Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Gül ablanın yaptığını bulamadım. Hem sana hemde kendime, daha yazmadım menüyü, bende hakediyorumdur herhalde. :26:

alemsiniz valla arkadaşlar, artık gül ablaya bırakmadan kendi kendimizi cezalandırır olduk ... çok güldüm valla
Kedi83 canım arkadaşım kesin senin çorbadan dolayı kızacak gül ablam bi de senin aşurelere

Benim menümm( çok yedim galiba ama olsun karnım doysunda )
Sabah 7.15 Kkk
Öğlen yoğurt yatağında portakal dilimleri
Akşam annem sırf bana çalışmış bugün kıymalı karnıbahar yanına salata., pazı saplarını yoğurda doğramış keten tohumu atmış üstüne bi de yazdan kurutulmuş domateslerden bol nar ekşili zeytinyağlı salata yapmış bende yanına turp ve soğan ekledim

Yatana kadar 3 litre su limonlu içmiş olurum.2 Kupa ayvalı ıhlamur ve şekersiz kahvemide içtim bugün.
Ayrıca yer fıstığım bitmek üzereydi onu almaya girince çankırı tuzu da varmış ondan da aldım. En kısa zamanda da internetten sipariş vercem

Birde sabah kahvaltı öncesi muz için. Ne kadar çok kaçamağım varmış. Neyse aşure bitti sonunda. Herhalde birkaç yıl aşure yemem. Anneme 1-2 kase ayır şekersiz dedim, bana 1 tencere ayrı yapmış. Zayıflayacağım diye korkusundan galiba.

Normal su ile, karbonatlı suyum. Sabah içmeyi unutuyorum yada vakit kalmıyor bende akşam içiyorum karbonatlı suyu.

İyi akşamlar herkese
Sabahtan beri sadece okuyup beğenmekte kaldım yazamadım bi türlü... şu maya işini bende yapacam inşallah ablacım seninde ellerine sağlık

sayımız çoğalınca sohbette çoğaldı oku oku bitmiyor:)....mutlaka yap canım tadı çok güzeldi...

Cok guzel bilgiler bunlar girip kacamak yaptigimi yazip cikacaktim gozum takildi simdi vicdan azabim 10 kat arttii tekme tokat ne varsa yollayin hakettim benn

ne alemsin ya, bide kaçamak yaptığımı yazıp çıkacaktım diyor... sanki güzel bişey yapmış gibi
al o zaman zihnin açılır iyi ders çalışırsın

sabah hadi işe giderken acele oldu 12 dede kahvaltı yaptın oda tamam,17.10 da tamam, 2 saat 20 dkk sonra ki nedir hemde içinde narla kivi var bide , dahada vakit kalırsa yoğurt yiyecekmiş sahuramı yetişeceksin vakit kalırsa insülin devamlı çalışıyor zayıfsın ama insülin direncin kıırlmazsa şeker hastası olma ihtimalin artar ilerde....

aferim kedi83 e ve kaania ya suçlarını itiraf edip cezalarına razı olmuşlar,,,....kedi de hem kendi icabına hem kaani anın icabına bakmış...
kedi nin aşuresi ni annesi şekersiz yaptığı için kızmıyorum ama hem sabah hem akşam yemiş üstüne nar falan koymuş bide akşam yemeğinden 2 saat sonra tam insülin çalışmayı durudurmuş tekrar yiyerek çalıştırmış onun için ona gerekeni yaptım

:18::18::18:8'den sonra yemeyeceğim ya o zaman kırılır herhalde, kırılmazmı yoksa? Sonuncu aşureyi de bitireyim de kurtulayım diye yedim. Yoğurt mutlaka yiyin diyorlar, yememek olmaz dimi.

Spor günüm, biraz üşeniyorum ama The Mentalist dizisi eşliğinde yapayım sporumu.

Son düzenleme:

İyiki ben sevmiyorum aşureyi yoksa bizdede koca bi tencere yapıldı herhalde bende kaçamak yapaardım dayanamayıp

afiyet olsun canım,
tuzu kaça aldın, ben cuma günü pazarda gördüm çankırı tuzu 15 tl deyınce içimden yuh artık dedim 8 tl bile değil internette
benimde pazı dolmasından kalan saplarım duruyor iyi fikirmiş yoğurda doğramak ama sert olmadımıki ...

:18::18::18:8'den sonra yemeyeceğim ya o zaman kırılır herhalde, kırılmazmı yoksa? Sonuncu aşureyi de bitireyim de kurtulayım diye yedim. Yoğurt mutlaka yiyin diyorlar, yememek olmaz dimi.

canım insülin direncini kırmak için hiç kaçamak yapmayacak ve araları en az 5 saat yapacaksın,,,yoğurt mutlaka yemek gerekiyor hem protein hem zayıflatırmış

Arkadaslarlar iyi akşamlar tüm yazilari anca okudum..menüler paylaşılmis sohbetler edilmiş,firçalar yenmiş
Masallah
Gül abla eline saglik, yoğurt ben yapamadim evde oldugum halde...sen maşallah yaptin valla.aklimda yapıcam inşallah..cok iyi akil ettin apartmana dagitmayi evde bitince iyi oluyor komşu desteği. ..
Bu saat oldu hala oğlumun ödevi bitmedi..sporumda kaldi..umarim yarim saatte olsa yapabilirim

Geleyim menüme;
Sabah 09.00 KKK

14.00 yogurt, findik, ceviz, aksamdan kalan tavugun sebzeli kismindan azicik,...
damla sakizli sütlü kahve

19.00 kuru fasulye, salata, yogurt

Su2 lt civari az oldu bu gün
2 fincan yeşil çay
Spor: şu ana kadar yokkk

sagol ablacım.. ben yarım kg 5 liraya aldım ,denemek için. internetten sipariş vericem bende... annemlere filanda alıcam. sen paylaşmıştın bi kere int. adresi, sayfayı incelemiştim,hatta o tuz taşlarından da alıp oturma odasına koyayım dedim
annem sarmasını yapmış yarın için haşlamış biraz yumuşasın diye saplarınıda yogurda katmış

Son düzenleme:
Sabah 3 yumurtali tereyaginda kkk
Ogle tavuk corbasi ve mecbur kaldim 1 tane pirasali borek yedim
Aksam yumurtali mezgit

Cezalyim anliyacsniz

ben toplam 19 kg luk alışveriş yaptım 20 kg yu geçince kargo parasıda artıyordu 5 kg krıstal tuz, 5 parça oda tuzu her odaya,mineralli banyo sabunu, ayak tuzu derken 19 kg yu buldu tuzu dağıtmışım bana az kalmış

Menünu çok begendim afiyet olsun canim,kurutulmus domates salatasini hiç yemedim.ablam kurutur her yil ama kizartir kavurur falan...nasil salatanin tarifini verebilirmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…