Merhaba Gül :)
Cevap için çok teşekkür ederim.
Kendimi bildim bileli kilo sorunu yaşıyorum, aynen senin gibi al ver al ver yoruldum artık.
Sadece kilo vermek yeterli değil, artık yeme alışkanlıklarımı tamamen değiştirmek istiyorum ki verdiğim kilolar kalıcı olsun.
Kilo verme konusunda şüpheye düşmemin asıl sebebi ise biraz uçuk bir hedefimin olması.
57 kilo olmak istiyorum ki bu benim boyumda biri için beden kitle indeksinin 19'larda olması demek.
Karatay diyetiyle normal kiloya geldikten sonra da kendi hedefimize kadar kilo vermeye devam edebilir miyiz bilemedim :)
Neticede Karatay Hoca çok da zayıf olmayı sağlıklı görmüyor
Ama ben hayatımda 1 aycık da olsa bu zevki yaşamak istiyorum, kısa süreliğine de olsa incecik olmanın tadına varmak istiyorum :)
Günde 2 öğün yemek benim hayatımı kolaylaştıracak, günlük koşuşturma içinde "Ne yiyeceğim?" diye düşünmeyeceğim, ara öğün derdim olmayacak.
Canan Hoca'nın yemek kitabı var bende, çok önceden almıştım, okuyup rafa kaldırdım.
Şimdi hemen kitabı o raftan alıyorum ve okumaya başlıyorum
Herkese güzel bir hafta diliyorum
en güzelini yaparsın önce kitabı bir güzel oku karar vermişkende hemen başla, sonra neden daha önce başlamadım diye çok pişman olacaksın ...ben 2 sene önce kitapçıda karatay kitabını inceledim diyetlerden o kadar bıkmışımki aman önüne gelen zayıflama kitabı yazıyor yeter artık okumayacağım ve yapmayacağım dedim..6 ay öncede TV den duyup başlayınca aynı kişinin kitabı olduğunu anlayınca 2 sene önce neden ilgilenmedim şimdiye istediğim kg da olacak boşa bu kadar kg nun hamallığını yapmamış olacaktım diye çok pişman oldum...
hedefin hiçte uçuk değil bir arkadaşımız 4 ay önce 100 kg ile başladı şubatta 60 olmak istiyor, 4 ayda 25 i verdi şimdi devamını vermek için uğraşıyor....başta çok kg veriliyor zamanla daha az veriliyor ama sonuçta veriliyor ....sporda yaparsan daha çabuk verırsın...
2 öğün yemek benide hem evde hem işte rahatlattı ..evde yemek hazırla arkasından meyve arkasından kuruyemıs habire hizmet etmekle ömrüm geçmiş...şimdi yemek bitince herşey bitiyor..arad kendime göre yeşil çay yapıyorum kızım içmiyor ...ne rahatmış