Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

sabah...kkk

öğlen..yoğurt içine badem,kaju.fındık doğrayıp yerken başkanımız aşure dağıttı karatay hoca küçük tabakla yiyebilirsiniz dediği için 2 tatlı kaşığı yedim.....6 aydır ilk defa şekerli bişey yemiş oldum... bayramlarda 1 dilim baklavaya izin verdiği halde yememiştim bu sefer yedim vede acıktım şimdi....

ev-iş-iş-ev...50 dkk yürüyüş
öğlen tatilinde ...1 saat yürüyüş

ben de katılmak istiyorum kabul ederseniz.

Kilo bildirim formatı
Rumuz:gurbet_izm
Başlangıç tarihi:16/11/2013
Başlangıç kg:80
Geçen hafta:80
Bu hafta:80
Fark:-
Toplam fark:-
Beden:42
Spor:evde sporsal faaliyetler
Boy:1.60
Hedef:ilk hedef 65 kg...ikinci 60 kg
Yüzdesi:0.729

Ablacım afiyet olsun ama ne diyceğimi bilemiyorm tek kelimeyle azminin ve iradenin önünde saygıyla eğiliyorum.
Biliyorsun kasıma ayına özel hedeflerimiz vardı ama aşure sözkonusuyken kendime söz dinletemiyorum ben. Bayramdaki baklava neymiş aşurenin yanında ben bütün sene aşure yolu gözlerim. diyete başladığımda en çok istediğim şey aşure gelene kadar ideal kilomda olmaktı ama olmadı maalesef

Canan hacanın tavsiyelerine uynca hem acıkmadan kg verebılıyorız
Hemde şeker türkttimi sınırlı olduğu icın yeme ataklarımız olmuyor
Tatlı yemek soruda kalınca hemen peynır atarım ağzıma ki insilünı dengelesn

CUMA
KAHVALTI
10:30
HAVUÇ, NANE, MAYDANOZ, DOMATES, BİBER (SİRKE, ZEYTİNYAĞ)
fındık
Beyaz peynir
Kaşar peynir
10 yeşil zeytin, 8 siyah :)
2 yumurta, tava

ARA
siyah çay bergamotlu

Akşam Yemeği 18:00
Mücver (unsuz, tereyağı ile pişirildi)
Havuç

19:45
Ev Yoğurdu

Su
Akşam çay

Akşam çay içerken, ekler, revani vardı. Ama yemedim, canımda çok çekmedi. Ben kaçtıkça sürekli önüme çıkıyor.

Aramiza hosgeldiniz. Karataya ne zaman basladiniz

Karatayda asure tarifi var ona gore yapip yiyebilirsin...digerleri sekerli oluyor sakin ayari kacirma ....komsuda asure yapmis isten gelirken verdi kizim yesem zarari olurmu dedi sonucta cocuk kucuk kase kadar yiyebilirsin dedim o kadar bile yiyemedi sayende artik sekerli sey fazla yiyemiyorum serbet gibi geliyor dedi...yarisi kaldi..demekki alismaya basladi karataya...bu ayki yarista bende umit yok kaslar su topluyor kilo artiyor

Ben 6 aydir tatli bisey yemedigim icin etkiledi o sirada yogurt yiyordum zaten asure ve yogurt dengelendi ama cabukta aciktim

Aramiza hosgeldiniz. Karataya ne zaman basladiniz

hoşbuldum teşekkür ederim Gül hanım. Yarın başlamayı düşünüyorum. yeni karar verdim zayıflamaya ve karatay diyeti de hep aklımda idi. araştırınca bu sayfayı buldum. sizin engin bilgilerinizden faydalanacağım artık. e- kitap ı da indirdim. bu 1 haftam sistemi anlamayla ve uygulamaya çalışmayla geçecek sanırım

ben de tatlıya dayanamıyorum (

Ben tatli hastasiydim dolpta varsa sabah ilk isim onu yemek olurdu ...acik bufelerde once hercesit tatliyi alirdim...karataya basladim kacamak yapmadan uyguladigim icin hic canim cekmedi...duzenli uygulayinca istek olmuyor insulin direncide kiriliyor benim 7,2 den 5,0a indi

Evdekiler sana tuzak kuruyorlar

Dogru karar vermissiniz karatay her yonden mantikli hem saglik hem zayiflama...topigimizide bastan okursaniz kitapta olmayan bilgileride bulursunuz...bizler her konuda yardimci oluruz yeterki siz kacamaksiz uygulayip biran once kg lardan kurtulun

Ben 6 aydir tatli bisey yemedigim icin etkiledi o sirada yogurt yiyordum zaten asure ve yogurt dengelendi ama cabukta aciktim

Ben arada Türk kahvesiyle %70 kakaolu bitter yemiştim.
Ama ardından süt grubunu da tüketim
Vücut birden kesince sonrasında bi süre sonra daha çok istiyor
Ara da kıtlık yok demek lazım :)

Tüm karataycılaraa selammm
arkadaşlar ben bu sabah müthiş gaza geldim..çünkü dün sabah ile bu sabah arasında tam 1kg fark atmışım.sizlerinde bildiği gibi günlerdir kaçamaklarıma engel olamıyordum..dün dışarda işlerim vardı.git oraya gel buraya derken tam 3,5 saat yürümüşüm.sabah, öğlen, akşam,karatay ve sıfır kaçamak şeklinde gitti. birde ailece benim dünyam adlı sinemaya gittik. çok güzeldi tavsiye ederim herkese.ama akşamdan sonra kaçamaklarım yine oldu malesef .o yorgunlukla 11 gibi yattım hemen uyumuşum.7:30 da kalktım wc den sonra tartıya çıktığımda gözlerime inanamadım.benim leptin gece boyunca çalışmış..kaçamaklarıda yapmasaymışım demekki daha fazla gidecekmiş.bu bana ders oldu. müthiş gaza geldim kg verdiğini görmek insanı gerçekten çok mutlu ediyormuş. bu gazla gidersem tüm fazlalıklarımdan kurtulacağıma inanıyorum.. bugün buna inandım arkadaşlar..artık benimde sloganım bu
```` DURMAK YOK YOLA DEVAM...KAYBEDECEK VAKİTTE YOK..```..

Çok geçmiş olsun bebişine benimkide hastaydı o yüzden giremedim topiğe. Noluyo bu bebişlere sıcacık evlerde hasta oluyrlar. Üstlerine titrememek lazım herhalde.

Tebrikler kaçamaksız devam ettikçe kiloların gittiğini görmek acayip motive ediyo insanı, devamını rahatlıkla getirirsiniz bundan sonra:)))

Dünkü menümü paylaşayım:
Sabah 8.00kkk
14.00 kurufasulye bulgur pilavı ayran salata
18.30 ıspanak yemeği et sote yoğurt salata, iki tane fındık 19.30da sütlüçay

Komşu aşure getirmiş yemefim ama gül abla 2-3kaşık yiyebilirsiniz demiş çook sevindim valla:))))

Tebrikler kaçamaksız devam ettikçe kiloların gittiğini görmek acayip motive ediyo insanı, devamını rahatlıkla getirirsiniz bundan sonra:)))
teşekkür ederim sonunda olacak galiba..benim için akşamları sıkıntı biraz.tv izlerken atıştırmalık bişeler istiyo canım.eşim löp löp götürürken ben kayıtsız kalamıyordum işte..
bebişlere çok çok geçmiş olsun.geçen hafta bende salya sümük dolaşıyodum.evde sırayla hastalandık.biz büyükler bile dayanamazken bebişler ne yapsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…