Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

SABAH KKK
OĞLE yok
akşam 16:00 patlıcan etli salata acıkırsam akşam yoğurt yerim yarın görüşürüzz

Hamileler için, çok güzel bir bilgi. Taş Devri Diyeti, Ahmet Aydın.

KİLO VERENLER

Fmgenc -%1,538:119:
Gulhatun %-0,909
Kaania -%-0.36

SABİT KALANLAR

ALPRMUS :18:
Gul_0663:18:
gly35:18:

KİLO ALANLAR

Mydenizzz %+0.594
RuweYDaa… %+0.129

BİLDİRİM YAPMAYANLAR

Ekin06 :44:

AĞUSTOSTAKİ SONUÇLAR BÖYLEYDİ, BENİM SONUÇLAR KARATAY'A GÖRE NASIL?
Glukoz (Açlık Kan Şekeri) 78 mg/dL
Demir 157
Vitamin B12 181

canım glukoz un ve demirin iyi ama B12 çok düşük, karatay da B12,,,800 olması lazımmış
bu tahliller karataya başlamadan öncemi yapılmıştı

Ayyy çok güzelmiş 1.olmak :) iyice motive oldum bide spor yapabilsemm çok daha güzel olacak... gül abla sanada arkadaşlarada teşekkür ederim gerçekten evdeki her karşıma çıkan cısslara sayenizde karşı koydum...

canım glukoz un ve demirin iyi ama B12 çok düşük, karatay da B12,,,800 olması lazımmış
bu tahliller karataya başlamadan öncemi yapılmıştı

Evet, Karatay'a başlamadan önce yaptırmıştım. 4 Kasımda Karatay'a başladım.

Son düzenleme:

Evde ip atlama şansın varsa ip atlayabilirsin, yürüyüşten daha çabuk yağ yaktırıyormuş. Ama aşırı kilo varsa sakıncalı olabilir.

Son düzenleme:

tebrik ederim canımmmm
her şey motivasyonla oluyor...hepbirlikte birbirimize destek vererek karatayı yapıyoruz...

Ben bugün kahvaltı yapamadım. Evden çıkmadan önce 1 tane küçük kivi, ardından 3 tatlı kaşığı yoğurt yedim.
Zeytin getirmiştim, ondan atıştırdım, yanında etli, biberli bir yemek vardı ama yanmış, birazını yedim, kalanı döktüm. Bulgur pilavı vardı ondan yedim. Arada fındık atıştırmıştım.

Gul abla ne diyosun benim duruma

canım bazı bünyeler başta direnir sonra kg vermeye başlarmış , bazılarıda benim gibi aralarda duraksama yaşarmış... senin gibi birçok kişi var sağlıklı yaşıyoruzda isyan ediyorlar neden veremiyoruz diye sabredin bünye direnmekten eninde sonunda vazgeçecek diyorlar,
sende insülin direnci fazlamı o kg vermeyi geciktiriyor

Evde ip atlama şansın varsa ip atlayabilirsin, yürüyüşten daha çabuk yağ yaktırıyormuş. Ama aşırı kilo varsa sakıncalı olabilir.
Aslında evet ip atlama aklıma gelmemişti teşekkür ederim.. benim buaralar spor yapamamamın nedeni evde misafirLerimin oluşu yoksa lessliyi kafaya koymuştum... ip atlamayıda ekleyim

Bugünkü menüm
8.00 kkk
12.30 yeşil fasulye, salata yoğurt
18.00de fırın köfte, yoğurtlu cevizli kereviz salatası
İnşallah eşimin baş ağrısı geçer ve bebeğime bakarsa yürüyüş yapcam)))

Akşam yemeği 19:30
2 kase kara lahana çorbası (içinde mısır ve patateste var)
Soğanla kavrulmuş turşu
Biraz pırasa yemeği
Yoğurt (yoğurt biterken, çok az içine sızma zeytinyağ döktüm)
Biraz fındık

Son düzenleme:
Hemen menü bildirimi yapayım
sabah kkk
Öğlen yoğurt elma
Akşam etli yeşil fasülye, pırasa yemeği (hvuç ve pirinç yok içindeki)

Mutlaka hergün en az 2.5 -3 litre su ve 2 su bardağı ıhlamur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…