Çok geçmiş olsun bebişine benimkide hastaydı o yüzden giremedim topiğe. Noluyo bu bebişlere sıcacık evlerde hasta oluyrlar. Üstlerine titrememek lazım herhalde.
Tüm karataycılaraa selammm
arkadaşlar ben bu sabah müthiş gaza geldim..çünkü dün sabah ile bu sabah arasında tam 1kg fark atmışım.sizlerinde bildiği gibi günlerdir kaçamaklarıma engel olamıyordum..dün dışarda işlerim vardı.git oraya gel buraya derken tam 3,5 saat yürümüşüm.sabah, öğlen, akşam,karatay ve sıfır kaçamak şeklinde gitti. birde ailece benim dünyam adlı sinemaya gittik. çok güzeldi tavsiye ederim herkese.ama akşamdan sonra kaçamaklarım yine oldu malesef .o yorgunlukla 11 gibi yattım hemen uyumuşum.7:30 da kalktım wc den sonra tartıya çıktığımda gözlerime inanamadım.benim leptin gece boyunca çalışmış..kaçamaklarıda yapmasaymışım demekki daha fazla gidecekmiş.bu bana ders oldu. müthiş gaza geldim kg verdiğini görmek insanı gerçekten çok mutlu ediyormuş. bu gazla gidersem tüm fazlalıklarımdan kurtulacağıma inanıyorum.. bugün buna inandım arkadaşlar..artık benimde sloganım bu
```` DURMAK YOK YOLA DEVAM...KAYBEDECEK VAKİTTE YOK..```..
Annem sabah, ekmeksiz olurmu hiç, bari galeta ye diye zorluyor. Aldıkları galetada ince susamlı olanlardan benim en sevdiklerimden. :) Hayır dedim, beni zorlamayın. :)
Çok geçmiş olsun bebişine benimkide hastaydı o yüzden giremedim topiğe. Noluyo bu bebişlere sıcacık evlerde hasta oluyrlar. Üstlerine titrememek lazım herhalde.
Dünkü menümü paylaşayım:
Sabah 8.00kkk
14.00 kurufasulye bulgur pilavı ayran salata
18.30 ıspanak yemeği et sote yoğurt salata, iki tane fındık 19.30da sütlüçay
Komşu aşure getirmiş yemefim ama gül abla 2-3kaşık yiyebilirsiniz demiş çook sevindim valla:))))
Çok teşekkürler ben de buhar makinesi aldım sık sık hastalanınca.Canım cok tesekkur ederim ikimizin bebeginede allah şifa versin. .bizim evde cok sıcak oluyo o cok büyük etken.kuru hava surekli hasta yapiyor. Peteklere ıslak havlu koyuyorum ama yetisemiyorum tum peteklere.soguk buhar kullan dedi dr.buhar makinası eskimisti artik yenileyecegim.
Abisinin üzerine cok titremistim ikinciye yapmicam dedim ama bi baktiriyor kendine:)
geçmiş olsun canım bebişine
bende merak ettim nerdesin diye, işleri yoğunda olsa öğlen arası girerdi heralde diye...
allah yardımcınız olsun bebek büyütmek çok zor ben tek başıma 3 tane büyüttüm, hastayken bile izin alamazdım akşam 6 dan sonra genelde acile götürürdüm..sabah 6 da hastaneden eve gelirdim üstümüzü değiştirir diğer çocukları hazırlar 8e 10 kala evden çıkar bebeği bakıcıya diğerini okula bırakıp son dakikada koşa koşa servise yetişip (o zamanlar arabam yoktu ne zorluklar çekmişim) 8.30 da işte olup imza atardım ..uykusuz uykusuz gece gündüz birbirine karışırdı..
Teşekkürler sana da geçmiş olsun. Eşini de karataycı yapmaktan başka çare yok.
teşekkür ederim sonunda olacak galiba..benim için akşamları sıkıntı biraz.tv izlerken atıştırmalık bişeler istiyo canım.eşim löp löp götürürken ben kayıtsız kalamıyordum işte..
bebişlere çok çok geçmiş olsun.geçen hafta bende salya sümük dolaşıyodum.evde sırayla hastalandık.biz büyükler bile dayanamazken bebişler ne yapsın.
teşekkür ederim sonunda olacak galiba..benim için akşamları sıkıntı biraz.tv izlerken atıştırmalık bişeler istiyo canım.eşim löp löp götürürken ben kayıtsız kalamıyordum işte..
bebişlere çok çok geçmiş olsun.geçen hafta bende salya sümük dolaşıyodum.evde sırayla hastalandık.biz büyükler bile dayanamazken bebişler ne yapsın.
Sabah....kkk
Aksam...mercimek corbasi.kapuska.salata.tursu.yogurt..omega 3
Turşuda sıkıntı yok miydi sanki?
Bugün bulgur pilavı yanında canım istedi ama salamura tuzlu çok su tutar diye yemedim
slm kızlar bende karatay yapmak istiyorum.
CUMARTESİ
KAHVALTI
11:00
HAVUÇ,TURP (LİMON, ZEYTİNYAĞ)
fındık (ÇOK AZ)
Beyaz peynir, az
10 siyah zeytin
2 yumurta peynirli, tava
Kaymak, evde kaynatılan sütten
Mandalina (1 ad.)
Siyah çay
ARA
siyah çay bergamotlu
Akşam Yemeği 16:30
Patlıcan Musakka
Soğan
Yoğurt
Turşu
4 tane yeşil zeytin (yeni gelene zeytin'in tadına bakmak istedim)
17:00
Türk Kahvesi
Su
Akşam çay
Evde spor, 25 dk kadar.
PAZAR
39 dk. 50 sn. / 3.12 km yürüdüm. 5 tibet egzersizimi yaptım.
KAHVALTI
08:30
HAVUÇ,TURP,SALATALIK, DOMATES (LİMON, ZEYTİNYAĞ)
fındık
Beyaz peynir
10 yeşil zeytin, 2-3 tane siyah
2 yumurta haşlanmış
Yumurta haşlanmış olduğu için tereyağ yoktu. Bende tereyağı pişirmeden yemek istiyordum. Fındığa süremeyeceğime göre kepek ekmeğinin uç kısmından, çok küçükler zaten, birisi ceviz büyüklüğünde birisi cevizden küçük boylarda ekmek uçlarını aldım, tereyağ sürdüm yedim.
Benim suçum değil, dün Prof. Dr. Ahmet Aydın'ı dinlerken, ben ekmek yemem ama arada tereyağ yemek için 1 dilim ekmek yerim diyordu, ona güvenerek yedim, zaten 1 dilim bile çıkmaz toplamı. :)
Siyah çay
Ben zayıflamaya başladım. İnşallah aşırı zayıflamam. Zaten çok kilom yok. Tek derdim göbek. Yine en son göbek gitmez inşallah. Yoksa yüzüm kötü oluyor. Nasıl dengeleyeceğim bilmiyorum. Ama yediklerime de dikkat etmek istiyorum. Yoksa bu göbekten kurtulamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?