• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

çok tşkler Gül cevapladığın için bana o dyetleri yazarmıısn yada link atarmıısn nasıl başarmışlar merak ediyorumm

çok tşkler Gül cevapladığın için bana o dyetleri yazarmıısn yada link atarmıısn nasıl başarmışlar merak ediyorumm

karataydan başka ne olabilirki, canım...bayramda beni görünce şok oldular ve hemen başladılar hocaları benim ....

Sanıırm ben biraz acele davranıyorum 1 ayda değilde daha kısa sürede olsun istiyorum :( 15 yada 20 günde bu kiloyu verebileceğim tavsiyeleriniz varmı? :5:

ben bu dietle ilgili yazılanları çok okudum, çok kısa sürede güzel kilo verenlerde var, hiç kilo veremeyenlerde... ama en azından sağlıklı bir beslenme biçimi... hani insan hayatının sonuna kadar bu şekilde yaşayabilir:34:

bu arada kızlar marketten organik yumurta aldım ve bence diğerlerinden hiç bir farkı yok... fiatı dışında tabiki :9: memleketimden haftaya 2 koli yumurta getireceğim :27: zeytinyağını da bir tanıdığımız var foça da ordan isteyeceğiz... zeytini ben de eşimde çok yemiyoruz malesef :50:

bu arada bugünki menü:
sabah kkk
öğleyi bilmiyorum dışardayım, seçenekleri değerlendiricem ızgara köfte falan yemeyi düşünüyorum...
akşam: kurufasulye, cacık

bir de tartılmadık biz bu hafta... diete başlangıçta yani... çünkü eşimin kilo veremediğini görüp bırakmasını istemedim :1: bir de tartıyı görünce her gün tartılıyor... bu hafta sonu tartıcam ve tartıyı kaldırıcam:37:

Dun aksam yemegin yaninda 2 tane trabzon
Hurmasi yedim
Bu sabah kkk
Ogle nohut
Aksama hamsi planliyorum.

Gul hanim verilen 4 sitenin 2siyle diger ikisi arasinda baya fark var mesela datca teneke kutuda soguk sikim olani almaya karar verdim. 45 liraymis. Siz hangisini kullaniyorsunuz?

Dun aksam yemegin yaninda 2 tane trabzon
Hurmasi yedim
Bu sabah kkk
Ogle nohut
Aksama hamsi planliyorum.

Gul hanim verilen 4 sitenin 2siyle diger ikisi arasinda baya fark var mesela datca teneke kutuda soguk sikim olani almaya karar verdim. 45 liraymis. Siz hangisini kullaniyorsunuz?

ben bursa'ya giden arkadaşlara KAVL.K tan aldırıyorum taş sıkım hemde...birde onun sitesine bakın

merhaba arkadaşlar... ben bişi öğrenmek istiyorum acaba yanlış mı yaptım? Dün akşam eve gittiğimde (7.30 da)canım sıkkındı biraz hiç bişi yemek istemedim actım ama yiyemedim, sonrada o açlık hissi gitti. 9.30-10 gibi acıkmaya başladım iki bardak ayran yaptım içtim.

bugünkü menüm de
sabah kkk
öğlen yoğurt
akşama etli yeşil fasülye yaptım. gidince bulgur pilavı yaparsam 2-3 kaşık ondan yerim, yanında turp soğan salata.

merhaba arkadaşlar... ben bişi öğrenmek istiyorum acaba yanlış mı yaptım? Dün akşam eve gittiğimde (7.30 da)canım sıkkındı biraz hiç bişi yemek istemedim actım ama yiyemedim, sonrada o açlık hissi gitti. 9.30-10 gibi acıkmaya başladım iki bardak ayran yaptım içtim.

bugünkü menüm de
sabah kkk
öğlen yoğurt
akşama etli yeşil fasülye yaptım. gidince bulgur pilavı yaparsam 2-3 kaşık ondan yerim, yanında turp soğan salata.

Ayran içebiliyoruz diye biliyorum, bende içiyorum. :)

bugünkü menüm de
sabah kkk
öğlen yoğurt

iyi yapmışsın aç yatsan zaten leptin çalışmayacaktı,çok acıkınca yoğurt,süt,ayran olabilir azda olsa insülini çalıştırırmış ama leptinin hiç çalışmamasından iyi ...senin leptininde 5 saat sonra gece 3 te çalışmıştır..:21:

oleyyyy köy yumurtası buldum altın bulmuş gibi sevindim...:emir_bebek:

Ankara'da kent merkezinde köy yumurtası bulmak çok zor samanın içine yumurtayı koyup köy yumurtası diye satan bile var... geçenlerde büyük bir markette samanın içine koymuşlar yumurtayı köy yumurtası diye baktım üstünde barkotlar var 35 le başlıyor kolidekilerede baktım kimisi 35 le kimisi 06 ile başlıyor 35 le başlayanı aldım barkodlarına baktım aynı, bu nasıl köy yumurtası kolidekiyle aynı fabrikanın barkodu var dedim ben bilmem müdüre sor dedi...
işe yürüyerek gelip gittiğim için öğlenleri pek çıkmazdım bugün yürümek istedim farklı bir mahelleye doğru yarımsaat falan yürüdüm yöresel ürünler satan bir dükkan anne kız çalıştırıyor haymana'dan kendileri yapıp getiriyorlarmış çoğu şeyi..yumurtalar samandaydı tek tek inceledim kalıptan çıkmış gibi değildi, şekilleri farklı farklı, ince kabuk,üzerleri pütürlü çocukluğumdaki yumurtalara benzettim ...15 tane çıktı parasını verip akşam alayım işe kadar taşımayayım dedim olur dedi sütte getiriyoruz deyince çiğmi dedim evet cumartesi günleri evlerede teslim ediyoruz deyince ooooo süpermiş ben 5 kg da süt alayım, yumurtada 30 olsun dedim.. hemde 50 kuruş...:21:

oleyyyy köy yumurtası buldum altın bulmuş gibi sevindim...:emir_bebek:

Ankara'da kent merkezinde köy yumurtası bulmak çok zor samanın içine yumurtayı koyup köy yumurtası diye satan bile var... geçenlerde büyük bir markette samanın içine koymuşlar yumurtayı köy yumurtası diye baktım üstünde barkotlar var 35 le başlıyor kolidekilerede baktım kimisi 35 le kimisi 06 ile başlıyor 35 le başlayanı aldım barkodlarına baktım aynı, bu nasıl köy yumurtası kolidekiyle aynı fabrikanın barkodu var dedim ben bilmem müdüre sor dedi...
işe yürüyerek gelip gittiğim için öğlenleri pek çıkmazdım bugün yürümek istedim farklı bir mahelleye doğru yarımsaat falan yürüdüm yöresel ürünler satan bir dükkan anne kız çalıştırıyor haymana'dan kendileri yapıp getiriyorlarmış çoğu şeyi..yumurtalar samandaydı tek tek inceledim kalıptan çıkmış gibi değildi, şekilleri farklı farklı, ince kabuk,üzerleri pütürlü çocukluğumdaki yumurtalara benzettim ...15 tane çıktı parasını verip akşam alayım işe kadar taşımayayım dedim olur dedi sütte getiriyoruz deyince çiğmi dedim evet cumartesi günleri evlerede teslim ediyoruz deyince ooooo süpermiş ben 5 kg da süt alayım, yumurtada 30 olsun dedim.. hemde 50 kuruş...:21:

gül hanım bende ankaradayım dediğiniz yer neresi acaba bi sakıncası yoksa bende alayım ordan.

gül hanım bende ankaradayım dediğiniz yer neresi acaba bi sakıncası yoksa bende alayım ordan.

Emek 8. cadde 121 nolu binanın girişinde seç.l yöresel ürünler..
taş sıkım zeytinyağıda var 5 lt si 65 tl..sirke , salça ,yoğurt hepsi doğal ...küçük bir yer ama herşey ev yapımı, yumurta çarşamba ve cumartesi günleri geliyormuş, süt cumartesi ona göre ayarlarsın gidişini..

Emek 8. cadde 121 nolu binanın girişinde seç.l yöresel ürünler..
taş sıkım zeytinyağıda var 5 lt si 65 tl..sirke , salça ,yoğurt hepsi doğal ...küçük bir yer ama herşey ev yapımı, yumurta çarşamba ve cumartesi günleri geliyormuş, süt cumartesi ona göre ayarlarsın gidişini..

çok çok teşekkür ederim gül hanım herşey de varmış, sayenizde öğrenmiş olduk.:56:gerçekten doğal ürün bulmak çok sıkıntılı

çok çok teşekkür ederim gül hanım herşey de varmış, sayenizde öğrenmiş olduk.:56:gerçekten doğal ürün bulmak çok sıkıntılı

bişey değil canım bildiklerimizi paylaşmaktan güzel bişey varmı. :kkk:..ben vakit buldukça gezip araştırıyorum...işyerim emekle bahçelievler arasında evde bahçelinin sonunda emek tarafında gezilecek mağaza pek yok galeri lokanta falan var diye pek gitmemiştim bugün öğlen yemek tatilinde değişiklik olsun diye gittim iyide oldu..ekmek çeşitleri, saçta yufka, erişte, kurutulmuş ürünler,turşular çok çeşit var doğru dürüstte bakmadım karataya uyanlar dikkatimi çekti sadece

Günlerdir sifir kacamakla gidiyordum
Bu sabah 1 kaşık bal ve recel yedim komsudaydim diger yediklerim karataya uygundu sadece yumurta yarimdi, zeytin azdi
Disarda olunca zor oluyor. .eski duzenimde cumalari tartilir ve sonuca gore o günü daha esnek gecirirdim ama bu sefer amacim o degildi.fakat birer kasikta olsa bal ve recel 2 saat sonra beni cok aciktirdi daha dogrusu gözüm dönmüş gibi atıştırmak istedim.eve gelince dunku armutlu tarcinli karisimdan yedim..
Biraz sakinledim şükür
Aksama mercimek yemegi ve dunden kalan kuru fasulye var
Pzt ye kadar lokma kacamak yokkkk

Merhaba gül abla
Güvenebileceğin doğal ürünleri bulman harika fyatıda çok iyimiş. Ben henüz gönlüme göre bi yer bulamadım. Bazı markalırın organik veya free range olanını alıyorum.
Ablacım bi ricam olucak bana şu Datçadı
ki soguk sıkım zeytinyağını temin edeceğim yeri msj atarmısın.

Günlerdir sifir kacamakla gidiyordum
Bu sabah 1 kaşık bal ve recel yedim komsudaydim diger yediklerim karataya uygundu sadece yumurta yarimdi, zeytin azdi
Disarda olunca zor oluyor. .eski duzenimde cumalari tartilir ve sonuca gore o günü daha esnek gecirirdim ama bu sefer amacim o degildi.fakat birer kasikta olsa bal ve recel 2 saat sonra beni cok aciktirdi daha dogrusu gözüm dönmüş gibi atıştırmak istedim.eve gelince dunku armutlu tarcinli karisimdan yedim..
Biraz sakinledim şükür
Aksama mercimek yemegi ve dunden kalan kuru fasulye var
Pzt ye kadar lokma kacamak yokkkk

:20: sen bunu haketmişsin canım:57:

Merhaba gül abla
Güvenebileceğin doğal ürünleri bulman harika fyatıda çok iyimiş. Ben henüz gönlüme göre bi yer bulamadım. Bazı markalırın organik veya free range olanını alıyorum.
Ablacım bi ricam olucak bana şu Datçadı
ki soguk sıkım zeytinyağını temin edeceğim yeri msj atarmısın.

tabiiki atarım canım...Datça'daki yeri sağlıklı yaşıyoruz daki okan beye sordum tanıyormuş güvenilir dedi...

Back