Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

bende sağlıklı yaşıyoruz da gördüm, hemen internetten faydalarını ve resmini bulup sizlere de bilgi olsun diye paylaştım..onlar Kastamonu dan getirttirdiler ve bunu yazmışlar ; Kastamonu'nun dünyaca ünlü Siyez bulguru Kastamonulu dostlarımız sayesinde bugün geldi ...

Dün neler yediiiim??

Sabah 9:00 KKK (sucuklu yumurtalı)
Akşam: 18:30 Sulu Köfte( içinde azıcık bezelye ve havuç da vardı renk olsun diye kattım) , bol bol kök salata(turp, kırmızı pancar ve havuçtan), yeşil salata, ve turşu.

Aralarda filtre kahve, ıhlamur, ve az su. Arttıramadım suyu gitti :14

inşallah canım,
karatay hocaya çamur sürenler şimdi onun ağzından konuşmaya başladılar, çoğu diyetisyenler ve hocalar karatay benzeri konuşuyorlar sanki kendi düşünceleriymiş gibi
meyve veren ağaç taşlanırmış ya hocayıda taşladılar taşladılar şimdi meyvelerini topluyorlar

öğlen yeşillik yok...salata yapabilirsin
akşam doymazsan bişeyler ekle az gibi geldi bana, tok tutmaz sanki,

doyana kadar yeyince ekmeğe gerek kalmıyor , son alınan kilolar ve vücuttaki ödem hemen atılıyor, sonra yavaş yavaş yağlardan gidiyor
Yağlamak tercih mi zorunlu mu acaba?

yağlamak zorunlu değil ama yağlayınca glisemik indeksi yarıya düşüyor. havuç Gİ 41, yağ sıfır ...yağa batırınca 20.5 a düşüyor

afiyet olsun canım,
yemeklere patates, havuç, bezelye katabilirsiniz ama pişince Gİ yükseldiği için tabağınızdan seçer yemezsiniz

Evet aynı şeyleri düşündüm bende. .bu dr'da kardiyoloji doktoruymus..senelerdir böyle yaşadığını bunları arastirdigini soyledi..serbest dolaşan tavuktan tutta, beyaz yumurtaların nasil beyaz olduğuna kadar..market ürünlerinin zararlari..çok kötü ya nasıl müsade ediliyor devlet hic mi bilmiyor bunları. .amerika yemek kültürünü benimsedigimizi ve amerikadaki hastaliklarin aynisinin bizde olduğunu söylüyor. ..
Kapidan aldigimiz sutlerin bile kaynagini bilip güvenilir kişilerden almaliymisiz...Afedersiniz hayvanlari ahira bağlayıp önlerine yemi koyup süt uretiyorlar, inek sayisi eskiye göre az ama süt çok. Şayet yaptiginiz yoğurt çok fazla sulaniyorsa o hayvan serbestdolasan degildir diyor..benim 2 sutcum var birinin yogurdu sulaniyor diğeri taş gibi oluyor. .sebebi belli oldu....

selamlarr
sabah kkk+ 1 kase tarhana çorbası
öğle 1 kase tarhana 1 avuç fındık erik kurusu sütlü türk kahvesi lk defa denedim şekeri hiç aramadım hakkaten tokluk sağlıyormuş

günaydın canım. menün güzel ama akşam acıkırmısın acaba?? biraz protein eklesenmi ki, ben doymazdım da bu kadarla:26::26::26:
öylemi o zaman bir parca haslanmis tavuk ekleyebilirim, diyet psikolojisi bende hemen az yemeliyim gibi bir his doguruyoya ondan haklisin bir parca haslanmis tavuk iyi olabilir tesekkürler canim
masallah sen baya hizli kilo vereceksin demekki ikimiz ayni basladik ama ben bugün tartilmadim, cumaya kadar tartilmayim diyorum dayanabilirsem, cok yemek yeyince bende kilo veremeyecekmisim gibi hissediyorum
Yağlamak tercih mi zorunlu mu acaba?
canim bildigim kadariyla havuctaki A vitamininin cözülmesi icin azcik zeytinyagi koymak gerekiyor, biliyorsun bazi vitaminler ancak yagda cözünürler
öğlen yeşillik yok...salata yapabilirsin
akşam doymazsan bişeyler ekle az gibi geldi bana, tok tutmaz sanki,
tesekkürler gül abla aksama haslanmis tavukda eklerim , ama öglen tavugu kabakli yapacagim icin sebzeyi ordan almis olurum diye düsünmüstüm, ama azcikda salata yapabilirim, aslinda salata pek yapmam ben kendim icin aramamda, daha cok yemeklerin yaninda yogurt tercih ediyorum, ama amac saglikli beslenmekse yiycez artik
ben bu doktoru daha öncede dinlemistim , bugünde yaridayken acmisim , insan bunlari dinleyincede hic bir sey yiyesi gelmiyor, ama malesef öyle, bende kendim yogurdumu mayaliyorum, alman komsumuzdan aliyorum ciftligi var , yogurduda cok güzel oluyor.
selamlarr
sabah kkk+ 1 kase tarhana çorbası
öğle 1 kase tarhana 1 avuç fındık erik kurusu sütlü türk kahvesi lk defa denedim şekeri hiç aramadım hakkaten tokluk sağlıyormuş
öylemi sütlü türk kahvesi ama sekersiz dur bende deneyim, ara ögün sayilmaz degilmi , yoksa leptini engellermiki

Şu an izleyemiyorum. youtubeda başka videolarıda var. Doktorum programına Ahmet Aydın ile çıkmışlardı, hatta o videoyu yükleyip telefonuma bile kaydetmiştim. :) Akşam tv arşivinden yeni programınada bakayım.

Evet, bizde sütü ayrı yerlerden aldık, birisi daha sulu oldu, diğeri daha katı. Mayalamadan kaynaklanan birşey deği demekki.

Şekersiz içecekler serbest, leptini engellemiyor. Ama nescafeyi filtre olarak içecekmişiz. Ayran, limonlu su, siyah çay, bitki ve meyve çayları içebiliyormuşuz. Meyve suyu ve şeker katılan içecekleri tüketmiyoruz.

Bir belgeselde yemeği çok kaçırdığınızı düşünüyorsanız kahve için diyordu. Metabolizmayı hızlandırıyormuş.

sütlü kahve serbest olduguna göre süttede sorun yok yani , ne bileyim bende ara ögün yerine gecer leptini engeller diye düsünmüstüm iyi oldu bu sagolasin

sütlü kahve serbest olduguna göre süttede sorun yok yani , ne bileyim bende ara ögün yerine gecer leptini engeller diye düsünmüstüm iyi oldu bu sagolasin

ben süt ayran yoğurt leptini az da olsa etkiliyor diye biliyorum...gül abla oyle söylemişti..sınırsız her an her dakika bitki çayı limonlu su şekersiz türk kahvesi filtre kahve içilebiliyor..2 öğünün az geldiği zaman 2,5. öğün olarak yapıyorum

ben sütçüyü yeni buldum yoğurt u güzel oluyor yumurta yıda ondan alıyorum Haymana'dan getiriyorlar kadının yöresel ürünler diye küçük bir dükkanı var, bundan sonra dikkat etmek gerek sütçüyede

okan beyler süt,ayran,yoğurt u hocaya sormuşlar leptini engellermi diye , hocada demişki: azda olsa insülini çalıştırdığı için engeller demiş...bu konu kitaplarda içilebilir aralarda diye geçiyor ama böylede söylemiş...

çok pardon bi düzeltme yapayım..kardiyoloji değil onkoloji enstitüsü öğretim üyesiymiş dr bey...

bayanlar NOHUTTAN maya yaptım ve o mayadan ilk yoğurt'umu yaptım
daha önce yapılışını yazmıştım, denedim ve oldu,şimdi yeniden 4.gün yoğurt'unu mayaladım

Son düzenleme:
Gül abla eline sağlık. baya güzel görünüyor sıkı tutumuş gibi..
bugünkü menümü paylaşayım arkadaşlar

7.30 kkk
12.45 ıspanak yemeği, yoğurt salata
akşama inşallah fırında somon, salata ve helva

evet sıkı tuttu şaşırdım maya bir tatlı kaşığı kadar bile yoktu,
nohutu organik aldım, sütü çiğ aldım ve tamamen doğal yollarla maya ürettim, şimdi 2.yoğurtu mayaladım, çiğ süt cumartesiye kadar bulamayacağım için cumartesi 3 ü, pazar da gerçek yoğurtu yapıp mayasını bütün komşulara dağıtacağım...herkes doğal mayayla mayalasın yoğurtunu katkısız...sizlerede öneririm küçük bebekleriniz var, ilk mayada için 6-7 gün sabredeceksiniz sonrada ömür boyu katkısız yoğurt yiyeceksiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…