• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Menünu çok begendim afiyet olsun canim,kurutulmus domates salatasini hiç yemedim.ablam kurutur her yil ama kizartir kavurur falan...nasil salatanin tarifini verebilirmisin

sagol canım.. yumuşasın diye kaynatmış domatesleri, içine nar ekşis,i pul biber ve zeytinyagı koymuştu. ben pek sevmiyorum aslında kuru domatesi yemekte filan, ama bu çok hoştu hatta domatesler bitince kalan sosuda ben kaşıkladım:1::1::1:

İyiki ben sevmiyorum aşureyi yoksa bizdede koca bi tencere yapıldı :1: herhalde bende kaçamak yapaardım dayanamayıp :1:

Sonunda bitti de kurtuldum, birde annem demezmi bizim aşuredende ye. (şekerli) Yok, ben artık birkaç yıl yemem dedim.

sagol canım.. yumuşasın diye kaynatmış domatesleri, içine nar ekşis,i pul biber ve zeytinyagı koymuştu. ben pek sevmiyorum aslında kuru domatesi yemekte filan, ama bu çok hoştu hatta domatesler bitince kalan sosuda ben kaşıkladım:1::1::1:

Hmm çokta kolaymis denemek lazım. .baharatcilarda oluyor ama hiç almadim.bi alayim aklimda kalmasın. .aslinda kızartması kavurmasi cok lezzetlidir ama karataya uygun olmaz..
Uzerine sarimsakli yogurtta düşünülebilir.
Teşekkürler tarif icin canım

Yürüyüşümü yapmanin verdigi rahatlikla yatacagim şimdi. .40 dk tempolu yürüyüş. ..jillian bu gun yok...herkese iyi geceler

Yürüyüşümü yapmanin verdigi rahatlikla yatacagim şimdi. .40 dk tempolu yürüyüş. ..jillian bu gun yok...herkese iyi geceler

İyi geceler. Ben ip atlamakta zorlandım bugün, bacağım ağrıdı. 12'den sonrayı bekliyorum, saçlarımın uçlarından birazcık keseceğim. Daha hızlı uzaması için.:1: Saç uzatmak isteyenler yapabilir.

Bazı evlerde yemekler sadece zeytinyağı ile pişiriliyor. Buna ne diyorsunuz?
Zeytinyağı gibi tekli doymamış yağlar makul miktarlarda alındığında oldukça yararlı yağlar. Evet zeytinyağı çok iyidir ama tek yağ olarak kullanılmamalıdır. Çok aşırı miktarlarda oleik asit hücre düzeyinde dengesizliklere sebep olabiliyor. Prostaglandin üretimine engel olabiliyor. Zaten ninelerimiz sıcak yemekleri hayvani doymuş yağlarla, soğuk yemekleri ve salataları ise zeytinyağı ile hazırlamışlar. Yani işin doğrusunu yapmışlar.

Peki sizce hangi yağları tüketmeliyiz?
Sızma zeytinyağı mükemmel bir yağ. Tercihen salata ve soğuk yemeklerde (zeytinyağlılar) kullanılmalı.Ama asla tek yağ kaynağı olmamalı. Riveria zeytinyağ ve fındık yağı sıcak preslenmiş yağlar ancak ikinci seçenek olarak kullanılabilir. Ayçiçeği, mısır, pamuk ve genetik mühendisliğinin bir ürünü olan kanola yağı ise tüketilmemeli.
Tereyağı, iç yağı ve kuyruk yağı gibi hayvani yağlar (doymuş yağlar) ısıya oldukça dayanıklı mükemmel yağlardır. Milyonlarca yıldan beri insanlar tarafından kullanılmaları ise en önemli referanslarıdır. Sıcak yemeklerde tercih edilmelidirler.
Mümkünse özgür otlayan hayvanların yağları tüketilmeli. Tereyağının piyasadaki sahtelerine dikkat edilmeli (margarin üzerine giydirilmiş). Sahte tereyağı dışarı bırakıldığında geç erir, bıçakta fazla leke bırakır.

Prof. Dr. Ahmet AYDIN

ben zaten bu şekilde kullanabiliyorum yağları. .ısınan z.yaginin tadini sevmiyorum soğuklara ve salatalara z.yagi sıcaklara tereyağı. .onuda Malatya t.yagi alıyorum kilosu 18 tl civari..pastorizeler ne kadar bilmiyorum. ..
Teşekkürler paylaşım için. .

İyi geceler. Ben ip atlamakta zorlandım bugün, bacağım ağrıdı. 12'den sonrayı bekliyorum, saçlarımın uçlarından birazcık keseceğim. Daha hızlı uzaması için.:1: Saç uzatmak isteyenler yapabilir.

Sebep??? Neden 12'den sonrayi bekliyorsun??
Zorlandiysan zaman tani kendine
Benimde bacagim ağrıyor dünden bu yana jillianda ip atlama ziplama çokça varda;) birde karin kaslarım..tamamen benim hatam..jillian bitti hemen ardindan slim pack''i açtım hiç beklemeden..karin kaslarımin bu hale gelmesi benim suçum. .

Sebep??? Neden 12'den sonrayi bekliyorsun??
Zorlandiysan zaman tani kendine
Benimde bacagim ağrıyor dünden bu yana jillianda ip atlama ziplama çokça varda;) birde karin kaslarım..tamamen benim hatam..jillian bitti hemen ardindan slim pack''i açtım hiç beklemeden..karin kaslarımin bu hale gelmesi benim suçum. .

kozmik bakım'ın sitesinde ayın hareketleri var, saç bakım, tüy alma zamanını veriyor. Bu saat saç kesimi için uygunmuş, onun için. Ben arada uygun tarihlerde uçlardan kendim kesiyorum.
Ben daha önce 1.000 tane ip atlıyordum, sonra 500'e indirdim. Neredeyse 2,5 aydır ip atlıyorum, arada böyle bacak ağrım oluyor. Tek bacakta oldu ağrı. :(

:57: Ben senin yerine yaptım. :1:
:)

kozmik bakım'ın sitesinde ayın hareketleri var, saç bakım, tüy alma zamanını veriyor. Bu saat saç kesimi için uygunmuş, onun için. Ben arada uygun tarihlerde uçlardan kendim kesiyorum.
Ben daha önce 1.000 tane ip atlıyordum, sonra 500'e indirdim. Neredeyse 2,5 aydır ip atlıyorum, arada böyle bacak ağrım oluyor. Tek bacakta oldu ağrı. :(
Gece 12 den sonrami kesmek lazimmis...hangi tarihlerde peki

:)

Gece 12 den sonrami kesmek lazimmis...hangi tarihlerde peki

02 Aralık 2013 saat 08:31’den 04 Aralık 2013 saat 08:49’a kadar Ay Yay Burcunda olacak;
(03 Aralık 2013 saat 02:22’de Yeni Ay gerçekleşecek.)
Önümüzdeki iki hafta boyunca Ay büyüyecek!
Protein ve vitamin içeren bakımların etkisinin arttığı yay günlerinde cildinize ve saçlarınıza bu içerikte bakımlar yaparsanız bu günlerin avantajını kullanmış olursunuz.
Hazır maskeler kullanabilir ya da evde doğal maskeler hazırlayıp uygulayabilirsiniz.
Vitamin ve proteinin en yoğun olduğu ve en ulaşılabilir olan maddeler yumurta ve mayadır. Maya maskesini hem cildinize hem de saçlarınıza uygulayabilirsiniz. Yumurta ilave ettiğiniz maskelerde aynı şekilde saçlara uygulanabilir. Vitamin ampulleri ilave ederek maskelerinizi vitaminden zengin hale getirebilirsiniz.

Ayrıca yumurta akı kullanarak doğal ve etkili bir cilt maskesi yapabilirsiniz.
Yay günleri:
Maya Maskesi için uygundur.
Sinameki Kürü için uygundur.
Havuç Kürü için uygundur. (havuç, yapısında protein de barındırır.)
Turp Kürü için uygundur.
Sığır İliği Maskesi için uygundur.
Karanfil Kürünün de hızlı etki göstereceği günlerden biridir bu günler.
Yay günlerinde saç uzatma kürleri ekstra etkilidir, mutlaka değerlendirilmesi gerekir. Özellikle 3 aralık.
Sadece saç sağlığı için bakım yapılacaksa bu kürler içerisinden protein ve vitamin içerenleri tercih etmelisiniz.
Sağlıklı bir saç kesimi için on gün daha beklemek gerekiyor. Fakat 04 Aralık Çarşamba gününün ilk saatlerinde yani salı günü gece yarından sonra saç uçlarından evde kendiniz bir miktar kesebilirsiniz. Bu uzama hızını oldukça arttıracaktır. Evde saç kesiminin pratik bir yoluna buradan ulaşabilirsiniz.
Bu geceden itibaren Yeni Ay’la birlikte iki hafta sürecek çok avantajlı bir döneme giriyoruz. Bu nedenle saç bakımlarını ihmal etmemekte büyük fayda var.
Bu süreyi nasıl kullanmamız gerektiğiyle ilgili diğer detaylardan burada bahsettim.
3 aralık tarihinde tibet egzersizlerine başlamanız etkilerini hızlı bir şekilde görmenizi sağlar.

Ayak mantarı ve varis gibi sağlık sorunlarıyla ilgili tedavilere de aynı tarihte başlamanız isabetli olur. Ayak mantarının etkili ve doğal tedavisi ve uygulayanların aldığı sonuçlar için buraya, aynı şekilde varis tedavisi için de buraya, buraya ve buraya bakabilirsiniz.
Kozmik bakım'dan alıntıdır

Son düzenleme:
Günaydınnnn...

Akşam
Tarhana Çorbası
Balık-helva-salata-yeşillik

Eşim balık almış,ben tiskindim yemiyordum..oğlumuz yesin diye almış ,yapim tamam dedim,fırında yaptım.
Oğlum anne nolur ye çok güzel dedi,hayır dedim..ısrar etti 2 parça koydum tabağıma yedim,gayet güzeldi gerçekten..
Ama arkadaşlar sonradan bir şiştim ,yürüyemez hale geldim,dolandım dolandım evin içinde,eşimde üzüldü oğlumda..gecede rahat uyuyamadım..Demekki hamileyken bir şeyden tiskinmenin biyolojik açıdan da bir açıklaması var..Bir daha yemicem,yani hamileliğim bitene kadar...

Sabah ;
3 yumurta tereyağında kaşarlı-kekikli
kkk ımda eksiksiz yaptım.
1 köy elması yedim..

Eki Görüntüle 882614
Normal su ile, karbonatlı suyum. Sabah içmeyi unutuyorum yada vakit kalmıyor bende akşam içiyorum karbonatlı suyu.
kedicim karbonatlı suyu hangi ölçüde koyuyosun bide markası önemli mi marketten alsak olur mu bide faydaları nedir kısaca yazarmısın bende düşünüyorum içmeyi normal su benim midemi ekşi yapıyor bide onu denicem

gül ablaa dün kaçamağımı affettirmek için 1,5 saat yürüdüm tam 5 km :51:

kedicim karbonatlı suyu hangi ölçüde koyuyosun bide markası önemli mi marketten alsak olur mu bide faydaları nedir kısaca yazarmısın bende düşünüyorum içmeyi normal su benim midemi ekşi yapıyor bide onu denicem

Ben 1 su bardağına veya 500 ml'lik şişeye, cam şişe olsun fotodaki 33 ml. 1 çay kaşığı ekliyorum. Ama tadı pek güzel değil. :) Kısaca vücudu alkali hale getiriyor, fazla asidi atıyor. Başlarda vücutta fazla asit varsa ishal şeklinde geliyor. Vücut ph'ını düzenliyor. Hangi hastalıklara iyi geldiğini daha iyi anlamak için facebookta Kemal Milar'ın sayfasını takip edebilirsin. Daha iyi ve ayrıntılı bilgiler var. :) Anneme içiriyorum birkaç haftadır. Kabızlık sorununa iyi geldi. O 1 tatlı kaşığı tüketti.
Ben eczanelerden ingiliz karbonatı diye alıyorum. Bitde a101 market.

Günaydınnnn...

Akşam
Tarhana Çorbası
Balık-helva-salata-yeşillik

Eşim balık almış,ben tiskindim yemiyordum..oğlumuz yesin diye almış ,yapim tamam dedim,fırında yaptım.
Oğlum anne nolur ye çok güzel dedi,hayır dedim..ısrar etti 2 parça koydum tabağıma yedim,gayet güzeldi gerçekten..
Ama arkadaşlar sonradan bir şiştim ,yürüyemez hale geldim,dolandım dolandım evin içinde,eşimde üzüldü oğlumda..gecede rahat uyuyamadım..Demekki hamileyken bir şeyden tiskinmenin biyolojik açıdan da bir açıklaması var..Bir daha yemicem,yani hamileliğim bitene kadar...

Sabah ;
3 yumurta tereyağında kaşarlı-kekikli
kkk ımda eksiksiz yaptım.
1 köy elması yedim..

günaydın, geçmiş olsun canım
hayret 2 parça ne hale getirmiş seni..kendine dikkat et canım...

oooo süpersin:46::46::46:

Ben 1 su bardağına veya 500 ml'lik şişeye, cam şişe olsun fotodaki 33 ml. 1 çay kaşığı ekliyorum. Ama tadı pek güzel değil. :) Kısaca vücudu alkali hale getiriyor, fazla asidi atıyor. Başlarda vücutta fazla asit varsa ishal şeklinde geliyor. Vücut ph'ını düzenliyor. Hangi hastalıklara iyi geldiğini daha iyi anlamak için facebookta Kemal Milar'ın sayfasını takip edebilirsin. Daha iyi ve ayrıntılı bilgiler var. :) Anneme içiriyorum birkaç haftadır. Kabızlık sorununa iyi geldi. O 1 tatlı kaşığı tüketti.
Ben eczanelerden ingiliz karbonatı diye alıyorum. Bitde a101 market.

canım bana o sayfanın linkini göndermiştim inceledim yorumları okudum,kemal bey bir kaç kişiye eczane dışından almayın kaç kere yazacağım diye fırça atmıştı :1:

Back