kilo bildirim günü icin bencede cuma günü daha mantikli, cünkü tüm hafta disiplinli yapilsada diyet haftasonu bir sekilde bozulabiliyor, o zamanda pazartesi tartildigimizda kilo verememis gibi cikip motivasyonumuz düsebilir, bana sorarsaniz cuma daha mantikli gibi, tabi ben dün bir bugün iki, yeni gelmis birisi olarak siz neye karar verirseniz ona uyarim,
bende aynısını yazacaktımiyiki yazmamışım
sayfa çok olunca geriden okuyarak cevap vererek geliyorum bir bakıyorum cevap veren olmus tüh ben vermeseydim ayıp oldu diyorum biraz önce gurbet çiçeğine sen cevap vermişsin görmeden bende vermişim..çift dikiş yapıyoruz bazen gerçi iyi olur sağlam olur
2.12.2013 tarihindeki bildirimimiz
KİLO VERENLER
Fmgenc -%1,543:119:
ALPRMUS %-0.926:119:
RuweYDaa %-0.903:119:
kedi83 %-838
Ekin06 0,625
Mydenizzz %-0.590
SABİT KALANLAR
Gul_0663
Kaania
gly35
KİLO ALANLAR
SÜPER HİÇ KG ALAN YOK BU HAFTA....
YENİLER
Erzurumlu
Gurbetçiçeği
Yaş23
M_a_e 87
HAMİLELER
prenscim
BİLDİRİM YAPMAYANLAR
Gulhatun :44:
kg verenleri tebrik ediyorum, duraksayanlara bol leptinli günler diliyorum, yeni gelenlerinde haftaya kg vermiş olarak bildirim yapmalarını bekliyorum,
ablacım ellerine emeğine sağlık.2.12.2013 tarihindeki bildirimimiz
KİLO VERENLER
Fmgenc -%1,543:119:
ALPRMUS %-0.926:119:
RuweYDaa… %-0.903:119:
kedi83 %-838
Ekin06 0,625
Mydenizzz %-0.590
SABİT KALANLAR
Gul_0663
Kaania
gly35
KİLO ALANLAR
SÜPER HİÇ KG ALAN YOK BU HAFTA....
YENİLER
Erzurumlu
Gurbetçiçeği
Yaş23
M_a_e 87
HAMİLELER
prenscim
BİLDİRİM YAPMAYANLAR
Gulhatun :44:
kg verenleri tebrik ediyorum, duraksayanlara bol leptinli günler diliyorum, yeni gelenlerinde haftaya kg vermiş olarak bildirim yapmalarını bekliyorum,
Merhaba internetim yoktu kac gunlerdir. Kilom bu sabah itibari ile 107.9 .gecen hafta 109 , baslangicta ise 112 idim. 2 ileri bir geri benim hesabim.
Ablacım ellerine sağlım liste çok hoş olmuşçok yordum seni bu hafta :26:
Bu hafta baya kilo veren var ne güzel..kilo veren, veremeyen herkesi tebrik ederim:124::119::119:sonuç ne olursa olsun sağlıklı yaşıyoruz, güzel besleniyouz açç kalmıyoruz
Topigimize maşallah
Bildirim günü benim için farketmez çoğunluğa uyarım
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum bildirim gunu cuma diyenkerdenim bende...
Bugun yediklerime gelince sabah kkk
Ogle tsrhana corbssi 2 kase kwtwn tohumlu yogurt erik kurusu
Aksam fasulye salata 1 bardak ayran 1 avuc kabak cekirdegi
Sanirim oglen az aksami cok yedim ama saat daha 7 uyuyana kadar sadece su icerim
Akşam bir mandalina dahi yiyemeyecekmiyiz acaba
sabah meyve yersen öğlen yoğurt a koyma fındık fıstık badem ceviz falan koy dengelersin canımBugün sabah 7.15 Kkk ve mandalina da yedim bi tane. Akşam canım çok çekmişti evdekiler yerken :26:
Öğlen 13.00 yoğurt bi elma içine doğradım birazcıkta sabahtan yiyemediğm yer kabuğum vardı ondan yedim
Akşam 19.30 bi kase yoğurt yanında bamya yedim. Turşu, yoğurt, soğan ve bol salata
Gündüz pek su içemedim 1,5 litre, yatana kadar 2yaparım onu
İki kupa ıhlamurum ve bi fincanda şekersiz kahvemide unutmayımm
ekmektendir dermişimPAZARTESİ
Sabah 5 tibet egzersizi
KAHVALTI 12:30
1 elma (çok tatlı geldi, zor yedim)
TURP, NANE, HAVUÇ
ZEYTİN (ZEYTİNYAĞI İLE)
ÇEÇİL PEYNİRİ
Fındık, Fıstık, Badem
Biraz karnıbahar yemeği :)
Siyah çay
Akşam Yemeği
19:10 tam saati hatırlamıyorum.
Annem hiç ekmek yemeyecekmisin diye sorunca, hayır, belki arada ekmeğin kenarındaki kısımlardan yerim demiştim. Yuvarlak ekmeklerin üstündeki kıtır yerleri çok severdim, ondan ayırmış. :) Ama ince ve küçük 3 taneydi. Hadi yiyeyim bari dedim, ama hiç lezzetli gelmedi. Tuzlu geldi.
Hala bitmeyen karadeniz yemeği, dible :)
Taze fasülye çorbası.
Yoğurt.
Bol narlı şekersiz aşure.
KARBONATLI SU
SU
Karnımda bir şişkinlik var.
Iyi akşamlar arkadaşlar
Bu sabahki hüsrandan sonra motivasyonum dussede kaçamak yapmadan KKK yaptim yaninda kivircikla 09.30'da
Ara 16.00 da yarim kase yogurdun içine 1 avuç ceviz ve çeyrek elma dogradim.. (elma olmasa iyiydi)
Aksam 18.30 yeşil mercimek çorbası, yogurt., firinda tavuk, azicik Ispanak (2 gün onceden kalmış)
2 kupa yeşil çay
2.5 lt su
Spor:Jillian 1/5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?