günaydın herkese
Rumuz: fmgenc
Başlangıç: 9.11.2013
Başlangıç kilosu: 65
Gecen hafta: 65
Bu hafta: 64
Fark: -1 kg
Toplam fark: 1kg
Beden:38-40
Spor: hergün işe gidiş dönüş için servis güzergahına merdiven tırmanıp iniyorum toplam 20 dk:)
Boy: 1.58
Yas:28
Hedef: 53
Yüzde: 1,54
tartım dijital değil en kısa sürede alıcam
yüzdemi doğru yapmışımdır umarım
günaydın herkese, ilk kilo bildirimi benden
Rumuz:ALPRMUS
Başlangıç tarihi:20/10/2013
Başlangıç kg:91.1
Geçen hafta:86.3
Bu hafta:86.3
Fark:0
Toplam fark:4.8
Beden:44-46
Spor: yürüyüş( Bhafta fazla yürüyemedim)
Boy:1.64
Hedef:65
Yüzdesi:
aslında hafta içi eksilmişti kilom ama haftasonu mahvoldum
tebrik ederim canım şu ana kadar en çok kg veren sensin gulhatun dan ses yok daha
%1.538 canım çok farkta yok zaten
Birde zeytinyağında köy biberi bütün olarak soteledim,üzerine domates ve sarımsak kıydım..çok lezzetli oldu..Acaba karataya uygunmu az yedim..
QUOTE]
sızma yada soğuk sıkım zeytinyağında kısık ateşte sotelediysen karatay'a uygun canım...
annen ve kızkardeşin aşureyle seni mahvettiler.....
Rumuz:kaania
Başlangıç tarihi:18 kasım
Başlangıç kg:83.1
Geçen hafta:83.1
Bu hafta:82.8
Fark:300
Toplam fark:300
Beden:44-46
Spor: yok
Boy:1.65
Hedef:75
Yüzdesi:0.36
haftasonu yazamayacağım kadar çok kaçamak yapmış olmama ragmen haftaiçi azmimin karşılığını aldım 300 gr bile olsa insan seviniyomuş:))
Günaydın arkadaşlar bu ne yaa topik olarak dökülüyoruz...yaris yaramamis bize anlaşılan. reglimin 2.gunu bitti ve takdir edersiniz kii artidayim
Rumuz: mydenizzz
Başlangıç: 02.11.2013
Başlangıç kilosu: 68.9
Gecen hafta: 67.3
Bu hafta: 67.7
Fark: +400
Toplam fark: 1.2 kg
Beden:42
Spor: 6 gün 1'er saat yürüyüş
Boy: 1.65
Yas:35
Hedef: 65---60
Yüzde: 0.594
Biraz önce hem Kkk yapiyorum hem hayiflaniyorum..esimde dalga geçiyor. .bu kadar yersen tabi kilo veremezsin diye..iyide herkes bu kadar yiyip veriyor diyorum..Kasım sonuna kadar süre taniyorum kendime olmadi dr'a gideceğim(
günaydın herkese
Rumuz: fmgenc
Başlangıç: 9.11.2013
Başlangıç kilosu: 65
Gecen hafta: 65
Bu hafta: 64
Fark: -1 kg
Toplam fark: 1kg
Beden:38-40
Spor: hergün işe gidiş dönüş için servis güzergahına merdiven tırmanıp iniyorum toplam 20 dk:)
Boy: 1.58
Yas:28
Hedef: 53
Yüzde: 1,54
tartım dijital değil en kısa sürede alıcam
aslında bayadır kaçamak yapmıyosun ,bence de ölçtür demir, b12 ,vitamin d düzeyi ,tiroid fonksiyonları hemen baktır bekleme bence
tebrikler canım bizi de motive ettin
sen eşine bakma o karatayı bilmiyor..doyana kadar yiyeceksin....bazı bünyelerde başlarda takılma olup sonradan kg verme başlarmış senin gibi çok yazan var sağlıklı yaşıyoruz'a sabredin diyorlar, bazılarıda benim gibi arada takılırmış ben 68 i mesken tuttum 2 aydır,200 ileri 100 geri, 300 ileri 100 geri gidip geliyorum ...demir ve B12 karatayla yükseliyor.. benim çok düşüktü ilaç kullanmadan orta seviyeye çıktı, D vitamini çok önemli o karatay la yükselmiyor iğne şart
cnm benim b12 demir baktırdım ...b 12 normal ama demirim 8 cıktı hap verdi onu sabahları aç karnına alıyorum kahvaltıdan sonrada omega3 kapsülü alıyorum...bedne d vitamini için eczaneden ilaç aldım suda eritilen şekilde onu ne zaman içmeliyim sabah içersem çok yüklenmiş olmamazmıyım zaten kahvaltı çok agır geliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?