Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kilo veren arkadaşlarımı kutluyorum... vermeyenlerde gelecek haftaya inşallah istedikleri gibi vermiş olurlar.
gül hanım nihayet sizde de kilo eksileri bulmuş bu hafta, adınıza sevindim az az olsun öz olsun
menü bildiriminide akşam yazarım.herkese iyi günler
Başlangıç tarihi:06/05/2013
Başlangıç kg:79.2
Geçen hafta:68.0
Bu hafta:68.3
Fark:+300
Toplam fark:10.900
Beden:42
Spor:5 gün yürüyüş+ 6 gün leslie3 ve kalça ,göbek egzersizleri
Boy:158
Hedef:65
Verılen kılo yuzdesı:0,441
sporu arttırmanın ödülü +300... neyseki +1000 den 300 e düştü
Sabah 2 yumurta
Bolca siyah ve yesil zeytin
Findik 1 avuc
Beyaz peynir ve cokelek ustune zeytin yagi
Trabzon hurmasi
Ogle
500ml yogurdun icine 1 avuc findik biraz da kuru yaban mersini bundan sonra cogunlukla boyle yapiyim oglenleri yarim ogun oluyor galiba
Su anda sekersiz turk jahvesi iciyorum
Jillian egzersizlerinin videosu kayitli olan varmi aranizda herzaman internete giremiyorum bilgisayars kaydedip bu egzersizlere basliyim diyorum
Napcam ben ya 110 kiloluk bu gun olup gitsem tasima bile tasiyamazlar
Bu arada ben kendimdn hic bahsetmedim ben 2009 yilinda lenfoma hastaligina yakalandim kemoterapi ve radyoterapi gordum su anda sikintim yok 2012 yilinda ilk bebegimi 1 yil sonra 2013 yilindada ikinci bebegimi kaxandim . Kizim su anda 5.5 aylik emmiyo fakat sut sagip veriyorum. Tiroit degerlerimde yuksek ve ben ilacimi kullanmiyorum.
Tecrubeli arkadaslardan yardim bekliyorum
Ablacım sabah tartıldım fakat yazmaya vakit bulamadım..dışarda işlerim vardı.aceleyle çıkmak zorunda kaldım servise yetişmek için eve gelirgelmezde açtım fakat liste yayınlanmış napsamki acep:26::26:
ablacım çok teşekkür ederim.ilk kez 1. oluyorum.çok mutluyum..Allah kulunu sevindirmek için önce eşeğini kaybettirirmiş sonra buldururmuş benimde biraz öyle gibi oldu ama gerçekten güzel motivasyon olduKİLO VERENLER
RüweYDaa %1.401 :119: ve mydenizzz %-1.174 :119: ...ilk yayınladığım listede mydenizzz 1. idi RüweYDaa sonradan yayınlayınca o 1. oldu.. bu haftanın iki tane 1.si olsun
ALPRMUS %-0.690
kedi83 % kilo vermiş akşam bildirim yapacakmış
AYNI KALANLAR
gly35
fmgenç
KİLO ALANLAR
Ekin06 +1,298 :95:
gulhatun +0,917 :95:
gul_0663 +300 :95:
HENÜZ BİLDİRİM YAPMAYANLAR
RüweYDaa
degua
mavibisiklet
YENİ KATILANLAR
thebeauty
berranurum
retz
gurbet_izm
kelebekolacam
kzck
nagore
KİLO VERENLER
RüweYDaa %1.401 :119: ve mydenizzz %-1.174 :119: ...ilk yayınladığım listede mydenizzz 1. idi RüweYDaa sonradan yayınlayınca o 1. oldu.. bu haftanın iki tane 1.si olsun
ALPRMUS %-0.690
kedi83 % kilo vermiş akşam bildirim yapacakmış
AYNI KALANLAR
gly35
fmgenç
KİLO ALANLAR
Ekin06 +1,298 :95:
gulhatun +0,917 :95:
gul_0663 +300 :95:
HENÜZ BİLDİRİM YAPMAYANLAR
RüweYDaa
degua
mavibisiklet
YENİ KATILANLAR
thebeauty
berranurum
retz
gurbet_izm
kelebekolacam
kzck
nagore
mydenizcim teşekkür ederim tatlım.ama ben senin kadar mütevazi olamıycam kusura bakma..Ablacim elinize saglik epey ugrastiniz.listemiz pek guzel olmus..inşallah haftaya üst sıralar kalabaliklasir iyice..teşekkür ederim abla cok naziksin ama birincimiz ruveydaaaa hakkini yemeyim valla süper kilo vermiş. ..fekatt ruveydacim haftaya kaptırmam birinciligi
hadi bakalım haftaya hanginiz 1. olacakmydenizcim teşekkür ederim tatlım.ama ben senin kadar mütevazi olamıycam kusura bakma..
haftaya senmi birinci olacaksın yane hiiçççççççç sanmıyorum canım.
kilo vermenin hazzına varmış biri olarak kimselere kaptıramammmm.....