• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

sabah kkk 2 yumurtalı omlet
badem peynir zeytin mor lahana yedim
öğleye aşure var sıra bende herkes geçen hafta yedi ben yemedim :))

ARKADAŞLAR,
BİLDİRİMLERİ cuma'mı yapalım yada pazartesi ye devammı.....

RuweYDaa arkadaşımız cuma yapabilirmiyiz demişti oylayama sunduk cevap vermeyen arkadaşlarımızda cevap verirse ona göre ayarlarız...

NELERİ YEMEYECEKSİNİZ
Kilo vermek isteyenler, mutfaklarında nasıl değişiklikler yapmalı?
KAN şekerini aniden artıran, yüksek glisemik indeksli boş toksik karbonhidratları mutfaklarından uzak tutacaklar. Bunlar neler mi? Her türlü ekmek, simit, pirinç, patates, mısır, makarna, börek, poğaça, şeker, çikolata, reçel, bal, pekmez, suni tatlandırıcı, hazır meyve suları, gazlı içecekler, kızartma, hazır çorba, sucuk, salam, sosis, tütsülenmiş balık ve etler, süt tozu, krema, mayonez, ketçap, hazır soslar, marketlerde satılan tavuklar… Bu liste gözünüzü korkutmasın. Neyi yiyebileceğinizi düşünerek alışverişinizi yaparsanız, diyetinizi rahat uygularsınız.

Günaydın arkadaşlar. . Acil yardım lazım. Dün misafirim vardı.tabi yaptık bişeyler.biraz kısır kaldı yesem problem olmaz heralde. Borekleride buzluğa kaldırdım ama Şerbetli krem şantili haşhaşlı kekim dolabın içinde sürekli gel gel diyo.ne yapsam kiii :((((

Günaydın arkadaşlar. . Acil yardım lazım. Dün misafirim vardı.tabi yaptık bişeyler.biraz kısır kaldı yesem problem olmaz heralde. Borekleride buzluğa kaldırdım ama Şerbetli krem şantili haşhaşlı kekim dolabın içinde sürekli gel gel diyo.ne yapsam kiii :((((

günaydın canım
kısır yiyebilirsin canım 3-4 yemek kaşığını geçirmemeye çalış ...gitme :1: kanma ona onuda kaldır

Ay çok güldüüüüm dün herkes coşmuş, Kaçamakların hepsi uçuşuyor. :1::1: Şimdi dün ben de kaçamak yaptım ama :)
Sabah 9:00 KKK
Öğlen 14:00 2 kase sulu köfte 1 kase nar ve ceviz. (çok yedim)
Akşam 19:00 Fırında kıymalı karnıbahar, turşu, ekşi mayalı odun ekmeği azıcık:17::17:
19:30 koca bir tabak çekirdek:17:
22:00 2 tane mandalina.:17:

Adet dönemine az zaman kala iştahımı kontrol edemiyorum. Doyma hissim yok oluyor sanki :14::14::14::14:

ARKADAŞLAR,

RuweYDaa arkadaşımız cuma yapabilirmiyiz demişti oylayama sunduk cevap vermeyen arkadaşlarımızda cevap verirse ona göre ayarlarız...
Cuma bana da uyar diyorum. Haftasonu kaçamak çok oluyor cumaya kadar telafi etme şansımız olur :1:

canım bana o sayfanın linkini göndermiştim inceledim yorumları okudum,kemal bey bir kaç kişiye eczane dışından almayın kaç kere yazacağım diye fırça atmıştı :1:
Yorumlarda bulamayanlara A101den alın demiş. Hatta kendisi de almış, ama en güvenilir olanı eczane. Ben ikisinide denedim eczanedeki daha iyi. Diğeri tuzu fazla gibi geldi, birde daha zor eriyor. Yine eczaneden aldım ama anneme yetiştiremiyorum. :) arada a101dende alıyoruz. Birisi test etmiş aynıymış ikisi ama dediğim gibi, a101deki sanki daha tuzlu.

ARKADAŞLAR,

Cuma günü diyorum bende. :)

At çöpe. :) Kiloları düşün, eğer yersen yağlar vücudunda kalıcı olarak kalacak.

Yorumlarda bulamayanlara A101den alın demiş. Hatta kendisi de almış, ama en güvenilir olanı eczane. Ben ikisinide denedim eczanedeki daha iyi. Diğeri tuzu fazla gibi geldi, birde daha zor eriyor. Yine eczaneden aldım ama anneme yetiştiremiyorum. :) arada a101dende alıyoruz. Birisi test etmiş aynıymış ikisi ama dediğim gibi, a101deki sanki daha tuzlu.
Ben kaçırdım sanki nedir o hem A101 hem de eczanede satılam. Merak ettim :37:

Eğer ben bu satırları yazarken sen kekini yediysen, bugün 1 saat yürüyüş yap. Alışkın değilsen yavaş yavaş yürü, zorlanmadan. Tabii nasıl olsa yürüyüş yaparım diyede sürekli kaçamak yapmak olmaz. İnsülin direncini kıramayız.

Son düzenleme:
Sabah kkk
Ogle yogurt icine karisik cig kuru yemis
Bugun herkes grevde oldugundan bende rahat rahat yogurdumu yedim. Ohhh cok guzel oldu.

Birde tarti gunu pazartedi olarak devam etsin bence . Sonucta bu ise o sekilde basladik sistemi degistirmek surekliligi bozar . Bastaki kuralimiz neysr ona uyalim. Bu is 1 aylik 2 aylik bir olay degil ki gidebildigimiz yere kadar burdayiz insallah zora geldik mi su kuralimizi degistirelim dersek bu yurumez brnce. Benim fikrim bu yonde

Sabah kkk
Ogle yogurt icine karisik cig kuru yemis
Bugun herkes grevde oldugundan bende rahat rahat yogurdumu yedim. Ohhh cok guzel oldu.

Birde tarti gunu pazartedi olarak devam etsin bence . Sonucta bu ise o sekilde basladik sistemi degistirmek surekliligi bozar . Bastaki kuralimiz neysr ona uyalim. Bu is 1 aylik 2 aylik bir olay degil ki gidebildigimiz yere kadar burdayiz insallah zora geldik mi su kuralimizi degistirelim dersek bu yurumez brnce. Benim fikrim bu yonde

ne grevi canım bu ? öğle sadece yoğurt kuruyemiş olayına hayranım bu öğle bende denedim bakalım acıkacakmıyım akşama kadar :18:
siz yazarken hep çok az nasıl doyuyolar diye düşünüp cesaret edememiştim
karbonatı bugün alıp denicem açken içmek gerekiyomuş bende böbrek taşı var ona da iyi geliyomuş hadi bakalım

ben de yazayım kaçamağımı:)))) dün balığın üstüne helvayı fazla yedim :26::26::26:

cuma günü tartılalııııımmmm

Tek tek dökülüyor kaçamaklar :1::1:
Bene alıp deneyim karbonatlı suyu bakalım bende de işe yarayacak mı kabızlık sorunu biraz düzelmekle birlikte bendede var:18:

Back