Gül ablanın yaptığını bulamadım. Hem sana hemde kendime, daha yazmadım menüyü, bende hakediyorumdur herhalde. :26:
alemsiniz valla arkadaşlar, artık gül ablaya bırakmadan kendi kendimizi cezalandırır olduk ... çok güldüm valla
Kedi83 canım arkadaşım kesin senin çorbadan dolayı kızacak gül ablam bi de senin aşurelere
herkese hayirli aksamlar arkadaslar gurbet kacar, aksam yemegimi yemem lazim yarin görüsürüz artik
İyi akşamlar herkese
Sabahtan beri sadece okuyup beğenmekte kaldım yazamadım bi türlü... şu maya işini bende yapacam inşallah ablacım seninde ellerine sağlık
Cok guzel bilgiler bunlar girip kacamak yaptigimi yazip cikacaktim gozum takildi simdi vicdan azabim 10 kat arttii tekme tokat ne varsa yollayin hakettim benn
Gül ablanın yaptığını bulamadım. Hem sana hemde kendime, daha yazmadım menüyü, bende hakediyorumdur herhalde. :26:
SALI
Sabah 5 tibet egzersizi
8 gibi; 1 muz, Aşure
KAHVALTI 12:00 saate bakmaya unutmuşum tahmini söylüyorum
1,5 tavada tereyağlı yumurta
TURP, NANE, MAYDANOZ
ZEYTİN (ZEYTİNYAĞI İLE)
BEYAZ PEYNİR
Fındık, Fıstık, Badem
BAL (Tanıdık birisinden alınmış, kristalize olmuş bir bal, bir bakayım tadına dedim :))
Siyah çay
TÜRK KAHVESİ
Akşam Yemeği
17:10
Mercimek Çorbası (içinde havuç ve patateste vardı)
Ciğer (un yok)
Soğan, turp, maydanoz, nane (çok az)
19:20 AŞURE (ŞEKERSİZ, NAR VE KİVİLİ) (BU SONUNCU, BİTTİ)
Zaman kalırsa yoğurt yemeyi düşünüyorum. :)
KARBONATLI SU
SU
alemsiniz valla arkadaşlar, artık gül ablaya bırakmadan kendi kendimizi cezalandırır olduk ... çok güldüm valla
Kedi83 canım arkadaşım kesin senin çorbadan dolayı kızacak gül ablam bi de senin aşurelere
sabah hadi işe giderken acele oldu 12 dede kahvaltı yaptın oda tamam,17.10 da tamam, 2 saat 20 dkk sonra ki nedirhemde içinde narla kivi var bide , dahada vakit kalırsa yoğurt yiyecekmiş sahuramı yetişeceksin vakit kalırsa insülin devamlı çalışıyor zayıfsın ama insülin direncin kıırlmazsa şeker hastası olma ihtimalin artar ilerde....
Birde sabah kahvaltı öncesi muz için. Ne kadar çok kaçamağım varmış.Neyse aşure bitti sonunda. Herhalde birkaç yıl aşure yemem. Anneme 1-2 kase ayır şekersiz dedim, bana 1 tencere ayrı yapmış. Zayıflayacağım diye korkusundan galiba.
Benim menümm( çok yedim galibaama olsun karnım doysunda )
Sabah 7.15 Kkk
Öğlen yoğurt yatağında portakal dilimleri
Akşam annem sırf bana çalışmış bugünkıymalı karnıbahar yanına salata., pazı saplarını yoğurda doğramış keten tohumu atmış üstüne bi de yazdan kurutulmuş domateslerden bol nar ekşili zeytinyağlı salata yapmış bende yanına turp ve soğan ekledim
Yatana kadar 3 litre su limonlu içmiş olurum.2 Kupa ayvalı ıhlamur ve şekersiz kahvemide içtim bugün.
Ayrıca yer fıstığım bitmek üzereydi onu almaya girince çankırı tuzu da varmış ondan da aldım. En kısa zamanda da internetten sipariş vercem
:18::18::18:8'den sonra yemeyeceğim ya o zaman kırılır herhalde, kırılmazmı yoksa?Sonuncu aşureyi de bitireyim de kurtulayım diye yedim. Yoğurt mutlaka yiyin diyorlar, yememek olmaz dimi.
afiyet olsun canım,
tuzu kaça aldın, ben cuma günü pazarda gördüm çankırı tuzu 15 tl deyınce içimden yuh artık dedim 8 tl bile değil internette
benimde pazı dolmasından kalan saplarım duruyor iyi fikirmiş yoğurda doğramak ama sert olmadımıki ...
sagol ablacım.. ben yarım kg 5 liraya aldım ,denemek için. internetten sipariş vericem bende... annemlere filanda alıcam. sen paylaşmıştın bi kere int. adresi, sayfayı incelemiştim,hatta o tuz taşlarından da alıp oturma odasına koyayım dedim
annem sarmasını yapmış yarın için haşlamış biraz yumuşasın diye saplarınıda yogurda katmış
Benim menümm( çok yedim galibaama olsun karnım doysunda )
Sabah 7.15 Kkk
Öğlen yoğurt yatağında portakal dilimleri
Akşam annem sırf bana çalışmış bugünkıymalı karnıbahar yanına salata., pazı saplarını yoğurda doğramış keten tohumu atmış üstüne bi de yazdan kurutulmuş domateslerden bol nar ekşili zeytinyağlı salata yapmış bende yanına turp ve soğan ekledim
Yatana kadar 3 litre su limonlu içmiş olurum.2 Kupa ayvalı ıhlamur ve şekersiz kahvemide içtim bugün.
Ayrıca yer fıstığım bitmek üzereydi onu almaya girince çankırı tuzu da varmış ondan da aldım. En kısa zamanda da internetten sipariş vercem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?