• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

anladim canim demek oruclu gibi, aslinda bende reglim bitsin biraz oruc tutmak istiyorum gecen haftalarda ara ara tuttum, günler kisayken biraz daha tutsam iyi olur, karataya uyarak tutulabilir ama biraz suyu az icmis olurum, onuda aksam yemekten sonra yatana kadar icmek gerekir, kilo vermeye engel olmaz umarim , bende isler beni bekliyo cikayim diyorum, bir türlü cikamiyorum, sohbette cok güzel masallah,

bu arada arkadaslar bu carsamba safer ayina giriyoruz, bu ayda yeryüzüne 320,000 bela ve musibet inermis dedi hoca, bu ay hergün 100 er defa La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil-azim demeliymis, aklima gelmisken paylasmak istedim:34:

iyi ki hatırlattın canım ben unutmuştum safer ayına girdiğimizi.. allah razı olsun

Hoşgeldin.

rumuz: kedi83
başlangıç tarihi: 4 KASIM 2013
başlangıç kilosu: 50
geçen hafta: 47.7
bu hafta:47.3
fark: 0
toplam fark: 0.1
beden: 36
spor: Hergün 5 tibet egzersizi, haftada 3 gün ip atlama vs.. egzersizler :)
boy:1,53
hedef: 47
yüzde: 0

400 gr lık fark görüyorum orada yanlış mııı:53::53:

Doğru. :1: Hareketlerimi yaptım, sabahki tibet, ardından yorulmuş bir şekilde tartıldım, fazla çıktı. Çünkü yorulmuşum, vücudumda ağırlık hissediyordum. Biraz yattım, tekrar tartıldım. 47.3 çıktım.

bende aynısını yazacaktım:52: iyiki yazmamışım:1:
sayfa çok olunca geriden okuyarak cevap vererek geliyorum bir bakıyorum cevap veren olmus tüh ben vermeseydim ayıp oldu diyorum biraz önce gurbet çiçeğine sen cevap vermişsin görmeden bende vermişim :52:..çift dikiş yapıyoruz bazen gerçi iyi olur sağlam olur :52::52:

Doğru. :1: Hareketlerimi yaptım, sabahki tibet, ardından yorulmuş bir şekilde tartıldım, fazla çıktı. Çünkü yorulmuşum, vücudumda ağırlık hissediyordum. Biraz yattım, tekrar tartıldım. 47.3 çıktım.

Birde metabolizmam hızlı çalışıyor benim, birkaç yıl önce sabahları neredeyse yarım ekmek yiyip, akşam ekmeği kesmiştim. 8'den sonrada meyve, kuruyemiş yerdim, birde pilates yapardım. Bir baktım aşırı zayıflamışım. 43 kiloya düşmüştüm. Ama suratım çok kötü olmuştu. Ivır zıvırı kesince zayıflıyorum zaten. Şimdi sağlıksız birazcık ideal kiloma geleceğim yerde, Karatay beslenme tarzıyla sağlıklı bir şekilde, yağları depodan vermek istiyorum. Göbeğimden kurtulmak istiyorum artık. Yaptığım sporlarıda şu an daha bilinçli yapıyorum. Eskiden karnımı sıkmadan mekik çekerdim. :) Şu an hem göbekten kurtulup hemde aşırı zayıflamamaya dikkat etmem lazım. :(

Son düzenleme:
arkadaslar simdi ben sabah kahvaltimi 8 gibi yaptim kkk
Öglende bir cipura baligi ve salata yaninda cok az, tahin helvasi dedi gül abla
Aksam icin ne olabilir , corba olurmu mesela yada karnabaharmi yogurtlasam
açlık durumuna göre bakarsın tek çorba olmaz,karnıbahar,salata hepsinide yiyebilirsin,,karatayda diğer rejimlerdeki gibi az az yemek yok, yeterki karataya uygun olsun tıka basa ye doyduğunu hissettiğin an kes, aralardaki atıştırmaların geçincede sabah KKK öğlen kuruyemişli yoğurt akşam tam yemek yersin yada öğlen tam yemek akşam hafif yersin o vücudunun dayanmasına baglı olur ona göre ayarlarsın

Geçen hafta düzenim allak bullak oldu :14: Bu hafta tekrar devam. Spora başmama lazım yoksa böyle yerimde sayamaya devam edeceğim ben.

Rumuz:Ekin06
Başlangıç tarihi:21/10/2013
Başlangıç kg:80
İki hafta Önce:78
Bu hafta:77,5
Fark:500 gr
Toplam fark:2,5
Yüzde fark: 0,625
Beden:42-44
Spor: yok

Hoşgeldin.

rumuz: kedi83
başlangıç tarihi: 4 KASIM 2013
başlangıç kilosu: 50
geçen hafta: 47.7
bu hafta:47.3
fark: 0
toplam fark: 0.1
beden: 36
spor: Hergün 5 tibet egzersizi, haftada 3 gün ip atlama vs.. egzersizler :)
boy:1,53
hedef: 47
yüzde: 0

Kimden kopyaladıysam toplam farkı düzeltmeyi unutmuşum. :1:

arkadaşlar ders çalışmam lazım belki bukadar sık yazamam bundan sonra ama bildirimlere gelmeye çalışcam diyip akşama gene soluğu burda alıyomuşum :52: şaka tabi umarım çalışabilirim dua edin öptümm herkesi

Karatay diyeti size kısa zamanda geçici kilo vermeyi vaat etmez. Karatay diyetini bir yaşam tarzı haline getirmeyi başaran insanlar ilk aşama olarak kilo almamaya başlar, yağlar depo edilmez daha sonra az bir durağanlık dönemi yaşadıktan sonra depo edilen yağlar kırılarak kalıcı olarak kilo verirler. Karatay diyeti daha sonra bırakılan bir diyet olmadığı için hiçbir zaman verilen kilolar alınmaz. Ömür boyu da Karatay diyeti sayesinde kilo problemi olmaz.
Alıntıdır, zayıflamanın yöntemleri

Öğlen;
1 kepçe yayla çorbası
1 tane lahmacun-salata-ayran..

patates ve tavuk vardı yiyemedim tabi..lahmacun yemek zorunda kaldım..,

arkadaşlar ders çalışmam lazım belki bukadar sık yazamam bundan sonra ama bildirimlere gelmeye çalışcam diyip akşama gene soluğu burda alıyomuşum :52: şaka tabi umarım çalışabilirim dua edin öptümm herkesi

Kolay gelsin, Allah zihin açıklığı versin.:3:

Allah zihin açıklığı versin,bende ders çalışıyorum 2 hafta sonra sınavlarım var :(((

Benm kafam karıştı arkadaşlar yaaa:44: şu eski tartı yeni tartı yüzünden bana bi akıl verin öyle bildirim yapayım.. sabahtartıldım benim yenitartımla 63.8 çıktım. Gül ablam dediğin gibi yaparsam geçen haftaki kilom 66.1 olacaktı. Arada ki fark 2.30 oluyor:44:
Ben şimdi napıcamm

merhaba arkadaşlar... 4-5 ay önceki yaptığım karatay diyetiyle 8 kilo verip 2sini maalesef geri alan biri olarak bugün tekrar karatay diyetime başlıyorum. hadi bakalım hayırlısı :) bugün tartıdaki kilom 71.0 inşallah çabucak bu fazlalıklardan kurtuluruz kızlar... gülben ergenin yeni halinden sonra bugün petek dinçözü de görünce sinir katsayım arttııııı BEN DE ZAYIFLAMAK İSTİYORUUUMMMM!!!!

merhaba arkadaşlar... 4-5 ay önceki yaptığım karatay diyetiyle 8 kilo verip 2sini maalesef geri alan biri olarak bugün tekrar karatay diyetime başlıyorum. hadi bakalım hayırlısı :) bugün tartıdaki kilom 71.0 inşallah çabucak bu fazlalıklardan kurtuluruz kızlar... gülben ergenin yeni halinden sonra bugün petek dinçözü de görünce sinir katsayım arttııııı BEN DE ZAYIFLAMAK İSTİYORUUUMMMM!!!!

Hoşgeldin. :)) Fazla geri almamışsın. Ama Karatay'ı geçici olarak düşünmemek gerekiyor. Ömür boyu bu şekilde beslenilirse kilo sorunu olmaz.

Hoşgeldin. :)) Fazla geri almamışsın. Ama Karatay'ı geçici olarak düşünmemek gerekiyor. Ömür boyu bu şekilde beslenilirse kilo sorunu olmaz.

evet arkadaşım doğru dedin onu... ama iş hayatı yoğun olunca uyamıyorum bazen, bi de bebiş var sağolsun yoruyor beni... neyse inşallah istikrarlı olur veririz hemen :) bişey sorucam sana, hani bazılarının gönderilerinin altında kilo cetveli var yaa onu nerden ekleyebilirz?

Back