• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

selam arkadaşlar..
geçen hafta bende aşure yaptım ve çok sevdiğimden bütün bir hafta aynı kiloda kalmak için dua ettim.
ama malesef olamadı..:17::17:
rumuz:Ruweyda
başlangıç tarihi:26/10/2013
başlangıç:80
geçen hafta:77.4
bu hafta:77.5
fark:+100
toplam fark:2.500
hedef:70
boy:1.55
beden:46
yüzde:

kilo verenleri ve haftanın birincini şimdiden kutluyorum:46::46
bu hafta olmadı ama haftaya korkun benden:35:

günaydın herkese

Rumuz: fmgenc
Başlangıç: 9.11.2013
Başlangıç kilosu: 65
Gecen hafta: 65
Bu hafta: 64
Fark: -1 kg :nazar:
Toplam fark: 1kg
Beden:38-40
Spor: hergün işe gidiş dönüş için servis güzergahına merdiven tırmanıp iniyorum toplam 20 dk:)
Boy: 1.58
Yas:28
Hedef: 53
Yüzde: 1,54
tartım dijital değil en kısa sürede alıcam

günaydın herkese

Spor: hergün işe gidiş dönüş için servis güzergahına merdiven tırmanıp iniyorum toplam 20 dk:)

yüzdemi doğru yapmışımdır umarım

günaydın herkese, ilk kilo bildirimi benden:43::43::43::43:

Rumuz:ALPRMUS
Başlangıç tarihi:20/10/2013
Başlangıç kg:91.1
Geçen hafta:86.3
Bu hafta:86.3
Fark:0
Toplam fark:4.8
Beden:44-46
Spor: yürüyüş( Bhafta fazla yürüyemedim)
Boy:1.64
Hedef:65
Yüzdesi:
aslında hafta içi eksilmişti kilom ama haftasonu mahvoldum :50::50::50:

annen ve kızkardeşin aşureyle seni mahvettiler.....:20:

Rumuz:kaania
Başlangıç tarihi:18 kasım
Başlangıç kg:83.1
Geçen hafta:83.1
Bu hafta:82.8
Fark:300
Toplam fark:300
Beden:44-46
Spor: yok
Boy:1.65
Hedef:75
Yüzdesi:0.36

haftasonu yazamayacağım kadar çok kaçamak yapmış olmama ragmen haftaiçi azmimin karşılığını aldım 300 gr bile olsa insan seviniyomuş:))

:57: :57: :57:bu hafta sonu kaçamakların için, 300 grama seviniyorsun hiç yoktan iyi ama hafta sonu kaçamak yapmasaydın daha fazla verip daha çok sevinecektin...

Günaydın arkadaşlar bu ne yaa topik olarak dökülüyoruz...yaris yaramamis bize anlaşılan. reglimin 2.gunu bitti ve takdir edersiniz kii artidayim:(

Rumuz: mydenizzz
Başlangıç: 02.11.2013
Başlangıç kilosu: 68.9
Gecen hafta: 67.3
Bu hafta: 67.7
Fark: +400
Toplam fark: 1.2 kg
Beden:42
Spor: 6 gün 1'er saat yürüyüş
Boy: 1.65
Yas:35
Hedef: 65---60
Yüzde: 0.594

Biraz önce hem Kkk yapiyorum hem hayiflaniyorum..esimde dalga geçiyor. .bu kadar yersen tabi kilo veremezsin diye..iyide herkes bu kadar yiyip veriyor diyorum..Kasım sonuna kadar süre taniyorum kendime olmadi dr'a gideceğim:((

sen eşine bakma o karatayı bilmiyor..:1: doyana kadar yiyeceksin....bazı bünyelerde başlarda takılma olup sonradan kg verme başlarmış senin gibi çok yazan var sağlıklı yaşıyoruz'a sabredin diyorlar, bazılarıda benim gibi arada takılırmış ben 68 i mesken tuttum 2 aydır,200 ileri 100 geri, 300 ileri 100 geri gidip geliyorum ...demir ve B12 karatayla yükseliyor.. benim çok düşüktü ilaç kullanmadan orta seviyeye çıktı, D vitamini çok önemli o karatay la yükselmiyor iğne şart

günaydın herkese

tebrikler canım bizi de motive ettin:46::46::46:

aslında bayadır kaçamak yapmıyosun ,bence de ölçtür demir, b12 ,vitamin d düzeyi ,tiroid fonksiyonları hemen baktır bekleme bence:34::34:

arkadaşlar çoğunuz yenisiniz bence hepiniz bu testleri yaptırın 3 ay sonra yine yaptırırsınız aradaki farkı kıyaslarsanız ...karataya başladığınızda değerleriniz ne kadarmış karatay tarzı beslenmeyle ne kadar artmış...ben 1 ay olduğunda yaptırmıştım, 2. kitabı okurken hangi testler yapılması gerektiğini not aldım ona göre istedim doktordan... 3 ay sonraki değerlerle kıyaslayınca çoğu değerimin iğnesiz ilaçsız arttığını gördüm ve sevindim...testlerle ilgili not aldığım kağıt cüzdanımda sizede yazayım...

kitapta yazan, yaptırmanız gereken testler
Demir (eksikse kg vermeye engel)
B12 (eksikse kg vermeye engel)
Folat
D vitamini (eksikse kg vermeye engel)
İnsülin (yüksekse kg vermeye engel)
omega 3..(ben bunu yaptıramadım her yerde yapılmıyormuş)
bende haşimato olduğu için onun tahlillerinide istemiştim ayrıyeten

Son düzenleme:
tebrikler canım bizi de motive ettin:46::46::46:

teşekkür ederim. geçen hafta hiç verememiştim ama bu hafta bir kilo gitmiş, pes etmeden aynen devam inşallah, hepbirlikte verecez bu kiloları sağlıkla yaşıcaz :kkk: hepsi sizler sayesinde :kkk: beni frenleyen burası oldu :34:

Son düzenleme:
bende değişiklik yok cumartesi 67.9 gördüm, 2 gündür kabızlıktan bu sabah 68.300 dü geçen haftayla aynı şu an...
FARK...sıfır:50:

sen eşine bakma o karatayı bilmiyor..:1: doyana kadar yiyeceksin....bazı bünyelerde başlarda takılma olup sonradan kg verme başlarmış senin gibi çok yazan var sağlıklı yaşıyoruz'a sabredin diyorlar, bazılarıda benim gibi arada takılırmış ben 68 i mesken tuttum 2 aydır,200 ileri 100 geri, 300 ileri 100 geri gidip geliyorum ...demir ve B12 karatayla yükseliyor.. benim çok düşüktü ilaç kullanmadan orta seviyeye çıktı, D vitamini çok önemli o karatay la yükselmiyor iğne şart

cnm benim b12 demir baktırdım ...b 12 normal ama demirim 8 cıktı hap verdi onu sabahları aç karnına alıyorum kahvaltıdan sonrada omega3 kapsülü alıyorum...bedne d vitamini için eczaneden ilaç aldım suda eritilen şekilde onu ne zaman içmeliyim sabah içersem çok yüklenmiş olmamazmıyım zaten kahvaltı çok agır geliyor...

cnm benim b12 demir baktırdım ...b 12 normal ama demirim 8 cıktı hap verdi onu sabahları aç karnına alıyorum kahvaltıdan sonrada omega3 kapsülü alıyorum...bedne d vitamini için eczaneden ilaç aldım suda eritilen şekilde onu ne zaman içmeliyim sabah içersem çok yüklenmiş olmamazmıyım zaten kahvaltı çok agır geliyor...

benimde demirim 8 di karatayla 3 ayda 12 ye çıktı hap kullanmadan
canım omega 3 sabah değil ana yemeklerden sonra içilmesi gerekiyor...
sabah demir hapını al, öğlen veya akşam kaç öğün yediğini bilmiyorum omega 3 al
D vitamini iğne olmadıkça etkisi fazla olmuyor, ben ağız yoluyla aldığımda ayda 1 yükselmiş 3 ayda 9 dan 12 ye çıkmış, şimdi iğne oluyorum ...karatay hoca iğne olun daha faydalı diyor..

Öğlen 12,30 gibi.

Mercimek çorbası 2 kepçe
1 kepçe bulgur pilavı ve patates yemeğinden ayıkladığım kuşbaşı et :)
Salata-ayran..

Merhaba gorevlendirmede oldugum icin gec jaldim , tablo yapamiycam relefondan giriyorum. 109.0 olmusum adet oldum. Bu sabah belki dahada dustum bilmiyorum. Aldigim artilardan dustugu icin cok mutlu degilim. 21 ekimde basladim. 112 kiloyla ilk iki haftda 4 kilo verdim . Daha sonraki 2 haf ta 1 er 1er alip 110 oldum. Simdi 109.0 . Bilmiyorum ya gidecekmi yani bu kilolar napcam ben..

Sabah kkk tek yumurta ile
Ogle 1 tabak nohut 1 bardk cacik
Kucuk bir kase asure hakkimi kullandim bir yil yeter bana

Aksama taze fasulye var

AĞUSTOSTAKİ SONUÇLAR BÖYLEYDİ, BENİM SONUÇLAR KARATAY'A GÖRE NASIL?
Glukoz (Açlık Kan Şekeri) 78 mg/dL
Demir 157
Vitamin B12 181

Back