ben turptan daha çok seviyorum onu hem rengi mükemmel antiokssidan..[/QUOTE]

afiyet olsun canım,
yasak değil ama özellikle turşusu öneriliyor

Gül ablacım ;

Bende kilomu bildirim mi? Eğer öyleyse 57 yim şuan.53-54 arası hamile kalmıştım.

Yeşil domatesi pazardan aldım arkadaşlar.Biz yeşil domatesi irice küpler halinde doğrayıp az suda haşlarız.
Üzerine sarımsaklı yoğurt-tereyağ nane biber sosu yaparız.Çok güzel olur.Biz katıklama deriz :)))
Bursadan getiriyorlar güz domatesi, kızarmayanları ayırdım da yaptım..

Gül ablacım ;

Bende kilomu bildirim mi? Eğer öyleyse 57 yim şuan.53-54 arası hamile kalmıştım.

Yeşil domatesi pazardan aldım arkadaşlar.Biz yeşil domatesi irice küpler halinde doğrayıp az suda haşlarız.
Üzerine sarımsaklı yoğurt-tereyağ nane biber sosu yaparız.Çok güzel olur.Biz katıklama deriz :)))
Bursadan getiriyorlar güz domatesi, kızarmayanları ayırdım da yaptım..

sende her bildirim günü bildirirsen listeye ekleriz, bşka hamilelere yada kalacaklara güzel örnek olur:nazar:
katıklamada iyi fikirmiş :)

Son düzenleme:
arkadaşlar topiği açarken ben tektim ve bildirim günlerini kurallara yazmam gerektiği için pazartesi olarak yazmıştım sonra çoğaldık biz olduk, artık topik hepimizin kurallar çoğunluğun isteği üzerine bir defaya mahsus değişebilir...
RuweYDaa arkadaşımız topiğimizin bildirim gününün değişmesi için bir teklifte bulundu, bu tek kişinin istemesiyle değişecek bir kural olmadığı için bende oylamaya sundum,
oylama sonuçlarını yazıyorum yanlışım veya eksiğim varsa düzeltelim aralarda gözden kaçırdığım olabilir

CUMA isteyenler

RuweYDaa
kaania
Gurbetçiçeği
Ekin06
Kedi83
alprmus

PAZARTESİ isteyenler
Gününüz aydın olsun .ablacım bildirim Günü konusunda cuma taraftarıyım galiba.çünkü hafta sonları eş çocuk babaanne anneanne derken ipin ucu kaçabilir.moral bozukluğuyla başlamayalım haftaya.bu arada artık kahvaltı etmek istemiyorum nedense.zorla yiyorum:37:

CUMA isteyenler

RuweYDaa
kaania
Gurbetçiçeği
Ekin06
Kedi83
alprmus

PAZARTESİ isteyenler
Gününüz aydın olsun .ablacım bildirim Günü konusunda cuma taraftarıyım galiba.çünkü hafta sonları eş çocuk babaanne anneanne derken ipin ucu kaçabilir.moral bozukluğuyla başlamayalım haftaya.bu arada artık kahvaltı etmek istemiyorum nedense.zorla yiyorum:37:

4 günde büyük değişiklik :1: nasıl yaparım derken alıştın bile
kahvaltı karatayın olmazsa olmazı temel taşı yani mutlaka yapılacakki metabolizma çalışsın sonraki öğünlerde canın istemezse az yersin ama aç kalmadan doyduğunu hissedince bırakırsın :34:

Yeşil mercimek çorbası
Pırasa
salata-ayran

ben artık doymamaya başladım,ne yapabilirim acaba..eve gidince kurt kesiliyorum saldırıyorum .....

25 dk.yürüdüm geldim..

ara öğün yap canım, aç bırakma kendini senin bizlerden daha fazla yemen lazım

erik kurusu yedim,limonlu su içicem şidmi..ne yiyebilirim diye düşünüyorum,işyerinde de ..

canım kırmızı et mi tüketsen acaba 1 öğün:28:

Akşama etli bişeyler yapıcam canım zaten..işyerinde bazen çıkıyor bazen çıkmıyor ben ete çok düşkün oldum..haftasonu da hep et tüketiyorum..2 gün ara vermiştim..

bu haftalardan sonra iştah açılmaya başlıyor zaten..

Herkese merhaba umarım iyisinizdir arkadaşlar. .
Bende iki gündür bi enerji düşüklüğü var ki anlatamam.hayrolsun inşallah

Dün akşam eşimi gaza getirdim göbeğin kötü duruyor falan diye ki öyle çok kilosu yok..5 kilo verse yetecek cinsten..Biz ikimizde sigarayi birakinca kilo artışımiz oldu..onemsemedik tek sigaradan kurtulalimda veririz dedik.artik çok şükür 2.5 yil oldu yeni hayatimiza alıştık ve çok sevdik.simdi esimde istiyor kilo vermeyi bakalım yeni yila kadar kendine süre verdi..
Dün biraz tatli bi rekabet başladı aramızda yaparsin yapamazsın diye.belki banada yansir bu durum..

Hatta bu ayi oruçla gecirmeye karar verdik.yalniz bunun diyetle alakasi yok,gunler çok kisayken tutalim dedik.ben planimin olmadığı günler tutacagim esim her gün tutacak..öyle işte başladık bu gün...

Hepinize kolay gelsin kizlar..sporumu akşam yapıcam inşallah. .

5 saat sutlu kahve disinda hicbisey tuketmedim simdide kisir yanina lahana yogurt yedim aksam acikirsam yarim ogun yapicam 8de olur dimi gul abla

Back