Merhaba Gül :)
Cevap için çok teşekkür ederim.
Kendimi bildim bileli kilo sorunu yaşıyorum, aynen senin gibi al ver al ver yoruldum artık.
Sadece kilo vermek yeterli değil, artık yeme alışkanlıklarımı tamamen değiştirmek istiyorum ki verdiğim kilolar kalıcı olsun.
Kilo verme konusunda şüpheye düşmemin asıl sebebi ise biraz uçuk bir hedefimin olması.
57 kilo olmak istiyorum ki bu benim boyumda biri için beden kitle indeksinin 19'larda olması demek.
Karatay diyetiyle normal kiloya geldikten sonra da kendi hedefimize kadar kilo vermeye devam edebilir miyiz bilemedim :)
Neticede Karatay Hoca çok da zayıf olmayı sağlıklı görmüyor
Ama ben hayatımda 1 aycık da olsa bu zevki yaşamak istiyorum, kısa süreliğine de olsa incecik olmanın tadına varmak istiyorum :)
Günde 2 öğün yemek benim hayatımı kolaylaştıracak, günlük koşuşturma içinde "Ne yiyeceğim?" diye düşünmeyeceğim, ara öğün derdim olmayacak.
Canan Hoca'nın yemek kitabı var bende, çok önceden almıştım, okuyup rafa kaldırdım.
Şimdi hemen kitabı o raftan alıyorum ve okumaya başlıyorum
Herkese güzel bir hafta diliyorum
Merhaba Gül :)
Cevap için çok teşekkür ederim.
Kendimi bildim bileli kilo sorunu yaşıyorum, aynen senin gibi al ver al ver yoruldum artık.
Sadece kilo vermek yeterli değil, artık yeme alışkanlıklarımı tamamen değiştirmek istiyorum ki verdiğim kilolar kalıcı olsun.
Kilo verme konusunda şüpheye düşmemin asıl sebebi ise biraz uçuk bir hedefimin olması.
57 kilo olmak istiyorum ki bu benim boyumda biri için beden kitle indeksinin 19'larda olması demek.
Karatay diyetiyle normal kiloya geldikten sonra da kendi hedefimize kadar kilo vermeye devam edebilir miyiz bilemedim :)
Neticede Karatay Hoca çok da zayıf olmayı sağlıklı görmüyor
Ama ben hayatımda 1 aycık da olsa bu zevki yaşamak istiyorum, kısa süreliğine de olsa incecik olmanın tadına varmak istiyorum :)
Günde 2 öğün yemek benim hayatımı kolaylaştıracak, günlük koşuşturma içinde "Ne yiyeceğim?" diye düşünmeyeceğim, ara öğün derdim olmayacak.
Canan Hoca'nın yemek kitabı var bende, çok önceden almıştım, okuyup rafa kaldırdım.
Şimdi hemen kitabı o raftan alıyorum ve okumaya başlıyorum
Herkese güzel bir hafta diliyorum
canım afiyet olsun bebeğine şimdiden ağzının tadını biliyor bende onu yerim
tahin-pekmez..?....tahin helvasına izin var ama pekmezle karışımına izin yok..nedenini bende bilmiyorum
sabah tartı günü bakalım ben hariç kimler verdi...ben yine umutsuz vaka :18:
Gunler kisayken borc oruclarimi tutuyorum
Sahurda.... tek yumurta ile kkk
Bugun gün vardi en az 7,,8 cesit vardi hepsinden yediler ben karataya uygun yoksa diye yemeklerimi goturmustum..corbami isittirdim arkasindan 3 tane kucuk ince yaprak dolma 2 tane mercimek kofte,bir kase yogurt,biberi firinda yapip sos dokmus biraz ondan,brokoli,kivircik.bir tatli kasigi aşureye 2 tatli kaşigi findin ve ceviz kattim....boyle karisik yeyince doymuyorum corba,ana yemek salata ve yogurt olunca tika basa doyuyorum..
günaydın arkadaşlar,, bol eksili günleeeeer
Rumuz:ALPRMUS
Başlangıç tarihi:20/10/2013
Başlangıç kg:91.1
Geçen hafta:86.9
Bu hafta:86.3
Fark:600 gr
Toplam fark:4.8 kg
Beden:46-44
Spor: yürüyüş
Boy:1.64
Hedef:65
Yüzdesi:0.690
bu haftasonu AŞURE kaçamağım ve kabızlığım beni yavaşlattı ama yine de vermiş olmak güzel
Gunaydin topik sakinleri...:))
Mutlu ve hayırlı bir hafta dilerim hepinize
Kilo bildirimim
Rumuz: mydenizzz
Başlangıç Tarihi: 02.11.2013
Başlangıç kilom: 68.9
Geçen hafta: 68.1
Bu hafta: 67.3
Fark:- 800 gr
Toplam fark: 1.600 kg
Beden: 42
Spor: 5 gün 1'er saat yürüyüş
Boy: 1.65
Yas: 35
Yüzde: 1.174
Kilo veren arkadaşları kutlarim veremeyenlerde uzulmesin haftaya inşallah. . Ben az da olsa veriyorum..sık diyet yapmanın dez avantajini yasiyorum...aylardir 65-70 arasinda gidip geliyorum.karataya baslamadan once metabolizmamin durdugunu düşünüyordum. .biraz kassam kilo veriyordum ama biraktigim an jet hiziyla katlamali olarak geri aliyordum
Çok şükür su an diyet gibide degilim ama azar azar gidiyor. .tek gitsindeee
Sikilmadan yapıyorum en guzel tarafi da buu..bu ayin sonuna kadar bakalim ne kadar gidecek???
Tabiiki de vermiş olmak güzel hemde cok güzelll... az olsun bizim olsun yagdan olsun
Tebrik ederim canim...kabizlik hafta sonu bende de oldu. Sebebini çözemedim ama az yemeye gayret ettim o yuzden olabilir.sabah yag miktarini biraz arttirdim sonuc alabilirim umarım. Yağ icenler var ben asla yapamam ama sonuctan memnunlar
Kilo verenedim ustune birde 1 kilo daha aldim 110 kiloyum yenide n hic kacamak yapmadim. Neden boyle oldu anlamiyorum.
Cok mutsuzum ... birakmak istemiyorum vazgecmek istemiyorum. Nerde yanlis yapiyorum.
Hemen kilo veremediği için üzülen arkadaşları okumuştum, onun için "Karatay Mutfağı" kitabında yazan önemli bir bilgiyi paylaşmak istiyorum.
"Alışkanlıklar kolay kolay değişmediği için bu diyette birdenbire kilo verilmez. Çünkü maalesef vücutta yıllarca biriken yağlar, kızgın tavadaymış gibi hızla erimez. Seneler boyunca bozulmuş olan metabolizmanın terse dönerek normal olarak çalışması için zamana ihtiyaç vardır. Bu nedenle sabırlı ve sabatlı olmamız gerekmektedir.
Karatay diyeti ile önce vücudun kilo alması, yani yağların birikmesi önlenir. Daha sonra bir durağanlık devresi olur. Ondan sonra da birikmiş olan yağlar yakılarak kalıcı olarak kilo verilir."
tebrikler güzel kilo vermişsin. benimde azar azar ama devamlı eksiliyor önemli olan da bu. bir de diyet yapmıyoruz ki zaten aç kalmıyoruz ve daha dinç hissediyoruz üstüne bi de üçer beşer gidince ooohhhh deymeyin keyfimize.
Salatadan kalan yağı içiyorum ben bazen, içinde limon olunca güzel oluyor. :)
Daha önceki sayfalarda (üstte alıntıladım) "Karatay Mutfağı"kitabından okuduğum bir yazıyı paylaşmıştım. Tekrar paylaşıyorum, belki moral olur. Devam etmelisin.
günaydın arkadaşlar,, bol eksili günleeeeer
Rumuz:ALPRMUS
Başlangıç tarihi:20/10/2013
Başlangıç kg:91.1
Geçen hafta:86.9
Bu hafta:86.3
Toplam fark:4.8 kg
Beden:46-44
Spor: yürüyüş
Boy:1.64
Hedef:65
Yüzdesi:0.690
bu haftasonu AŞURE kaçamağım ve kabızlığım beni yavaşlattı ama yine de vermiş olmak güzel
Gunaydin topik sakinleri...:))
Mutlu ve hayırlı bir hafta dilerim hepinize
Kilo bildirimim
Rumuz: mydenizzz
Başlangıç Tarihi: 02.11.2013
Başlangıç kilom: 68.9
Geçen hafta: 68.1
Bu hafta: 67.3
Fark:- 800 gr
Toplam fark: 1.600 kg
Beden: 42
Spor: 5 gün 1'er saat yürüyüş
Boy: 1.65
Yas: 35
Yüzde: 1.174
Kilo veren arkadaşları kutlarim veremeyenlerde uzulmesin haftaya inşallah. . Ben az da olsa veriyorum..sık diyet yapmanın dez avantajini yasiyorum...aylardir 65-70 arasinda gidip geliyorum.karataya baslamadan once metabolizmamin durdugunu düşünüyordum. .biraz kassam kilo veriyordum ama biraktigim an jet hiziyla katlamali olarak geri aliyordum
Çok şükür su an diyet gibide degilim ama azar azar gidiyor. .tek gitsindeee
Sikilmadan yapıyorum en guzel tarafi da buu..bu ayin sonuna kadar bakalim ne kadar gidecek???
sarı üzüm olmaz canımSagolun gül abla evet agzinin tadini çok biliyor haaamm diye diye götürdü asureyi:))
Gecen perşembede tahin-pekmez yemistim evde helva yoktu..cok severim helvayi bilerek almiyorum uzun zamandir kacamaga itiyor beni
Üzüm sari üzüm olur mu? tahinin icine dograsam sizin gibi
İnşallah sizde verirsiniz bu hafta umitsiz olmayın. .cok iyi spor yaptiniz veremezseniz sebebi buda olabilir
Tabiiki de vermiş olmak güzel hemde cok güzelll... az olsun bizim olsun yagdan olsun
Tebrik ederim canim...kabizlik hafta sonu bende de oldu. Sebebini çözemedim ama az yemeye gayret ettim o yuzden olabilir.sabah yag miktarini biraz arttirdim sonuc alabilirim umarım. Yağ icenler var ben asla yapamam ama sonuctan memnunlar
Rumuz:Ekin06
Başlangıç tarihi:21/10/2013
Başlangıç kg:80
Geçen hafta:77
Bu hafta:78
Toplam fark:+1
Beden:42-44
Spor: yok
Ben kilo aldm bu hafta
Bu hafta çok kaçamak yaptım sanırım.
Kilo verenedim ustune birde 1 kilo daha aldim 110 kiloyum yenide n hic kacamak yapmadim. Neden boyle oldu anlamiyorum.
Cok mutsuzum ... birakmak istemiyorum vazgecmek istemiyorum. Nerde yanlis yapiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?