Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sabah kkk 2 yumurtalı omlet
badem peynir zeytin mor lahana yedim
öğleye aşure var sıra bende herkes geçen hafta yedi ben yemedim :))
Günaydın arkadaşlar. . Acil yardım lazım. Dün misafirim vardı.tabi yaptık bişeyler.biraz kısır kaldı yesem problem olmaz heralde. Borekleride buzluğa kaldırdım ama Şerbetli krem şantili haşhaşlı kekim dolabın içinde sürekli gel gel diyo.ne yapsam kiii (((
Cuma bana da uyar diyorum. Haftasonu kaçamak çok oluyor cumaya kadar telafi etme şansımız olurARKADAŞLAR,
BİLDİRİMLERİ cuma'mı yapalım yada pazartesi ye devammı.....
RuweYDaa arkadaşımız cuma yapabilirmiyiz demişti oylayama sunduk cevap vermeyen arkadaşlarımızda cevap verirse ona göre ayarlarız...
Yorumlarda bulamayanlara A101den alın demiş. Hatta kendisi de almış, ama en güvenilir olanı eczane. Ben ikisinide denedim eczanedeki daha iyi. Diğeri tuzu fazla gibi geldi, birde daha zor eriyor. Yine eczaneden aldım ama anneme yetiştiremiyorum. :) arada a101dende alıyoruz. Birisi test etmiş aynıymış ikisi ama dediğim gibi, a101deki sanki daha tuzlu.canım bana o sayfanın linkini göndermiştim inceledim yorumları okudum,kemal bey bir kaç kişiye eczane dışından almayın kaç kere yazacağım diye fırça atmıştı
Cuma günü diyorum bende. :)ARKADAŞLAR,
BİLDİRİMLERİ cuma'mı yapalım yada pazartesi ye devammı.....
RuweYDaa arkadaşımız cuma yapabilirmiyiz demişti oylayama sunduk cevap vermeyen arkadaşlarımızda cevap verirse ona göre ayarlarız...
At çöpe. :) Kiloları düşün, eğer yersen yağlar vücudunda kalıcı olarak kalacak.Günaydın arkadaşlar. . Acil yardım lazım. Dün misafirim vardı.tabi yaptık bişeyler.biraz kısır kaldı yesem problem olmaz heralde. Borekleride buzluğa kaldırdım ama Şerbetli krem şantili haşhaşlı kekim dolabın içinde sürekli gel gel diyo.ne yapsam kiii (((
Ben kaçırdım sanki nedir o hem A101 hem de eczanede satılam. Merak ettimYorumlarda bulamayanlara A101den alın demiş. Hatta kendisi de almış, ama en güvenilir olanı eczane. Ben ikisinide denedim eczanedeki daha iyi. Diğeri tuzu fazla gibi geldi, birde daha zor eriyor. Yine eczaneden aldım ama anneme yetiştiremiyorum. :) arada a101dende alıyoruz. Birisi test etmiş aynıymış ikisi ama dediğim gibi, a101deki sanki daha tuzlu.
Eğer ben bu satırları yazarken sen kekini yediysen, bugün 1 saat yürüyüş yap. Alışkın değilsen yavaş yavaş yürü, zorlanmadan. Tabii nasıl olsa yürüyüş yaparım diyede sürekli kaçamak yapmak olmaz. İnsülin direncini kıramayız.Günaydın arkadaşlar. . Acil yardım lazım. Dün misafirim vardı.tabi yaptık bişeyler.biraz kısır kaldı yesem problem olmaz heralde. Borekleride buzluğa kaldırdım ama Şerbetli krem şantili haşhaşlı kekim dolabın içinde sürekli gel gel diyo.ne yapsam kiii (((
Sabah kkk
Ogle yogurt icine karisik cig kuru yemis
Bugun herkes grevde oldugundan bende rahat rahat yogurdumu yedim. Ohhh cok guzel oldu.
Birde tarti gunu pazartedi olarak devam etsin bence . Sonucta bu ise o sekilde basladik sistemi degistirmek surekliligi bozar . Bastaki kuralimiz neysr ona uyalim. Bu is 1 aylik 2 aylik bir olay degil ki gidebildigimiz yere kadar burdayiz insallah zora geldik mi su kuralimizi degistirelim dersek bu yurumez brnce. Benim fikrim bu yonde
karbonat veya ingiliz karbonatıBen kaçırdım sanki nedir o hem A101 hem de eczanede satılam. Merak ettim