• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Selam herkese
Yoğun misafirli haftasonunun sonuna yaklaşırken bu iki günün benden alıp götürdüğü karatay motivasyonumu bir an önce geri almak için hemen ilk fırsatta size yazdım;(((( anneme söyledim aşure pişirme diye dinlemedi beni ve olanlar oldu;)))))yarına hiç iddiam kalmadı tartılmaya bile korkuyrm

mrb arkadaşlar... fırsat buldum girdim hemen nete...
sabah saat 9 da kkk- yumurtaları bu sefer suda pişirdim
saat üçe kadar dışardaydık hiç acıkmadım eve gelince bi kase yogurt bi elma bol tarçınlı
akşamıda birazdan yicez fırında sebzeli etli tava turp sogan ve biber eşliğinde...
gecede hiçççç bişi yok bu sefer dünkü gibi olmıcak:17:

Selam herkese
Yoğun misafirli haftasonunun sonuna yaklaşırken bu iki günün benden alıp götürdüğü karatay motivasyonumu bir an önce geri almak için hemen ilk fırsatta size yazdım;(((( anneme söyledim aşure pişirme diye dinlemedi beni ve olanlar oldu;)))))yarına hiç iddiam kalmadı tartılmaya bile korkuyrm

bu hafta herkes tartılmaya korkuyor yarın ne olacak bakalım...aşure ayı bitene kadar kaçamak yapılacak gibi...bu ayı atlatsaydık iyi olacaktı...dün komşu aşure getirmiş 2 tabak al istersen diyor:1: şekerli yemiyoruz artık dedim ayıp olmasın diye 1 tane aldım, kız görse yiyecek bu hafta çok yedi, o dershaneden gelmeden hemen difrize kaldırdım İstanbul daki kızım gelince çıkarırım yer, kendi yaptığımın hepsini dağıttım difrizde yer yoktu büyük kıza ayıramamıştım ...:50:

mrb arkadaşlar... fırsat buldum girdim hemen nete...
sabah saat 9 da kkk- yumurtaları bu sefer suda pişirdim
saat üçe kadar dışardaydık hiç acıkmadım eve gelince bi kase yogurt bi elma bol tarçınlı
akşamıda birazdan yicez fırında sebzeli etli tava turp sogan ve biber eşliğinde...
gecede hiçççç bişi yok bu sefer dünkü gibi olmıcak:17:

:52: 3 tane çiğ köfte yeseydin canım bizden di:52:

abla sutlacin tarifini paylasmicakmisin:) benim de bi fikrim var irmikle sutle yapilan tatliyi sekersiz yapip ustune gunkurusu ve ceviz nasil olur bugun denicem

Malzemeler:
1 kg çiğ inek sütü
0,5 su bardağından biraz fazla yarma
bol tarçın
bol ceviz
bol badem
daha çok tat için isteyen gün kurusu yada kuru üzüm doğraya bilirler

Yapılışı:
yarmayı önceden (ister akşamdan, ister 2-3 saat önce) sıcak suyla ıslatıyoruz, kaynayan sütün içine katıp yumuşayana kadar kısık ateşte pişiriyoruz, üstüne bol tarçın döküp ceviz ve bademle süslüyoruz...
afiyet olsun

Herkese iyi akşamlar

Kacamaksiz mrnumu aktariyorum :)

Sabah 11.00 KKK

Aksam 18.00 kiymali yumurta, yoğurt, 4 zeytin, az peynir, 1 avuç badem

Tüm gun temizlik yaptim.aksam menüsü o yuzden böyle kahvaltı tarzi oldu. .Yarın ola hayrolaaaa

Bu arada gozumun onunde yine sekerpare yediler dönüp bakmadım bile regl olmama rağmen. .tarihte bir ilk:1:

Su 2 lt. .
Spor: temizlik 3 saat:)

Herkese iyi akşamlar

Kacamaksiz mrnumu aktariyorum :)

Sabah 11.00 KKK

Aksam 18.00 kiymali yumurta, yoğurt, 4 zeytin, az peynir, 1 avuç badem

Tüm gun temizlik yaptim.aksam menüsü o yuzden böyle kahvaltı tarzi oldu. .Yarın ola hayrolaaaa

Bu arada gozumun onunde yine sekerpare yediler dönüp bakmadım bile regl olmama rağmen. .tarihte bir ilk:1:

Su 2 lt. .
Spor: temizlik 3 saat:)

:1: karatay nelere kaadirmiş...eskiden 3 er 5 er yediğimiz tatlılara dönüp bakmıyoruz bile...

:1: karatay nelere kaadirmiş...eskiden 3 er 5 er yediğimiz tatlılara dönüp bakmıyoruz bile...

:1: :1: Aynen abla eskiden olsa bahanem hazir der bu dönemde yerdim..simdi eşim sabote etmeye çalışıyor ama yokkk diyorum. O da şaşırıyor...
Bu arada temizlikten sonra şimdide spor =yürüyüş :)

günaydın herkese, ilk kilo bildirimi benden:43::43::43::43:

Rumuz:ALPRMUS
Başlangıç tarihi:20/10/2013
Başlangıç kg:91.1
Geçen hafta:86.3
Bu hafta:86.3
Fark:0
Toplam fark:4.8
Beden:44-46
Spor: yürüyüş( Bhafta fazla yürüyemedim)
Boy:1.64
Hedef:65
Yüzdesi:
aslında hafta içi eksilmişti kilom ama haftasonu mahvoldum :50::50::50:

Cumartesi;

Sabah kkk
Öğlen saat 4 gibi 2 adet lahmacun-salata-ayran(oğlumla temizlik ve ders yaptık çok yorulduk dışardan yedik :))

Akşam saat 7,30 gibi taze fasülye ve salata yedik..

Pazar;

Sabah kkk
Misafirim vardı,börek getirmişler bir iki parça yedim..
Birde zeytinyağında köy biberi bütün olarak soteledim,üzerine domates ve sarımsak kıydım..çok lezzetli oldu..Acaba karataya uygunmu az yedim..

Öğlen..akşam bir oldu..ablamdaydım..
Saat 5 gibi
Tavuklu yayla çorbası az yedim..tavuk yemiyorum aslında ablama ayıp olmasın diye..
Brokoli,salata-çiğ köfte
Et

Benden bu kadar...

Bu sabahda 7,30 da kkk tam uygun olarak yaptım..

Herkese iyi haftalar..

Rumuz:kaania
Başlangıç tarihi:18 kasım
Başlangıç kg:83.1
Geçen hafta:83.1
Bu hafta:82.8
Fark:300
Toplam fark:300
Beden:44-46
Spor: yok
Boy:1.65
Hedef:75
Yüzdesi:0.36

haftasonu yazamayacağım kadar çok kaçamak yapmış olmama ragmen haftaiçi azmimin karşılığını aldım 300 gr bile olsa insan seviniyomuş:))

Günaydın arkadaşlar bu ne yaa topik olarak dökülüyoruz...yaris yaramamis bize anlaşılan. reglimin 2.gunu bitti ve takdir edersiniz kii artidayim:(

Rumuz: mydenizzz
Başlangıç: 02.11.2013
Başlangıç kilosu: 68.9
Gecen hafta: 67.3
Bu hafta: 67.7
Fark: +400
Toplam fark: 1.2 kg
Beden:42
Spor: 6 gün 1'er saat yürüyüş
Boy: 1.65
Yas:35
Hedef: 65---60
Yüzde: 0.594

Biraz önce hem Kkk yapiyorum hem hayiflaniyorum..esimde dalga geçiyor. .bu kadar yersen tabi kilo veremezsin diye..iyide herkes bu kadar yiyip veriyor diyorum..Kasım sonuna kadar süre taniyorum kendime olmadi dr'a gideceğim:((

Günaydın arkadaşlar bu ne yaa topik olarak dökülüyoruz...yaris yaramamis bize anlaşılan. reglimin 2.gunu bitti ve takdir edersiniz kii artidayim:(

Rumuz: mydenizzz
Başlangıç: 02.11.2013
Başlangıç kilosu: 68.9
Gecen hafta: 67.3
Bu hafta: 67.7
Fark: +400
Toplam fark: 1.2 kg
Beden:42
Spor: 6 gün 1'er saat yürüyüş
Boy: 1.65
Yas:35
Hedef: 65---60
Yüzde: 0.594

Biraz önce hem Kkk yapiyorum hem hayiflaniyorum..esimde dalga geçiyor. .bu kadar yersen tabi kilo veremezsin diye..iyide herkes bu kadar yiyip veriyor diyorum..Kasım sonuna kadar süre taniyorum kendime olmadi dr'a gideceğim:((

aslında bayadır kaçamak yapmıyosun ,bence de ölçtür demir, b12 ,vitamin d düzeyi ,tiroid fonksiyonları hemen baktır bekleme bence:34::34:

aslında bayadır kaçamak yapmıyosun ,bence de ölçtür demir, b12 ,vitamin d düzeyi ,tiroid fonksiyonları hemen baktır bekleme bence:34::34:

Hiccc kacamak yapmiyorum canim o yüzden anlam veremiyorum zaten..genelde bakarsan cok az verdim..eski beslenme seklime göre oooo akşam cayin yaninda yenenler yatarken yenenler hazir gıdalar hic biri yok:(
Oldum olasi demirim düşüktü bende supheleniyorum..

Back