• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

mydenizcim teşekkür ederim tatlım.ama ben senin kadar mütevazi olamıycam kusura bakma..
haftaya senmi birinci olacaksın yane hiiçççççççç sanmıyorum canım.
kilo vermenin hazzına varmış biri olarak kimselere kaptıramammmm.....

:62: :62: :62: :62:

Bakiyorumda bi zafer sarhoslugu soz konusu:1: Tamam ruveydacim mütevazı olma sen olma :p
..unutmaaaa bende tattim o birincilik duygusunuuuu he he..:))
hatta alprmus da tatti..haftaya ucumuz cekiselim mi???

hadi bakalım haftaya hanginiz 1. olacak:65:
....bu çekişme ikinizede iyi gelecek ve haftaya çok güzel kg vereceksiniz...:36:

Bencedeee topik bi canlansin, bi rekabet görsün kk..
uyumaya mi geldiiiikkkk -hayirrrrrrr
Peki ne istiyoruzzzzz- zayiflamakkkkk
Ne zamaaannn- yemekten sonraaaaa
:))) :ppp

Abla bu rekabete herkes dahil olabilir bence..
Siz ne dersiniz???

Sabah 2 yumurta
Bolca siyah ve yesil zeytin
Findik 1 avuc
Beyaz peynir ve cokelek ustune zeytin yagi
Trabzon hurmasi

Ogle
500ml yogurdun icine 1 avuc findik biraz da kuru yaban mersini bundan sonra cogunlukla boyle yapiyim oglenleri yarim ogun oluyor galiba

Su anda sekersiz turk jahvesi iciyorum

Jillian egzersizlerinin videosu kayitli olan varmi aranizda herzaman internete giremiyorum bilgisayars kaydedip bu egzersizlere basliyim diyorum

Napcam ben ya 110 kiloluk bu gun olup gitsem tasima bile tasiyamazlar

Bu arada ben kendimdn hic bahsetmedim ben 2009 yilinda lenfoma hastaligina yakalandim kemoterapi ve radyoterapi gordum su anda sikintim yok 2012 yilinda ilk bebegimi 1 yil sonra 2013 yilindada ikinci bebegimi kaxandim . Kizim su anda 5.5 aylik emmiyo fakat sut sagip veriyorum. Tiroit degerlerimde yuksek ve ben ilacimi kullanmiyorum.

Tecrubeli arkadaslardan yardim bekliyorum

Iyi akşamlar çok büyük geçmiş olsun
.allah beterinden korusun , yasatmasin bir daha...
Onemli bi hastaligi yenmisssiniz karsimizda pozitif ve güçlü bir kadın var anlasilan.kilolar korksun sizden bu kadar onemli seyler yapmışsıniz kilolari mi alt edemiceksiniz..ben de dilimin döndüğünce destegim size:)

Jilliani ben vimeo sitesinden indirdim..
Sanirim emzirdiginiz icin tiroid ilclarinizi kullanmıyorsunuz.. kilo vermenize engel bu olabilir mi? Dr ne diyor??

İyi akşamlarrr herkese...ne güzel bi çekişme başlamış :) bu hafta ilk haftamdı kilo verememişim ama haftaya bi bakmışsınız ben birinci olmuşum :) inşallah hepimiz sağlıklı kilolar veririz ve birinci oluruz ;) haftasonum kaçamaksız geçti ve karatayda ilk haftam bitti.çok rahat bi hafta geçti acıkmadım canım tatlı çekmedi :)

Bugün kü menüm sabah kkk
Öğlen bir elma yoğurt
Akşam a da bana uygun yemek yoktu :( bir kase çorba, 2 tane yumurta pişirdim, bol salata, biraz yeşil zeytin, bir kasede yoğurt (çok garip bi menü oldu ama napim )

PAZARTESİ
Sabah kalkıp, 5 tibet egzersizi

KAHVALTI
10:08
Kahvaltı öncesi hurma
HAVUÇ (yağ yoktu maalesef)
Mercimek Köftesi (4-5 tane marula sarılmış)
Yağ olmadığı için, tereyağdan küçük bir parça, mercimek köftesinin içine koydum. :)
fındık
Beyaz peynir

ARA
Klasik Nescafe (sıcak birşey içmek istedim)
siyah çay

Akşam Yemeği 17:30
Mercimek Köftesi (marul)
Salatalık
Beyaz Peynir
Portakal (küçük boy)

Türk Kahvesi

Eve geldim 7:30 gibi, karalahanayla yapılan bir yemeğimiz vardı, ondan yedim. Yanında yoğurt. Ardından 2 hurma.

Su
Akşam çay

Evde spor, 25-30 dk kadar.
İp Atlama (Normalde 1.000 tane atlıyordum, 500'e indirdim)
Squat
Barfiks (şu an alışma kısmındayım, daha tam olarak yapamıyorum)
Plank
Şınav (3 set, toplamda 18 yapabiliyorum şimdilik)
Hundred (karın, Ebru Şallı)
Bisiklet Mekik
Mekikte hala zorlanıyorum.
En sonda saban duruşu. (yoga) :)

Son düzenleme:
Şu an zayıflamak için daha kolay bir haftadayız. Kozmik Bakım'ın sitesinde gördüm şimdi.

Konu Ay takvimine göre kilo kontrolü/beslenme olunca en kısa ve en basit şekliyle şöyle özetleyebiliriz: “Bedenimiz Ay’ı taklit eder ”

Bu da ne demek şimdi? :)

Bu, şu demek: Ay büyürken biz de büyümeye ve genişlemeye fazlasıyla elverişli oluruz; Ay küçülürken biz de küçülmeye daha yatkın oluruz.

Saç kesimi, bakımı, epilasyon vs.. birçok konuda takip edip ona göre hareket ediyorum. :)

Alıntıdır. (Kozmik Bakım)

Son düzenleme:
Iyi geceler arkadaslar :)

Sabah: 09.45 kkk yarim armutla birlikte
Ara: 16.00 1 su b. Sütlü turk kahvesi, 3-5 tane findik
Aksam: 18.30 tarhana çorbası, salata, firinda kofte Salçalı sos ve sarimsakli yoğurtla. .
Gece 22.00 1 tam avuc badem

Su: 2.5 lt
1 yeşil çay
Spor: 1 saat yüksek tempo yürüyüş

Sevgili fmgenccim bakalım belli mi olur belki sen cok iyi bi çıkış yaparsin.hakeden kazansin :p
Çekişme büyüyor var mi başka iddali olan???

Şu an zayıflamak için daha kolay bir haftadayız. Kozmik Bakım'ın sitesinde gördüm şimdi.

Konu Ay takvimine göre kilo kontrolü/beslenme olunca en kısa ve en basit şekliyle şöyle özetleyebiliriz: “Bedenimiz Ay’ı taklit eder ”

Bu, şu demek: Ay büyürken biz de büyümeye ve genişlemeye fazlasıyla elverişli oluruz; Ay küçülürken biz de küçülmeye daha yatkın oluruz.

Saç kesimi, bakımı, epilasyon vs.. birçok konuda takip edip ona göre hareket ediyorum. :)

Ne ilginç daha önce hic duymamistim..o zaman ayın yarisi alarak yarisida o alldiklarimi vererek yol katedemememin sebebi bulunduuuu..
Birde buna dikkat edelim bakalim
Tesekkurler paylasim icin

Bencedeee topik bi canlansin, bi rekabet görsün kk..
uyumaya mi geldiiiikkkk -hayirrrrrrr
Peki ne istiyoruzzzzz- zayiflamakkkkk
Ne zamaaannn- yemekten sonraaaaa
:))) :ppp

Abla bu rekabete herkes dahil olabilir bence..
Siz ne dersiniz???

:52:
topiğimiz yeni ya tam kaynaşma olmadı daha bu kaynaşmayada bir vesile olur....
hep beraber yemekten sonra zayıflarız...:118:
hadi bakalım herkes uyansın silkelensin haftaya kadar kim en çok kg yu verecek....1. büyük ödül var...

PAZARTESİ
Sabah kalkıp, 5 tibet egzersizi

KAHVALTI
10:08
Kahvaltı öncesi hurma
HAVUÇ (yağ yoktu maalesef)
Mercimek Köftesi (4-5 tane marula sarılmış)
Yağ olmadığı için, tereyağdan küçük bir parça, mercimek köftesinin içine koydum. :)
fındık
Beyaz peynir

ARA
Klasik Nescafe (sıcak birşey içmek istedim)
siyah çay

Akşam Yemeği 17:30
Mercimek Köftesi (marul)
Salatalık
Beyaz Peynir
Portakal (küçük boy)

Türk Kahvesi

Eve geldim 7:30 gibi, karalahanayla yapılan bir yemeğimiz vardı, ondan yedim. Yanında yoğurt. Ardından 2 hurma.

Su
Akşam çay

Evde spor, 25-30 dk kadar.
İp Atlama (Normalde 1.000 tane atlıyordum, 500'e indirdim)
Squat
Barfiks (şu an alışma kısmındayım, daha tam olarak yapamıyorum)
Plank
Şınav (3 set, toplamda 18 yapabiliyorum şimdilik)
Hundred (karın, Ebru Şallı)
Bisiklet Mekik
Mekikte hala zorlanıyorum.
En sonda saban duruşu. (yoga) :)

dutlar bitti hurma başladı....:52: sabah hurma..akşam portakal ve evde 2 tane hurma al o zaman buda yediklerinin KDV si :57::57:

Kozmolojiye göre.ay takvimine göre bu önümüzdeki 2 hafta ay incelme döneminde ve vücudumuzda biriken sulardan daha kolay kurtulacagiz....
18 Kasım 2013 saat 02:06’den 20 Kasım 2013 saat 13:23’e kadar Ay İkizler Burcunda küçülecek;

Ay İkizler Burcunda ilerliyor. Önümüzdeki iki buçuk gün boyunca yağlı gıdaların etkisi artacak.
Bu durumu avantaja çevirmek için zeytinyağı ve köy tereyağı tüketebiliriz. Diğer yağlı gıdalardan ise uzak durmalıyız.

Kilo problemimiz varsa veya yağlı gıdalar diyet listemizdeyse daha da dikkatli geçirmeliyiz bu günleri.
Yanık yağlardan yani kızartmalardan ise tamamen kaçınmalıyız.
Bu günlerde özellikle omuz, kol ve ellerimiz daha hassas olacak. Fazla yormamaya dikkat edin.

Yine bu bölgelerden zorunlu olmadıkça operasyon geçirmemek gerekir. Ancak bu bölgelerin bakımı ve tedavisi için çok uygun bir dönemdir. Ellerinizi ve dirseklerinizi nemlendirmeyi ihmal etmeyin.

hadi kızlar boş vakitte leslie yaparak sıkılaşalım..

LESLİE'nin
bir çok videosu var bunları isimleri ve açıklaması ile ekliyorum
alıntıdır
fast mile serisi 1-4 millik program) daha hızlı adımlı yürüyüş ve hızlı kilo vermeye yönelik bir seri duruma göre istenen milden başlanabilir.

3 mil olanı vücudu baya calıştırıyor ve Leslie nin dediğine göre 1 -2 haftada sonucları görmeye başlıyormuşuz

expres seri 1 den 4 mile kadar bu serinin farklılığı egzersizlerde resistand band denen pilates lastiği kullanılıyor olması yürüyüş sırasında üst bölge kol ve vücut kaslarını çalıştırıyorlar, lastik olarak çarşıdan uzun ve kalın lastik alabilirsiniz

4 Really Big MiLES oldukça tempolu ve hızlı bir yürüyüş aralarda bol bol koşuluyor kilo kaybı ve yağ yakımı için iyi bir secenek bir de videoda Leslinin kızını da görebilirsiniz oda yürüyüşleri yapıyor annesiyle:))

walk the walk 1 ve 2 mil olan diğerlerine göre daha yavaş akşam saatlerinde yapılacak hafif ve etkili bir program

walk away your waistline 3 mil yürüyüş bel ve cevresini inceltemeye yarayan bir program bele bağlanan bir tür lastik kullanılıyor ayrıca kol kasları da iyi çalışıyor.

3 mile weight loss walk kilo kaybı için 3 millik yürüyüş hafiften başlayıp tempo hızlanıyor 2.milinde diğer yürüşçülerden mary kay hareketleri yaptırıyor en hızlı bölümü 2.mil kilo vermek isteyenler,bu yürüyüşü yapabilirler.

5 mile fat burning walk 5 mil yağ yakıcı yürüyüş tempolu hızlı yürüyüşler ve millerin sonlarına doğru jogging(hafif koşu) yapılıyor başka bir mile gelindiğinde tempo hafifliyor,millerin sonuna doğru yine hzılanıyor. metabolizmayı hzılandırıp yağ yakmakta büyük fayda sağlayan bir yürüyüş herhangi bir ekipman kullanılmıyor.

5 mile slim down 5 gün boyunca vücudun farklı bölgelerini çalıştıran 1 millik yürüyüşler yapılıyor her gün 1 mil yapılıyor.

5 mil advanced walk 5 mil boyunca farklı millerde,ağırlık,bele bağlanan lastik,pilates lastiği kullanılarak yapılan tempolu ve hızlı adımlı yürüyüş.

1 mile jog 1 mil boyunca hafif koşu yapılıyor.

Heart Healthy Walk kalp sağlığını korumak ve kalbi güçlendirmek için yapılan düzenli hafif tempolu yürüyüş

Exercise Tv 1-2-3 mile ilk mil hafif yürüyüş diğer millerde tempolu ve hızlı yürüyüşler var kalp sağlığının korunması da amaçlanıyor kol hareketleri fazla ayrıca dizlerin karna doğru cekildiği hareketler yoğunlukta olduğundan bacak bel ve kenarları iyi çalışıyor.

Walk off 10 Pounds 3 millik 4-5 kg verdirmeyi amaçlayan tempolu aerobik tarzı yürüyüş

Britanny Ulrich walk Now 2 mil tempolu ve hızlı yürüyüş burdaki videoda Leslie sansone yok onun yerine başka bir kız var. genc kız ve erkeklerin bulunduğu bir toplulukta dinamik eğlenceli yürüyüşler yapılıyor

leslie sansone shortcuts and absüst beden ve alt bedenin güçlenmesini sıkılaşmasını sağlayan yer hareketleri yapılıyor.

walk firm leslie sansonun önce yürüyüş ardından resistance band denen lastikle sıkılaşma egzersizleri yaptırdığı bir program...

leslie sansone walk away your pounds abs 1-2-3 mile bele bağlanan lastik yardımıyla kol,bel bölgelerinin güçlenmesi ve sıkılaşması sağlanıyor 1.mil hafif tempolu, 2 ve 3. mil hızlı tempolu gelişmiş yürüyüş tarzında.

Leslie Sansone Women's Walk 2 mil yürüyüş ilk mil hafif 2. mil tempolu geçiyor sonrada tüm vücudu kapsayan güçlendirici ve sıkılaştırıcı yer hareketleri yapılıyor.süresi 1 saat.

Bakiyorumda bi zafer sarhoslugu soz konusu:1: Tamam ruveydacim mütevazı olma sen olma :p
..unutmaaaa bende tattim o birincilik duygusunuuuu he he..:))
hatta alprmus da tatti..haftaya ucumuz cekiselim mi???

ben varım kızlarrr:27: hadi yarışalım kaçamaksız bir hafta spor veeee sonuç tabiiki ben birinci olacaaaammm:1::1: he he heeee

mydenizz napıyosun günaydın. bebiş nasıl benimki 6. hastalık oldu, 3-4 gün 39-40 derece yüksek ateş, ishal. ateş düşünce yüzde boyunda gövdede kırmızı döküntü ve ciddi huzursuzluk. bugün daha iyi çok şükür

mydenizz napıyosun günaydın. bebiş nasıl benimki 6. hastalık oldu, 3-4 gün 39-40 derece yüksek ateş, ishal. ateş düşünce yüzde boyunda gövdede kırmızı döküntü ve ciddi huzursuzluk. bugün daha iyi çok şükür

İyiyim canim gunaydin, cok gecmis olsun yazin benim bebegimde geçirdi o hastalığı. .bizde ishal olmadi.yuksek ates bogaz enf.oldu.hatta 3 gun döküntü başlayınca antb alerjisi sanmistim..

sen doktordun sanirim benden iyi bilirsin hic telaslanma insan hic gecmicek saniyor o dokuntuleri ama iki ggüne kalmaz pamuk tenine kavusur bebegin..Allah sifa versin kuzuna:)
Benim oglan toparladi şükür öksürük az kaldi bugün son günü ilacin..eger gecmezse ayak tabanina viks sureyim diyorum atesi yok
Bu arada yukariyi okudun mu?? Cekisme basladi canim:1:

doktor olunca daha kötü yaaaa hep kötü şeyler insanın aklına geliyor..Allahım hepsini korusun.
bir önceki mesajda iddiamı belirtmiştim:3::3:

günaydın arkadaşlar,, bol eksili günleeeeer

Rumuz:ALPRMUS
Başlangıç tarihi:20/10/2013
Başlangıç kg:91.1
Geçen hafta:86.9
Bu hafta:86.3
Fark:600 gr
Toplam fark:4.8 kg
Beden:46-44
Spor: yürüyüş
Boy:1.64
Hedef:65
Yüzdesi:0.690
bu haftasonu AŞURE kaçamağım ve kabızlığım beni yavaşlattı ama yine de vermiş olmak güzel:3::1:

merhaba bende 83 kgyum boyumuz yaşımız herşeyimiz benziyor benimle karatay body olurmusun birbirimzi kontrol ederiz kim daha çok vericek yarışırız falan olur mu?? ben diğer karatay sayfasındayım buraya transfer olucam gül abla benii kabul ederse :)))

İyiyim canim gunaydin, cok gecmis olsun yazin benim bebegimde geçirdi o hastalığı. .bizde ishal olmadi.yuksek ates bogaz enf.oldu.hatta 3 gun döküntü başlayınca antb alerjisi sanmistim..

sen doktordun sanirim benden iyi bilirsin hic telaslanma insan hic gecmicek saniyor o dokuntuleri ama iki ggüne kalmaz pamuk tenine kavusur bebegin..Allah sifa versin kuzuna:)
Benim oglan toparladi şükür öksürük az kaldi bugün son günü ilacin..eger gecmezse ayak tabanina viks sureyim diyorum atesi yok
Bu arada yukariyi okudun mu?? Cekisme basladi canim:1:

alprmus bebişin hastalanmış geçmiş olsun...biran önce toparlanır inşallah

Son düzenleme:
merhaba bende 83 kgyum boyumuz yaşımız herşeyimiz benziyor benimle karatay body olurmusun birbirimzi kontrol ederiz kim daha çok vericek yarışırız falan olur mu?? ben diğer karatay sayfasındayım buraya transfer olucam gül abla benii kabul ederse :)))

olur tabiii :7::32:çok ihtiyacımız var yarışmaya.... zaten bizim arkadaşlar bir rekabet başlatmışlar ki kilo vermemek mümkün değil.

Back