sabah...kkk
öğlen..yoğurt içine badem,kaju.fındık doğrayıp yerken başkanımız aşure dağıttı karatay hoca küçük tabakla yiyebilirsiniz dediği için 2 tatlı kaşığı yedim.....6 aydır ilk defa şekerli bişey yemiş oldum... bayramlarda 1 dilim baklavaya izin verdiği halde yememiştim bu sefer yedim vede acıktım şimdi....
ev-iş-iş-ev...50 dkk yürüyüş
öğlen tatilinde ...1 saat yürüyüş
sabah...kkk
öğlen..yoğurt içine badem,kaju.fındık doğrayıp yerken başkanımız aşure dağıttı karatay hoca küçük tabakla yiyebilirsiniz dediği için 2 tatlı kaşığı yedim.....6 aydır ilk defa şekerli bişey yemiş oldum... bayramlarda 1 dilim baklavaya izin verdiği halde yememiştim bu sefer yedim vede acıktım şimdi....
ev-iş-iş-ev...50 dkk yürüyüş
öğlen tatilinde ...1 saat yürüyüş
ben de katılmak istiyorum kabul ederseniz.
Kilo bildirim formatı
Rumuz:gurbet_izm
Başlangıç tarihi:16/11/2013
Başlangıç kg:80
Geçen hafta:80
Bu hafta:80
Fark:-
Toplam fark:-
Beden:42
Spor:evde sporsal faaliyetler
Boy:1.60
Hedef:ilk hedef 65 kg...ikinci 60 kg
Yüzdesi:0.729
Ablacım afiyet olsun ama ne diyceğimi bilemiyorm tek kelimeyle azminin ve iradenin önünde saygıyla eğiliyorum.
Biliyorsun kasıma ayına özel hedeflerimiz vardı ama aşure sözkonusuyken kendime söz dinletemiyorum ben. Bayramdaki baklava neymiş aşurenin yanında ben bütün sene aşure yolu gözlerim. diyete başladığımda en çok istediğim şey aşure gelene kadar ideal kilomda olmaktı ama olmadı maalesef
Canan hacanın tavsiyelerine uynca hem acıkmadan kg verebılıyorız
Hemde şeker türkttimi sınırlı olduğu icın yeme ataklarımız olmuyor
Tatlı yemek soruda kalınca hemen peynır atarım ağzıma ki insilünı dengelesn
Aramiza hosgeldiniz. Karataya ne zaman basladiniz
ben de tatlıya dayanamıyorum(
Evdekiler sana tuzak kuruyorlarCUMA
KAHVALTI
10:30
HAVUÇ, NANE, MAYDANOZ, DOMATES, BİBER (SİRKE, ZEYTİNYAĞ)
fındık
Beyaz peynir
Kaşar peynir
10 yeşil zeytin, 8 siyah :)
2 yumurta, tava
ARA
siyah çay bergamotlu
Akşam Yemeği 18:00
Mücver (unsuz, tereyağı ile pişirildi)
Havuç
19:45
Ev Yoğurdu
Su
Akşam çay
Akşam çay içerken, ekler, revani vardı. Ama yemedim, canımda çok çekmedi. Ben kaçtıkça sürekli önüme çıkıyor.
hoşbuldum teşekkür ederim Gül hanım. Yarın başlamayı düşünüyorum. yeni karar verdim zayıflamaya ve karatay diyeti de hep aklımda idi. araştırınca bu sayfayı buldum. sizin engin bilgilerinizden faydalanacağım artık. e- kitap ı da indirdim. bu 1 haftam sistemi anlamayla ve uygulamaya çalışmayla geçecek sanırım
Ben 6 aydir tatli bisey yemedigim icin etkiledi o sirada yogurt yiyordum zaten asure ve yogurt dengelendi ama cabukta aciktim
Evdekiler sana tuzak kuruyorlar
Sabah 09.00 kkk
Ara 15.30 yogurt
Aksam 19.30 yarim alabalik, kuru fasulye , az domates tursusu, tahin-pekmez 1 avuc badem
Su tamam, bu gun yürüyüş yok malesef. Bebegim hastalandı zaman olmadı. .
Yeni arkadaşlar hosgeldiniz bol paylasimlar bol eksili gunler...
Gül hanım Tuzla ilgili detaylı bilgi için teşekkürler..
Bende dikkate alacagim:)
Tüm karataycılaraa selammm
arkadaşlar ben bu sabah müthiş gaza geldim..çünkü dün sabah ile bu sabah arasında tam 1kg fark atmışım.sizlerinde bildiği gibi günlerdir kaçamaklarıma engel olamıyordum..dün dışarda işlerim vardı.git oraya gel buraya derken tam 3,5 saat yürümüşüm.sabah, öğlen, akşam,karatay ve sıfır kaçamak şeklinde gitti. birde ailece benim dünyam adlı sinemaya gittik. çok güzeldi tavsiye ederim herkese.ama akşamdan sonra kaçamaklarım yine oldu malesef .o yorgunlukla 11 gibi yattım hemen uyumuşum.7:30 da kalktım wc den sonra tartıya çıktığımda gözlerime inanamadım.benim leptin gece boyunca çalışmış..kaçamaklarıda yapmasaymışım demekki daha fazla gidecekmiş.bu bana ders oldu. müthiş gaza geldim kg verdiğini görmek insanı gerçekten çok mutlu ediyormuş. bu gazla gidersem tüm fazlalıklarımdan kurtulacağıma inanıyorum.. bugün buna inandım arkadaşlar..artık benimde sloganım bu
```` DURMAK YOK YOLA DEVAM...KAYBEDECEK VAKİTTE YOK..```..
teşekkür ederim sonunda olacak galiba..benim için akşamları sıkıntı biraz.tv izlerken atıştırmalık bişeler istiyo canım.eşim löp löp götürürken ben kayıtsız kalamıyordum işte..Tebrikler kaçamaksız devam ettikçe kiloların gittiğini görmek acayip motive ediyo insanı, devamını rahatlıkla getirirsiniz bundan sonra:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?