Günaydın...
Sabah kkk
Birazdan 1 adet ekşi köy elması yicem..(Kabızlığa bire bir ..bazen arada erik pestilide yiyorum,annem getirmiş,hamilelikte baş sıralardaki en büyük sıkıntı diyebilirim )
1 bardak limonlı su
Siyez bulgurunu bir Kastamonu 'lu olarak hiç duymamıştım,bizim oralarda yapmıyorlar sanırım.Anneme sormam lazım hemen..
Gül ablacım teşekkür ederim bulgurlu ilgili bilgi paylaştığın için,sağlıklı yaşıyoruzda da görmüştüm :))
Kilom aynı bu arada,iniş-çıkışda oluyor...Karnımda çıktı biraz..
Herkese sağlıklı beslenmeler.
günaydın arkadaşlarım güzel bir gün olsun inşallah hepimize
şu an meleğin programında dr.yavuz dizdar adında bir bey konuşuyor nasıl etkilendimmmm..canan hocanın söyledikleriyle bire bir uyuşuyor..ilgilenenler varsa hala devam ediyor
sevgiler
sabah : karatay kahvaltisi (Soganli yumurtali)
öglen : kabakli tavuk sote, bir bardak ayran
aksam : bir kase ezogelin corbasi, haslanmis brüksel lahanasi, yogurt
arkadaslar planladigim menülerimi sabahtan yaziyorumki, yanlisim , eksigim, fazlam varsa uyarin lütfen, simdilik böyle planladim sizce nasil:44::44::44:
doyana kadar yeyince ekmeğe gerek kalmıyorTeşekkürler mydeniz tavsiyelerini dikkate alıcam..bugun 10.30 da kkk yaptım bu kez zeytinleride yedim ve kahvaltıya baslamadan önce bir bardak limonlu suyumuda içtim.resmen zorla yedim hepsini.çünkü daha başında doydum kahvaaltımın.nasıl oldu hayretler içindeyim şuan.ekmeksiz doyabileceğimi sanmazdım ama oluyomuş demekki.birde tartıda 400 gr eksik geldim bi günde nasıl oldu bu.son 4 kilomu kasım ayında almıştım.acaba hızla aldıklarım hızla mı gidecek
Yağlamak tercih mi zorunlu mu acaba?
Dün neler yediiiim??
Sabah 9:00 KKK (sucuklu yumurtalı)
Akşam: 18:30 Sulu Köfte( içinde azıcık bezelye ve havuç da vardı renk olsun diye kattım) , bol bol kök salata(turp, kırmızı pancar ve havuçtan), yeşil salata, ve turşu.
Aralarda filtre kahve, ıhlamur, ve az su. Arttıramadım suyu gitti :14
inşallah canım,
karatay hocaya çamur sürenler şimdi onun ağzından konuşmaya başladılar, çoğu diyetisyenler ve hocalar karatay benzeri konuşuyorlar sanki kendi düşünceleriymiş gibi
meyve veren ağaç taşlanırmış ya hocayıda taşladılar taşladılar şimdi meyvelerini topluyorlar
öylemi o zaman bir parca haslanmis tavuk ekleyebilirim, diyet psikolojisi bende hemen az yemeliyim gibi bir his doguruyoya ondan haklisin bir parca haslanmis tavuk iyi olabilir tesekkürler canimgünaydın canım. menün güzel ama akşam acıkırmısın acaba?? biraz protein eklesenmi ki, ben doymazdım da bu kadarla:26::26::26:
masallah sen baya hizli kilo vereceksin demekki ikimiz ayni basladik ama ben bugün tartilmadim, cumaya kadar tartilmayim diyorum dayanabilirsem, cok yemek yeyince bende kilo veremeyecekmisim gibi hissediyorumTeşekkürler mydeniz tavsiyelerini dikkate alıcam..bugun 10.30 da kkk yaptım bu kez zeytinleride yedim ve kahvaltıya baslamadan önce bir bardak limonlu suyumuda içtim.resmen zorla yedim hepsini.çünkü daha başında doydum kahvaaltımın.nasıl oldu hayretler içindeyim şuan.ekmeksiz doyabileceğimi sanmazdım ama oluyomuş demekki.birde tartıda 400 gr eksik geldim bi günde nasıl oldu bu.son 4 kilomu kasım ayında almıştım.acaba hızla aldıklarım hızla mı gidecek
canim bildigim kadariyla havuctaki A vitamininin cözülmesi icin azcik zeytinyagi koymak gerekiyor, biliyorsun bazi vitaminler ancak yagda cözünürlerYağlamak tercih mi zorunlu mu acaba?
tesekkürler gül abla aksama haslanmis tavukda eklerim , ama öglen tavugu kabakli yapacagim icin sebzeyi ordan almis olurum diye düsünmüstüm, ama azcikda salata yapabilirim, aslinda salata pek yapmam ben kendim icin aramamda, daha cok yemeklerin yaninda yogurt tercih ediyorum, ama amac saglikli beslenmekse yiycez artiköğlen yeşillik yok...salata yapabilirsin
akşam doymazsan bişeyler ekle az gibi geldi bana, tok tutmaz sanki,
ben bu doktoru daha öncede dinlemistim , bugünde yaridayken acmisim , insan bunlari dinleyincede hic bir sey yiyesi gelmiyor, ama malesef öyle, bende kendim yogurdumu mayaliyorum, alman komsumuzdan aliyorum ciftligi var , yogurduda cok güzel oluyor.Evet aynı şeyleri düşündüm bende. .bu dr'da kardiyoloji doktoruymus..senelerdir böyle yaşadığını bunları arastirdigini soyledi..serbest dolaşan tavuktan tutta, beyaz yumurtaların nasil beyaz olduğuna kadar..market ürünlerinin zararlari..çok kötü ya nasıl müsade ediliyor devlet hic mi bilmiyor bunları. .amerika yemek kültürünü benimsedigimizi ve amerikadaki hastaliklarin aynisinin bizde olduğunu söylüyor. ..
Kapidan aldigimiz sutlerin bile kaynagini bilip güvenilir kişilerden almaliymisiz...Afedersiniz hayvanlari ahira bağlayıp önlerine yemi koyup süt uretiyorlar, inek sayisi eskiye göre az ama süt çok. Şayet yaptiginiz yoğurt çok fazla sulaniyorsa o hayvan serbestdolasan degildir diyor..benim 2 sutcum var birinin yogurdu sulaniyor diğeri taş gibi oluyor. .sebebi belli oldu....
öylemi sütlü türk kahvesi ama sekersiz dur bende deneyim, ara ögün sayilmaz degilmi , yoksa leptini engellermikiselamlarr
sabah kkk+ 1 kase tarhana çorbası
öğle 1 kase tarhana 1 avuç fındık erik kurusu sütlü türk kahvesi lk defa denedim şekeri hiç aramadım hakkaten tokluk sağlıyormuş
günaydın arkadaşlarım güzel bir gün olsun inşallah hepimize
şu an meleğin programında dr.yavuz dizdar adında bir bey konuşuyor nasıl etkilendimmmm..canan hocanın söyledikleriyle bire bir uyuşuyor..ilgilenenler varsa hala devam ediyor
sevgiler
Evet aynı şeyleri düşündüm bende. .bu dr'da kardiyoloji doktoruymus..senelerdir böyle yaşadığını bunları arastirdigini soyledi..serbest dolaşan tavuktan tutta, beyaz yumurtaların nasil beyaz olduğuna kadar..market ürünlerinin zararlari..çok kötü ya nasıl müsade ediliyor devlet hic mi bilmiyor bunları. .amerika yemek kültürünü benimsedigimizi ve amerikadaki hastaliklarin aynisinin bizde olduğunu söylüyor. ..
Kapidan aldigimiz sutlerin bile kaynagini bilip güvenilir kişilerden almaliymisiz...Afedersiniz hayvanlari ahira bağlayıp önlerine yemi koyup süt uretiyorlar, inek sayisi eskiye göre az ama süt çok. Şayet yaptiginiz yoğurt çok fazla sulaniyorsa o hayvan serbestdolasan degildir diyor..benim 2 sutcum var birinin yogurdu sulaniyor diğeri taş gibi oluyor. .sebebi belli oldu....
Şekersiz içecekler serbest, leptini engellemiyor. Ama nescafeyi filtre olarak içecekmişiz. Ayran, limonlu su, siyah çay, bitki ve meyve çayları içebiliyormuşuz. Meyve suyu ve şeker katılan içecekleri tüketmiyoruz.öylemi o zaman bir parca haslanmis tavuk ekleyebilirim, diyet psikolojisi bende hemen az yemeliyim gibi bir his doguruyoya ondan haklisin bir parca haslanmis tavuk iyi olabilir tesekkürler canim
masallah sen baya hizli kilo vereceksin demekki ikimiz ayni basladik ama ben bugün tartilmadim, cumaya kadar tartilmayim diyorum dayanabilirsem, cok yemek yeyince bende kilo veremeyecekmisim gibi hissediyorum
canim bildigim kadariyla havuctaki A vitamininin cözülmesi icin azcik zeytinyagi koymak gerekiyor, biliyorsun bazi vitaminler ancak yagda cözünürler
tesekkürler gül abla aksama haslanmis tavukda eklerim , ama öglen tavugu kabakli yapacagim icin sebzeyi ordan almis olurum diye düsünmüstüm, ama azcikda salata yapabilirim, aslinda salata pek yapmam ben kendim icin aramamda, daha cok yemeklerin yaninda yogurt tercih ediyorum, ama amac saglikli beslenmekse yiycez artik
ben bu doktoru daha öncede dinlemistim , bugünde yaridayken acmisim , insan bunlari dinleyincede hic bir sey yiyesi gelmiyor, ama malesef öyle, bende kendim yogurdumu mayaliyorum, alman komsumuzdan aliyorum ciftligi var , yogurduda cok güzel oluyor.
öylemi sütlü türk kahvesi ama sekersiz dur bende deneyim, ara ögün sayilmaz degilmi , yoksa leptini engellermiki
sütlü kahve serbest olduguna göre süttede sorun yok yani , ne bileyim bende ara ögün yerine gecer leptini engeller diye düsünmüstüm iyi oldu bu sagolasinŞekersiz içecekler serbest, leptini engellemiyor. Ama nescafeyi filtre olarak içecekmişiz. Ayran, limonlu su, siyah çay, bitki ve meyve çayları içebiliyormuşuz. Meyve suyu ve şeker katılan içecekleri tüketmiyoruz.
sütlü kahve serbest olduguna göre süttede sorun yok yani , ne bileyim bende ara ögün yerine gecer leptini engeller diye düsünmüstüm iyi oldu bu sagolasin
Evet aynı şeyleri düşündüm bende. .bu dr'da kardiyoloji doktoruymus..senelerdir böyle yaşadığını bunları arastirdigini soyledi..serbest dolaşan tavuktan tutta, beyaz yumurtaların nasil beyaz olduğuna kadar..market ürünlerinin zararlari..çok kötü ya nasıl müsade ediliyor devlet hic mi bilmiyor bunları. .amerika yemek kültürünü benimsedigimizi ve amerikadaki hastaliklarin aynisinin bizde olduğunu söylüyor. ..
ben süt ayran yoğurt leptini az da olsa etkiliyor diye biliyorum...gül abla oyle söylemişti..sınırsız her an her dakika bitki çayı limonlu su şekersiz türk kahvesi filtre kahve içilebiliyor..2 öğünün az geldiği zaman 2,5. öğün olarak yapıyorum
Gül abla eline sağlık. baya güzel görünüyor sıkı tutumuş gibi..
bugünkü menümü paylaşayım arkadaşlar
7.30 kkk
12.45 ıspanak yemeği, yoğurt salata
akşama inşallah fırında somon, salata ve helva
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?